Bildirim
PHILIPS 42PF7621D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok güzel bir LCD aldığınızı söylemek isterim. Rahat olun, problemsiz kullanacaksınız. PC-oyun ağırlıklı kullanımınız yoksa, 7662 almadığınıza pişman olmazsınız. Pixel plus II görüntü iyileştirici özelliği ile uydu ve DVD seyrinden çok keyif alacaksınız. Tabi 7662 olsaydı biraz daha avantaj sağlayabilirdi.
Bu modeli belki Samsung 40R81B ile kıyaslamak mümkün. Bu nedenle uygun fiyata, 2"(5cm) daha geniş ekran, fiyat/sağlanan fayda oranı oldukça iyi bir LCD sahibi oldunuz. Yalnız tek problem, başka yerde izlediğiniz bir çok LCD'nin renkleri sizin Philips'e göre sönük gelecek. Pixel plus II'nin sağladığı avantaj olduğunu düşüneceksiniz.
Bir diğer özelliği ise, çevreci LCD olması. 2006-2007 yılında bu konuda(green TV) EISA ödülü almasının sebebi; daha az radyasyon yayması ve elektrik tüketmesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 5 Mayıs 2007; 0:55:13 > -
Yazınız sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Teşekkür ederim. -
Bu televizyonu alacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Televizyon gelipte ilk çalıştırdığınız zaman görüntü çok kötü oluyor. Bu moralinizi bozmasın. Birkaç saat sonra ayarlarını da düzgün bir şekilde yaptığınızda digiturk'te cam gibi bir görüntü alıyorsunuz. Ayarların ardından televizyondan çok memnunuz. -
Bence Philips 42PF7641 tercih edebilirdin. En azından Full HD bir tv almış olurdun. Ve bence tasarımı yakın olmakla birlikte, 7621 den çok daha şık. -
quote:
Orjinalden alıntı: sutas
Bu televizyonu alacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Televizyon gelipte ilk çalıştırdığınız zaman görüntü çok kötü oluyor. Bu moralinizi bozmasın. Birkaç saat sonra ayarlarını da düzgün bir şekilde yaptığınızda digiturk'te cam gibi bir görüntü alıyorsunuz. Ayarların ardından televizyondan çok memnunuz.
Sevgili sutas, resimler ve ayrıntılı yorumlarınızı bekliyoruz. Hatta iyi sonuç aldığınız ayarların tam tarifini. İyi günlerde kullanın. -
bencede 42PF7641 modeli daha çekiçi hemde full HD ama aldığın ürün de güzel bir ürün sonuçta PHILIPS yani :) güle güle kullanın :) -
Philips 42PF7662D modeli, 85Hz'de 1080P sinyaller görüntülerken, 7641 modelinden 60Hz'de 1080i sinyaller alınabiliyor. 7662 modelinin bu konuda açık üstünlüğü var. Bu konu daha önce birçok başlıkta tartışılmıştır. Bunun dışında 7641'in önemli artısı pixel plus 2(7662 pixel plus1) ve darbe öldürücü çip'tir(7662'de yok). Buna göre, pixel plus 2 almak isterseniz 7641 modelini, 1080p sinyaller görüntülemek isterseniz de 7662 modelini almalısınız.
Aşağıdaki linkte 7621,7641 ve 7662 modellerinin yan yana kıyaslamasını bulacaksınız. Almanca ama birçok teknik ifadenin ortak dili var.
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?navigationValues=TV_GR_DE_CONSUMER%25FLAT_TV_CA_DE_CONSUMER%25LCD_EXTRA_LARGE_GT40_SU_DE_CONSUMER&compare=true&productIds=42PFL7662D_12_DE_CONSUMER%2542PF7641D_10_DE_CONSUMER%2542PF7621D_10_DE_CONSUMER%25&language=de&country=de&catalogType=CONSUMER&productId=&productId=&productId=
-
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Philips_42PF7621D.htm ıste sıze 7621 ın kapsamlı testı cok basarılı bır tv ıngılızce bılen arkadaslar kısaca ozetlerse herkese yardımcı olurlar selamlar -
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Philips_42PF7621D.htm ıste sıze 7621 ın kapsamlı testı cok basarılı bır tv ıngılızce bılen arkadaslar kısaca ozetlerse herkese yardımcı olurlar selamlar
Özeti şudur; "7621, mükemmele yakın diğer LCD’lere benzer bağlantı özellikleri, dış görünümü dışında olağanüstü görüntü kalitesi ile öne çıkıyor. Birkaç ince ayarla çözümlenecek görüntü işleme problemleri dışında, mükemmel bir LCD. Bu parayla alınabilecek en iyiler içinde ilk sıradaki LCD olduğunu" belirterek yorumunu bitiriyor.
Burada dikkati çeken husus "1920X1080 ekran çözünürlüğü olsun, 1080p versin, 1,5 metre mesafeden izleyip bunu göreceğim, Full HD izleyeceğim" gibi özel bir merakınız yoksa, "gerçeğe yakın canlı görüntü verebilen 1366X768 çözünürlükteki paneliyle 1080i 720p verebilen, HD Ready özelliği olan ve problemsiz LCD olsun yeterli" derseniz, uygun fiyata alınabilecek en iyi LCD'lerin başında geliyor.
Daha az elektrik sarfiyatı ve daha az radyasyon yaydığı için EISA'dan "Green TV" ödülü almış, "Pixel plus 2" gibi, satır ve pixel sayısını arttıran önemli bir görüntü işleme teknolojisine sahip, "Digital Natural Motion" ile hareketli görüntü içeriğinde görünebilen sarsılma efektini ortadan kaldıran, "vuruntu yokedici çip" ile görüntüdeki darbeleri giderici özellikle desteklenen bu LCD tercih edilmesi gereken bir modeldir diye düşünüyorum. Fiyatı 3.000 YTL nakite inerse daha da ideal olur.
-
sserın emegıne saglık dostum cok tesekkurederım -
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
sserın emegıne saglık dostum cok tesekkurederım
Çok naziksiniz. -
Merhaba,
Teknosa da bu kodlu televizyonu sordum ama bana pixel plus 1 olduğunu söylediler. Ama birçok internet sitesinde (İstanbul Bilişim, Onlinestore) bu ürünün: PHILIPS 42PF7621D LCD TV Pixel Plus 2 olduğu yazmakta. ürünü PHILIPS in kendi sitesinde bulamadım bile. Eğer bu ürün pixelplus 1 ise buna alternatif bir ürün bu fiyatlarda tavsiye edebilirmisiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X