Şimdi Ara

Philips 42flp7108<>Panasonic tx l42dt50e<>SONY KDL42W805ABAE2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Panasonic tx l42dt50e mi?
    SONY KDL42W805ABAE2 mi?

Bu üç tv hakkinda uzman görüs ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsuvaayayra -- 21 Mayıs 2013; 22:39:21 >

• Sordugunuz cihazlar hakkinda cok uzun yorumlar yapilabilir, ama sectiginiz cihazlar denk degil. Panasonic DT serisi gecen yilin urunu ve cesitli handikaplari vardi ( Smart kullanirken mouse tanimamasi gibi. Cogu kullanici kumandasini begenmemisti. Akilli kumandasinin da ekstra parayla satilmasi gibi handikaplar sozkonusuydu. Fakat bir gercek vardi ki o da goruntu kalitesiydi. Kiyaslamak istediginiz Sony ve Philips ise 2013 model yeni tasarim ve sezon urunler oldugu icin rakbinden bir adim onde. Sebebi screen mirroring ve miracast gibi zahmetsiz, widi ozellikli tum notebook ve tablet yada akilli telefonlariniz ile kusursuz iletisim halinde olmalari. Sony de rakibine gore 4 gozluk cikmasi dezavantaj cunku philips de 4 + 2 oyuncu gozluk makul olmus. Philipste entegre kamera yine rakibine gore baska bir arti. 3 yonlu amblight kullanilmasi ve kumandasinin mouse,klavye olarak da kullanilmasi oldukca iyi. Yapilan cmr testlerinde cihaz goruntu kaliteleri birbirine cok yakin. Philips de Sony de ses kalitesini es gecmeyip ambiwoox ve bass reflex gibi teknolojileri harici bass hoparlorlerle desteklemisler.. Fiyata bakildiginda Sony daha makul gibi dursada dahili aksesuarlariyla Philips 7108 burun farkiyla onde gibi duruyor. ins yardimci olabilmisimdir size.

• dt50 200 hz aktif diğerleri 100 hz pasif ... siyah seviyesini beyenirsen dt50 alınabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

dt50 200 hz aktif diğerleri 100 hz pasif ... siyah seviyesini beyenirsen dt50 alınabilir .
    DT50 nin siyah seviyesi kağıt üzerinde kötü görünebilir ama görüntüde gayet iyiydi.Geri vermiş olmama rağmen hala gözüm onda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

DT50 nin siyah seviyesi kağıt üzerinde kötü görünebilir ama görüntüde gayet iyiydi.Geri vermiş olmama rağmen hala gözüm onda :)

philips alma kardeşim. tek tavsiyem budur. yemin ederim 4 kere iade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

quote:

philips alma kardeşim. tek tavsiyem budur. yemin ederim 4 kere iade ettim.

Alıntıları Göster
    samsung ve lg yi iade eden kaç kişi var yada elinde patlayan iade edemeyen ..... led tv almak Şans işi

• quote:

samsung ve lg yi iade eden kaç kişi var yada elinde patlayan iade edemeyen ..... led tv almak Şans işi
    Pansonic gerçekten servis konusunda sıkıntı oluşturmadı.Hatta ben ürünü aldığım firmaya vermeme rağmen geri alabilirseniz alın size sıfırını gönderelim dediler.
  • quote:

haklısın abi. 2 tv ihtiyacım var. dilim nasıl yandıysa alamıyorum. 37 ekran takılıoz ailece :D
  • Aslında DT50 istediğim fiyata bulamadığım için 7007 mi alsam diyordum.Ama öncelik yine DT50 de.
  • quote:

Pansonic gerçekten servis konusunda sıkıntı oluşturmadı.Hatta ben ürünü aldığım firmaya vermeme rağmen geri alabilirseniz alın size sıfırını gönderelim dediler.

Alıntıları Göster
    pana ve sony daha iyi serviste
  • quote:

quote:

haklısın abi. 2 tv ihtiyacım var. dilim nasıl yandıysa alamıyorum. 37 ekran takılıoz ailece :D

Alıntıları Göster
    yinede alman gerekecek işin zor

• quote:

Orijinalden alıntı: insanely

Sordugunuz cihazlar hakkinda cok uzun yorumlar yapilabilir, ama sectiginiz cihazlar denk degil. Panasonic DT serisi gecen yilin urunu ve cesitli handikaplari vardi ( Smart kullanirken mouse tanimamasi gibi. Cogu kullanici kumandasini begenmemisti. Akilli kumandasinin da ekstra parayla satilmasi gibi handikaplar sozkonusuydu. Fakat bir gercek vardi ki o da goruntu kalitesiydi. Kiyaslamak istediginiz Sony ve Philips ise 2013 model yeni tasarim ve sezon urunler oldugu icin rakbinden bir adim onde. Sebebi screen mirroring ve miracast gibi zahmetsiz, widi ozellikli tum notebook ve tablet yada akilli telefonlariniz ile kusursuz iletisim halinde olmalari. Sony de rakibine gore 4 gozluk cikmasi dezavantaj cunku philips de 4 + 2 oyuncu gozluk makul olmus. Philipste entegre kamera yine rakibine gore baska bir arti. 3 yonlu amblight kullanilmasi ve kumandasinin mouse,klavye olarak da kullanilmasi oldukca iyi. Yapilan cmr testlerinde cihaz goruntu kaliteleri birbirine cok yakin. Philips de Sony de ses kalitesini es gecmeyip ambiwoox ve bass reflex gibi teknolojileri harici bass hoparlorlerle desteklemisler.. Fiyata bakildiginda Sony daha makul gibi dursada dahili aksesuarlariyla Philips 7108 burun farkiyla onde gibi duruyor. ins yardimci olabilmisimdir size.

Aciklamalarin icin cok tesekkurler. sayende bilgi sahibi olduk cok sagol. Ben lg 42la660s aldim ve pisman aldim neyseki ayipli urun oldugundan geri iade edip 2300 tl degerinde teknosa ceki aldim. yani tv ni teknosadan almam gerek. ve bu sefer iadeydi servisti ugtasmak istemiyorum. Biliyorum elektronik sans isi ama sen olsan hangi modeli evine sokardin... (bozuk cikarsa suclamam seni :) )

• quote:

Neden geri verdigini ve hala neden onda gozun kaldigini biraz acarak yazarmisin munlmkunse...

Bu arada 2013 lg la larda siyah icin gelistirilmis bolgesel karartma varda ne olmus. lafta teknoloji bi numarasi yok sacmalik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsuvaayayra -- 22 Mayıs 2013; 3:05:11 >
  • quote:

dt50 200 hz aktif diğerleri 100 hz pasif ... siyah seviyesini beyenirsen dt50 alınabilir .

Benim edindigin bilgiye gore dt50ler 1600 hz 6blok yani 100hz aktif. 1600hz 8blok olanlar aktif 200hz... Yanlissam duzeltin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsuvaayayra

quote:

Benim edindigin bilgiye gore dt50ler 1600 hz 6blok yani 100hz aktif. 1600hz 8blok olanlar aktif 200hz... Yanlissam duzeltin...

Alıntıları Göster
    burada ilk açıkladığı 200 hz demiş ama haklısın 100 hz panel 2 . sitedeki panel

42" - LC420WUD- S-IPS - LG Display

http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/41222-panasonic-lcd-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html

http://www.panelook.com/LC420EUD-SDF1_LG%20Display_42_LCM_overview_13510.html

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1113353-lcd-matrices-differences-what-models-placed-34.html

http://www.panelook.com/LC420WUD-SBM2_LG%20Display_42_LCM_overview_12996.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Mayıs 2013; 3:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apsuvaayayra

quote:

Neden geri verdigini ve hala neden onda gozun kaldigini biraz acarak yazarmisin munlmkunse...

Bu arada 2013 lg la larda siyah icin gelistirilmis bolgesel karartma varda ne olmus. lafta teknoloji bi numarasi yok sacmalik.

Alıntıları Göster
    Panel arızası çıktı.Altta logonun üstüne doğru ışık sızması gibi bir şey vardı.Sadece beyaz zeminde belli oluyordu.Ondan geri verdim.Görüntü kalitesi cidden iyi idi.Doğal görüntüsüyle keyif verici bit TV idi ama bir daha stoklara girmeyince alamadık işte.

• quote:

Panel arızası çıktı.Altta logonun üstüne doğru ışık sızması gibi bir şey vardı.Sadece beyaz zeminde belli oluyordu.Ondan geri verdim.Görüntü kalitesi cidden iyi idi.Doğal görüntüsüyle keyif verici bit TV idi ama bir daha stoklara girmeyince alamadık işte.

alacan mı tekrardan?
  • quote:

quote:

alacan mı tekrardan?

Alıntıları Göster
    Bimeks stoklarına girerse alırım tabi.Ama sanmam bu vakitten sonra gelmez.

• quote:

Bimeks stoklarına girerse alırım tabi.Ama sanmam bu vakitten sonra gelmez.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende kararsız kaldım 55pfl 6198 yada sony 55w805 hangisini almak daha mantıklı tabiiki aradaki yaklaşık 1,000 tl gibi fiyat farkınıda düşünürsek ne yapsam.Fikrinizi söylerseniz memnun olurum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.