Şimdi Ara

Philips 42PFL3507 Siyah Rengi Grimsi Göstermesi Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: grenneye

Philips 42PFL3507 Siyah Rengi Grimsi Göstermesi Sorunu

şu olması gereken ekran.

bunlarda ışık sızması olan görüntüler.

sanıyorum bendeki sorun ışık sızması... yukarıdaki resimleri başka bir sayfadan aılntı yaptım...

• farklı bir receiver takıp denediniz mi?
  • Arkadaşlar ben de daha kaliteli diye daha çok para verip evde ve yazlıkra kullandığım 55 inç iki philipsten sonra 32 inç bir philips tv aldım.
    Soruna gelince tvde beyazlar krem, sarı turuncu, kırmızılar ise bordo gibi. Philipsle iletişim kurdum dediklerini yaptım, fabrika ayarlarına döndürdüm durum aynı. Philips müşteri ilişkileri hiç muhatap olmuyor. Öyle karanlık ki gündüz yazıları hatta kanal logolarını görmek bile mümkün olmuyor. Aynı görüntü aynı ayarlardaki iki philips tv de bakın nasıl farklı.  Philips 42PFL3507 Siyah Rengi Grimsi Göstermesi Sorunu  Philips 42PFL3507 Siyah Rengi Grimsi Göstermesi Sorunu  Philips 42PFL3507 Siyah Rengi Grimsi Göstermesi Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 27 Kasım 2020; 12:35:53 >

• Bu olaydan çıkardığım ders şu. Philips müşteri ilişkilerindekiler kendi tv lerini bile tanımıyor, eloktronikten zerrece anlamıyor. Bir ay beni boş yere şunu yap bunu yap diye oyaladılar. Servise bir fotoğraf gönderdim, tv de besleme sorunu var dedi yaptı teslim etti.

Koskoca philips firmasının müşteri ilişkileri fasa fiso yani... Ayyıptır, bari bir tamirciye sorun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.