Arkadaşlar evde genellikle laptopu bağlayarak kullanacağım bir LCD almak istiyorum.. Sizce "PHILIPS 42PFL3605" modeli nasıldır.. Çünkü fiyatı gayet uygun Teknosa'da 1.499.-TL. Aletin özellikler ise şu şekilde.. Yorumlarınızı bekliyorum..
Ekran Boyutu : 42" Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080 Parlaklık(lumen) : 400 cd/m2 Kontrast Oranı : 50000:1 Menşei : İthal Güç Tüketimi (w) : 195 Programlanabilir Zamanlayıcı : Var Scart : 2 Adet Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var Yanıt Süresi (ms) : 5 Çıkışlar : Koaksiyel Otomatik Ses Ayarı : Var Digital Comb Filter : Var Hdmı Girişleri : 2 Adet Girişler 2 : VGA, RF Ses Geliştirme : Dolby Digital Plus Digital Noise Reduction (dnr) : Var Ses Sistemi : Incredible Surround Girişler 1 : YUV, Kompozit Ağırlık (kg) : 12,80 Ekran Formatı : 16:9 Garanti Süresi : 2 Yıl Güç Gereksinimi : 220 - 240 V, 50 Hz Model : 42PFL3605 Boyutlar(gxyxd) (mm) : 683 x 1018,5 x 236 Parlamayı Önleyen Ekran : Var Hz : 50 Picture İn Picture : Yok Tipi : Full HD Usb Girişi : Var Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10 Kutunun İçindekiler : Uzaktan Kumanda
Arkadaşlar yok mu Philips'in kalitesi, servis hizmeti, garanti konusundaki hassasiyeti vs. hakkında bilgi sahibi olan.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: venusband
Arkadaşlar yok mu Philips'in kalitesi, servis hizmeti, garanti konusundaki hassasiyeti vs. hakkında bilgi sahibi olan.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Ben kız arkadaşıma aldım.Bence 2 önemli eksisi var, Tepkime süresi 5 ms ve Görüntü tarama hızının 50 Hz oluşu
bende aynı televizyonun 47 si var bencede 50 hz olması biraz eksiklik yaratıyor. ama fiyatı iyi olduğu için sorun yaratmadı bende.