Şimdi Ara

Philips 42flp7108<>Panasonic tx l42dt50e<>SONY KDL42W805ABAE2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acilse gt50 fiyatların düşmesini beklerim dersen 7108 flashplayer olsun istersen w805
  • aralarında fazla bir fark yok gibi görünüyor smart sony de daha iyi olabilir philips smart ta biraz zayıf flashplayerde yok kullanıcı incelemelerine bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Bimeks stoklarına girerse alırım tabi.Ama sanmam bu vakitten sonra gelmez.

kliksa'da var. 2200 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Bimeks stoklarına girerse alırım tabi.Ama sanmam bu vakitten sonra gelmez.

kliksa'da var. 2200 lira

42 dir o benimki 47 idi :)
  • Bu arada beyler 4,5 - 5 metre izleme mesafem var. magzalarda 42 gozume kucuk geliyordu. 47 alicaktim teknosadan biri pisman olursun 42 ak dedi dinledim adami. harbi eve kurunca 42 baya buyuk geldi. iiki 47 almamisim dedim. gerci arizali cikti iade ettik ama hani bu konuda akli karisan varsa yardimci olayim dedim. magazalar genis ve yuksek oldugundan 42 ufak gelir gozunuze ama evde dev olur. 5metreye kadar 42 ideal. dost tavsiyesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

acilse gt50 fiyatların düşmesini beklerim dersen 7108 flashplayer olsun istersen w805

Gt50 nasil biseyki. ben dt50 bakmistim...

• yanlış yazmışım olur böyle vakalar Türk polisi yakalar

gt50 plazmaydı

dt50 olacak
  • quote:

yanlış yazmışım olur böyle vakalar Türk polisi yakalar

gt50 plazmaydı

dt50 olacak

Biladerim dh de full onlinesin. adminmisin :)

• admin değilim ya admin olsam sitedeki lg ve samsung satıcılarını banlardım
  • quote:

admin değilim ya admin olsam sitedeki lg ve samsung satıcılarını banlardım

• Philips 42plf7008 k/12 yi aldim arkadaslar. servis pazartesi gelip kurucak. Allah sizlere daha iyisini nasip etsin insallah...

• dostum evde o arızalı cıkan 42' tv yi ne kadar süre izledin bilmiyorum ama
    42' inc 5 m ye kadar ideal bence çok yanlış :)
    @basis35 arkadaşımız 55pfl7007 aldı gcen aylarda izleme mesafesi 3.5 m ve ideal olduğunu söyledi , tabi zevk meselesi ama inan aradan biraz süre gectikten sonra kücüldügünü görüceksin tabi bu benim görüsüm, biraz kullandıktan sonra görüslerini yazarsan seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

dostum evde o arızalı cıkan 42' tv yi ne kadar süre izledin bilmiyorum ama
    @basis35 arkadaşımız 55pfl7007 aldı gcen aylarda izleme mesafesi 3.5 m ve ideal olduğunu söyledi , tabi zevk meselesi ama inan aradan biraz süre gectikten sonra kücüldügünü görüceksin tabi bu benim görüsüm, biraz kullandıktan sonra görüslerini yazarsan seviniriz

4,5-5 metreyi genel kullanim icin yazdim. Yani %80 sd yayin izliyoruz. sd yayinda bahsi gecen mesafeden yakin izledinmi bence sadece migde bulantisi. ama %20 kullanimda yani hd yayin ve ust seviye harici videolarda gir 1 metreden izle. 42-47-55 farketmez. Ayrica yakin mesafeden 47 ve ustu tv izleeken siz farketmesenizde gözleriniz istem disi surekli oynamak zorunda kalir buda belli bir sure sonra göz yorgunlugu ve bas agrisi baslatir. Bu da benim sahsi gorusum. Amac goz doyurmaksak fark yok. ama amac net goruntu ise resmi olarak aciklanmis izleme mesafelerini dikkate alin derim... sanirim 55" kullanan arkadasin 3.5 metreden surekli hd kanal ve hd medyalar izlemis. 55"i 3,5 metreden 1 saat sd yayin izleyeni ben ayakta alkislarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: apsuvaayayra

quote:

4,5-5 metreyi genel kullanim icin yazdim. Yani %80 sd yayin izliyoruz. sd yayinda bahsi gecen mesafeden yakin izledinmi bence sadece migde bulantisi. ama %20 kullanimda yani hd yayin ve ust seviye harici videolarda gir 1 metreden izle. 42-47-55 farketmez. Ayrica yakin mesafeden 47 ve ustu tv izleeken siz farketmesenizde gözleriniz istem disi surekli oynamak zorunda kalir buda belli bir sure sonra göz yorgunlugu ve bas agrisi baslatir. Bu da benim sahsi gorusum. Amac goz doyurmaksak fark yok. ama amac net goruntu ise resmi olarak aciklanmis izleme mesafelerini dikkate alin derim... sanirim 55" kullanan arkadasin 3.5 metreden surekli hd kanal ve hd medyalar izlemis. 55"i 3,5 metreden 1 saat sd yayin izleyeni ben ayakta alkislarim :)

haklı olabilirsiniz;
    ben yurtdışında kalıyorum ve burda kabel tv kullanılıyor
    icinde hemen hemen bütün kanallar hd dir
    sd kanalların kaliteside bir o kadar hd ye yakındır
    örnek philipsin cerceveleri yok denecek kadar olduğu icin 42' lik bir philips tv yi evine getirdiğin zaman 32 ekran tv gibi görünür
    türkiyedeki yayınlarıda az cok biliyorum o kadar da kötü değil be kardeşim

• quote:

quote:

quote:

haklı olabilirsiniz;
    örnek philipsin cerceveleri yok denecek kadar olduğu icin 42' lik bir philips tv yi evine getirdiğin zaman 32 ekran tv gibi görünür

Bende d-smart hd kullaniyorum. Turkiyedeki yayinlarda oturmus bir standart yok malesef.Soyle kucuk bir ornekle izah edeyim. atv hd kanali piksel piksel berbat iken hd olmayan ntvspor yayini nerdeyse hd kalitesinde cam gibi goruntu vermekte bu tarz 10 larca ornek verebilirim. Son olarakta hd yayin yapan kanallarda surekli hd yayin sunmuyor ornek olarak star hd kanali hd olmayan bi yayini ekran formatini kuculterek hd kanalinda sunabiliyor.bir sonraki yayinini full hd verebiliyor. Anlicaginiz kimkime dumduma kafalarina gore. Turkiye ile avrupa kanallarini karsilastirdiginizda emin olun ucurumlar soz konusu malesef. oyuzden sd yayinda basarili bir tv ve izleme mesafesini uzmanlar tarafindan belirtilen boyutlarda tv alin. Malesef bi 5 sene turkiyede bu is rayina oturmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklı olabilirsiniz;

Bende d-smart hd kullaniyorum. Turkiyedeki yayinlarda oturmus bir standart yok malesef.Soyle kucuk bir ornekle izah edeyim. atv hd kanali piksel piksel berbat iken hd olmayan ntvspor yayini nerdeyse hd kalitesinde cam gibi goruntu vermekte bu tarz 10 larca ornek verebilirim. Son olarakta hd yayin yapan kanallarda surekli hd yayin sunmuyor ornek olarak star hd kanali hd olmayan bi yayini ekran formatini kuculterek hd kanalinda sunabiliyor.bir sonraki yayinini full hd verebiliyor. Anlicaginiz kimkime dumduma kafalarina gore. Turkiye ile avrupa kanallarini karsilastirdiginizda emin olun ucurumlar soz konusu malesef. oyuzden sd yayinda basarili bir tv ve izleme mesafesini uzmanlar tarafindan belirtilen boyutlarda tv alin. Malesef bi 5 sene turkiyede bu is rayina oturmaz

valla hocam haklısınız
    son olarak sunu söylemek istiyorum
    bu başlıktaki yazılan tv lerden birisi alınacaksa
    hd smart , digitürk gibi harici şeyler kullanılmıcaksa
    bence tüplü tv ile devam etsin
    en mantıklısı yani

• Lütfen Sabırla OKUYUN!

Giriş;
    Aylarca internetten led tv leri araştırıp kafanızı çokça karıştırabilirsiniz. Çünkü her kafadan bir ses bir yorum çıkıyor.
    Tam bir modele karar verecek gibi olurken hatta eminken bir sonraki okuduğunuz yorum kararınızı kökten etkileyebiliyor. Kafalarda kocaman bir soru işareti bırakıyor.

Gelişme;
    Artık yeter demenin zamanı geldi. Grafik tasarımcı gözüyle renk ve görüntü detaylarını da çok iyi anlamamın yetisiyle aldım elime nintendo Wii U oyun konsolonu ve Vatan bilgisayara gittim. Sağolsun müşteri temsilcisi arkadaş büyük bir sabırla tv leri test etmeme yardımcı oldu teşekkür ederim.

LG LA860V ve SAMSUNG UE40F8000 modellerini test ettim. Elimde tuttuğum Wii U oyun konsolunun görüntü tepkimesi test ettiğim TV'ler ile aynı değil yani zıplama tuşuna bastığım anda yarım saniye gecikmeyle TV ye görüntü gidiyor. Bu da sadece TV görüntüsüne bakarak oyun oynamayı güçleştiriyor. PS3 ve Xbox 360 gibi oyun konsollarını kullanan oyuncular için aslında fark edemedikleri kocaman bir sorun haline geliyor. Özellikle Call Of Duty MW3 gibi tepkime süresinin önemli olduğu oyun tutkunları için. (Test, BIT TRIP Presents Runner 2 oyunu ile yapıldı)
    Ayrıca bu kadar pahalı ürün alıpta bu sorunları yaşamak gerçekten can sıkıcı olur. Test ettiğim TV lerin görüntü kaliteleri açısından öyle gözle görülebilecek veya anlaşılabilecek bariz farklarda yok. Var diyenin alnını karışlarım :))

Sonuç;
    Taki ben Vatan bilgisayarda Panasonic TX-L42ET50E ile karşılaşana ve test edene kadar bu sorulara cevap aradım ve benim gibi oyuncular için tepkime süresi 0,01 olan bu tv yi buldum. Görüntü kalitesi ve 3D kalitesi (800hz) olarak diğer TV lerde hiçbir farkı yok. Tek farkı tepkime süresinin çok hızlı olması. (İşte budur dedim) Fiyatı da 1600 TL civarında yani öyle uçuk rakamlara da değil.

Bu kadar TV modeli çıkararak kafaları karıştırmak, işte kapitalist bir düzenin ceplerdeki paraları hortumlamasının en kolay yöntemi olsa gerek.

Eğer biraz daha bütçeniz varsa Panasonic TX-L42DT50E (1600 Hz) almanızı tavsiye ederim. Bu TV'nin fiyatı da 2.000 TL civarı.

Umarım biraz da olsa oyun tutkunu arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.

Uyarı;
    Bu yazı kesinlikle bir reklam değildir.

• Arkadaşlar et50 ye uyumlu gözlükler hangileridir?Fiyatı nedir?Bilen var mı?
  • Arkadaşlar bende arastirdim philips 7108 ilk baştan ısınamadim ama sonra arka ışıklar görüntü kalitesi gerçekten muhteşem ayrıca altyazı sorunu var diyenler ben daha yasamadim bütün video ları suan açıyor srt olan altyazı kolay açıyor yeterki uh8 karakter desteği olsun tek sıkıntım kanal geçişleri yavaş internete bilgisayardan girdiğim için de güzel

• pfl 7008 , 7108 aynı şeyde ...baştan soleyim işlemcisi ve menü geçişleri inanılmaz yavaş hele ki kutu içeriğinde 700 hz panel hızı denmekte ise ..tv canı sıkıldıkça yavaşlıyor özellikle smarttv (smartta da youtube dışında herşey işlevsiz ) kısmından çıkışta yada girişte veya ayarlar kısmında dolaşırkan alet pc gibi yaşlıyor ..sony w805 'i de denedim inanilmaz hızlı menuleri resmen akıyor ki eğer oyun konsolu icin dusunuyorsaniz kesinlikle w805 yada w905 dısında şıkkınız yok zaten ..artık aldım tv'yi ama ambilight dışında hiçbir özelliğinin olmadıgını gormek beni yaralıyor ..Söleyim istedim ki alacak arkadaşlar değerlendirsin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.