Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
23
Favori
240.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlar biraz daha detay verirse sevinirim
  • Görüntü/Ekran
    Ekran: LED Full HD
    Çapraz ekran boyutu (metrik): 107 cm
    Çapraz ekran boyutu (inç): 42 inç
    Ekran çözünürlüğü: 1920x1080p
    3D: 2 Kişilik Tam Ekran Oyun*, Otomatik 3D algılama, Easy 3D Clarity 400
    En-boy oranı: 16:9
    Parlaklık: 360 cd/m²
    Dinamik ekran kontrastı: 500.000:1
    Görüntü güçlendirme: Pixel Plus HD, 200Hz Perfect Motion Rate
    Smart TV Uygulamaları
    Net TV: Catch-up TV, Çevrimiçi Video mağazaları, Açık Internet tarayıcı, Çevrimiçi uygulamalar
    Kontrol: MyRemote uygulaması (iOS ve Android), USB Klavye ve Fare desteği
    SimplyShare: DLNA ortam tarayıcı, USB ortam tarayıcı
    Program: Pause TV, USB kaydı
    Ses
    Çıkış gücü (RMS): 20W (2 x 10W)
    Ses Geliştirme: AmbiwOOx, Otomatik Ses Sabitleyicisi, Clear Sound, Incredible Surround
    Bağlantı
    HDMI bağlantı sayısı: 4
    Komponent sayısı (YPbPr): 1
    Scart sayısı (RGB/CVBS): 1
    USB sayısı: 3
    Kablosuz bağlantılar: Kablosuz LAN kullanımına hazır
    Diğer bağlantılar: IEC75 Anten, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Dijital ses çıkışı (optik), PC girişi VGA + Sol/Sağ Ses Girişi, Kulaklık çıkışı, Servis konektörü
    HDMI özellikleri: 3D, Ses Dönüş Kanalı
    EasyLink (HDMI-CEC): Uzaktan kumanda geçişi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme, Ana ekrana Tak ve çalıştır eklentisi, Otomatik altyazı kaydırma (Philips), Pixel Plus bağlantısı (Philips), Tek dokunuşla oynatma
    Multimedya Uygulamaları
    Video Oynatma Formatları: Kapsamlar: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
    Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar girişleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar
    Video girişleri: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, 1920x1080p değerine kadar
    Kullanılabilirlik
    PC ağ bağlantısı: DLNA 1.5 onaylı
    Kurulum Kolaylığı: Philips cihazlarını otomatik algılama, Cihaz bağlantı sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı
    Kullanım kolaylığı: Ana sayfa düğmesi, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu
    Ekran Format Ayarları: Otomatik sığdırma, Otomatik zoom, 16:9 film genişletme, Süper Büyütme, Ölçeklendirilmemiş, Geniş Ekran
    Sinyal gücü göstergesi: Evet
    Teletekst: 1200 sayfa Yardımlı Metin
    Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    Elektronik Program Rehberi: 8 günlük Elektronik Program Rehberi
    Tuner/Alım/İletim
    Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)
    Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM
    Güç
    Şebeke elektriği: AC 220 - 240 V 50/60Hz
    Ortam sıcaklığı: 5 °C - 40 °C
    Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    AB Enerji Etiketine uygun güç: 43 W
    Yıllık enerji tüketimi: 60 kW·s
    Bekleme modunda güç tüketimi: <0,15 W
    Güç Tasarrufu Özellikleri: Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik mod, Işık sensörü, Görüntü dondurma (radyo için)
    Boyutlar
    Kutu derinliği: 158,0 mm
    Kutu yüksekliği: 683,0 mm
    Kutu genişliği: 1184,0 mm
    Set Derinliği: 42,9 mm
    Set Yüksekliği: 589,0 mm
    Set Genişliği: 977,2 mm
    Set derinliği (stand ile): 240,0 mm
    Set yüksekliği (stand ile): 628,7 mm
    Set genişliği (stand ile): 977,2 mm
    Ürün ağırlığı: 12,8 kg
    Ürün ağırlığı (+stand): 16,0 kg
    Ambalajla birlikte Ağırlık: 19,5 kg
    Duvar montajına uygun: 400 x 400 mm
    Aksesuarlar
    Birlikte verilen aksesuarlar: Güç kablosu, Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, 2 x 3D Gözlük, Dönebilen masaüstü standı, Hızlı başlangıç kılavuzu, Yasal bilgiler ve güvenlik broşürü, SCART Adaptörü, Komponent kablo adaptörü, Smart TV Hızlı Kılavuzu, Garanti Belgesi
    İsteğe bağlı aksesuarlar: 3D gözlük PTA416, 3D gözlük PTA426, 3D gözlük Oyun kiti PTA436, Kablosuz USB adaptörü (PTA01), Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6325, Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6375, Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6415

• 42pfl4307 ve 42pfl7606k arasında kararsız kaldım iki modeli bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. birde aklımın bi ucunda LG 42lm620s var. Sizce en doğru seçim hangisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

42pfl4307 ve 42pfl7606k arasında kararsız kaldım iki modeli bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. birde aklımın bi ucunda LG 42lm620s var. Sizce en doğru seçim hangisi olur

Eğer indirim devam ediyorsa teknosada philips al gitsin.Pişman olmazsın =)
  • evet kart girişi sayesinde dsmart modülü takıp rahatlıkla izleyebiliyorsn.bn aldım ve cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

quote:

42pfl4307 ve 42pfl7606k arasında kararsız kaldım iki modeli bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. birde aklımın bi ucunda LG 42lm620s var. Sizce en doğru seçim hangisi olur

4307 mi 7606 mı daha iyi sence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

quote:

4307 mi 7606 mı daha iyi sence

Hocam 4307 yi çıplak gözle seyirettim biraz ama diğer modeli görmedim. ama istanbulbilişimde ki philipsleri fiyatları birbirine yakın modelleri kıyasladım en uygun olanı 40PFL5537K .

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanbabam

Görüntü/Ekran
    Ekran: LED Full HD
    Çapraz ekran boyutu (metrik): 107 cm
    Çapraz ekran boyutu (inç): 42 inç
    Ekran çözünürlüğü: 1920x1080p
    3D: 2 Kişilik Tam Ekran Oyun*, Otomatik 3D algılama, Easy 3D Clarity 400
    En-boy oranı: 16:9
    Parlaklık: 360 cd/m²
    Dinamik ekran kontrastı: 500.000:1
    Görüntü güçlendirme: Pixel Plus HD, 200Hz Perfect Motion Rate
    Smart TV Uygulamaları
    Net TV: Catch-up TV, Çevrimiçi Video mağazaları, Açık Internet tarayıcı, Çevrimiçi uygulamalar
    Kontrol: MyRemote uygulaması (iOS ve Android), USB Klavye ve Fare desteği
    SimplyShare: DLNA ortam tarayıcı, USB ortam tarayıcı
    Program: Pause TV, USB kaydı
    Ses
    Çıkış gücü (RMS): 20W (2 x 10W)
    Ses Geliştirme: AmbiwOOx, Otomatik Ses Sabitleyicisi, Clear Sound, Incredible Surround
    Bağlantı
    HDMI bağlantı sayısı: 4
    Komponent sayısı (YPbPr): 1
    Scart sayısı (RGB/CVBS): 1
    USB sayısı: 3
    Kablosuz bağlantılar: Kablosuz LAN kullanımına hazır
    Diğer bağlantılar: IEC75 Anten, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Dijital ses çıkışı (optik), PC girişi VGA + Sol/Sağ Ses Girişi, Kulaklık çıkışı, Servis konektörü
    HDMI özellikleri: 3D, Ses Dönüş Kanalı
    EasyLink (HDMI-CEC): Uzaktan kumanda geçişi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme, Ana ekrana Tak ve çalıştır eklentisi, Otomatik altyazı kaydırma (Philips), Pixel Plus bağlantısı (Philips), Tek dokunuşla oynatma
    Multimedya Uygulamaları
    Video Oynatma Formatları: Kapsamlar: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
    Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar girişleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar
    Video girişleri: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, 1920x1080p değerine kadar
    Kullanılabilirlik
    PC ağ bağlantısı: DLNA 1.5 onaylı
    Kurulum Kolaylığı: Philips cihazlarını otomatik algılama, Cihaz bağlantı sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı
    Kullanım kolaylığı: Ana sayfa düğmesi, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu
    Ekran Format Ayarları: Otomatik sığdırma, Otomatik zoom, 16:9 film genişletme, Süper Büyütme, Ölçeklendirilmemiş, Geniş Ekran
    Sinyal gücü göstergesi: Evet
    Teletekst: 1200 sayfa Yardımlı Metin
    Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    Elektronik Program Rehberi: 8 günlük Elektronik Program Rehberi
    Tuner/Alım/İletim
    Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)
    Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM
    Güç
    Şebeke elektriği: AC 220 - 240 V 50/60Hz
    Ortam sıcaklığı: 5 °C - 40 °C
    Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    AB Enerji Etiketine uygun güç: 43 W
    Yıllık enerji tüketimi: 60 kW·s
    Bekleme modunda güç tüketimi: <0,15 W
    Güç Tasarrufu Özellikleri: Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik mod, Işık sensörü, Görüntü dondurma (radyo için)
    Boyutlar
    Kutu derinliği: 158,0 mm
    Kutu yüksekliği: 683,0 mm
    Kutu genişliği: 1184,0 mm
    Set Derinliği: 42,9 mm
    Set Yüksekliği: 589,0 mm
    Set Genişliği: 977,2 mm
    Set derinliği (stand ile): 240,0 mm
    Set yüksekliği (stand ile): 628,7 mm
    Set genişliği (stand ile): 977,2 mm
    Ürün ağırlığı: 12,8 kg
    Ürün ağırlığı (+stand): 16,0 kg
    Ambalajla birlikte Ağırlık: 19,5 kg
    Duvar montajına uygun: 400 x 400 mm
    Aksesuarlar
    Birlikte verilen aksesuarlar: Güç kablosu, Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, 2 x 3D Gözlük, Dönebilen masaüstü standı, Hızlı başlangıç kılavuzu, Yasal bilgiler ve güvenlik broşürü, SCART Adaptörü, Komponent kablo adaptörü, Smart TV Hızlı Kılavuzu, Garanti Belgesi
    İsteğe bağlı aksesuarlar: 3D gözlük PTA416, 3D gözlük PTA426, 3D gözlük Oyun kiti PTA436, Kablosuz USB adaptörü (PTA01), Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6325, Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6375, Philips Duvara Montaj Aparatı SQM 6415

saol abicim biraz da kendi deneytimlerimizi paylaşabilirmiyiz

• arkadaşlar 500.000e 1 kontras bana düşük geldi lg 7-8 milyonlardan uçuyo acaba abariz fark varmı rakamlar arasında 15 kat fark var bu konuda bilgisi olanlar bi zahmet açıklasın durumu
  • Arkadaşlar merhaba
    kayınbiraderim almış
    1-2 film denedim 3 d gayet güzel
    turksatı kendisi otamatik buluyor
    ama hotbird uydusunu ben tanıtamadım
    LNB Yok hatası veriyor.
    Hotbırd uydusunu eklemenin yöntemini biliyormusunuz acaba ?
  • Merhaba Arkadaşlar
    3d mp4 sbs filmde sorun yaşadım mkv ye çevirdim birşey değişmedi,sadece mkv formatı mı destekleniyor usbden 3d film izlemek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

Arkadaşlar merhaba
    kayınbiraderim almış
    1-2 film denedim 3 d gayet güzel
    turksatı kendisi otamatik buluyor
    ama hotbird uydusunu ben tanıtamadım
    LNB Yok hatası veriyor.
    Hotbırd uydusunu eklemenin yöntemini biliyormusunuz acaba ?

merkezi sistemlerde sorun oluyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfcc

Arkadaşlar merhaba,
    herzaman bu site sayesinde bir şey araştırdım ve öğrendim. 9 gün önce tv yi aldım ve uzun zamandır test etmekten başka bişi yapmadım. sizlere kendimce artılarını yazmak istedim ve bu konuyu paylaşmak için üye oldum.

* Cihaz 3D görüntüde FPR teknolojisi olduğu için kesinlikle başarılı.
    * Hediye olarak içinden çıkan 2 adet gözlük var, ayrıca bazı firmalar satış için promosyon yapmışlar ve 2 ebeveyn ve 2 çocuk gözlüğü hediye ediyor.
    * PS3 ile 3d oyunlarını oynayarak test ettim ve görüntü kesinlikle zevk verici. örnek olarak oynamanızı tavsiye edeceğim oyun Uncharted 3...
    * 3d film olarak çok beğendim. İzlediğim filmlerde en beğendiğim derinliklere sahip olanlar, Adaya Yolculuk, HUGO ve Ayı Yogi idi.
    * Dahili HD uydu alıcısı tek kumanda kullanma rahatlığı veriyor. İkinci bir masraf ile HD uydu alıcısı almaktan kurtuluyorsunuz ve TV nin özelliklerini kullanmak için mantıklı. çünkü, harici takılan her cihaz tv nin kendi özelliklerini kullanmayı kısıtladığını düşünüyorum.
    * Smart tv de gerçekten başarılı. internette gezerken birkaç siteden dizi izlemeyi denedim. dizimag sitesindeki görüntüleri oynatıyor.
    * Klavye ve mouse takma gibi bir özelliği de var cihazın, kesinlikle çok hoşuma gitti. mouse ile dizi izlerken tam ekran yapabiliyorsunuz, hızlı geziniyor ve klavyeden hızlı hızlı yazabiliyorsunuz. klavyeyi mail programı var içinde onunla kullandım ve güzeldi.
    * Kumandası cep telefonu mantığı ile yazı yazmanıza müsade ediyor. mesela abimde 42LW5500 LG var. internette birşeyler araştırmak tam bir işkence. kumanda yön tuşları ile sağa-sola kaydır " OK " de. pöffff. Ama bu televizyonda mesaj yazar gibi yazabiliyorsunuz.
    * USB diskten 1080p filmleri çok güzel açıyor ve sıkıntı vermiyor.

beğenmediğim 1-2 şey var. sanırım bunlarda çok önemli değil.
    uydu da tek kanal arama gibi bir lüks yok. mesela National Geo. uyduda şimdi yayın yapıyor şifresiz. 11715 V 6000 frekans aralığını yazabileceğiniz bir yer yok. tam uydu araması yapılması gerekiyor.
    Ses kalitesi o kadar iyi değil ama zaten bu incelikten de ciddi birşey beklemek hata olur. film için kesinlike ses sistemini hak ediyor.
    film izlerken enerji giderse kaldığı yerden devam etmiyor. yada siz kapatırsanız.
    film izlerken film ilerletme kumandadan yön tuşu ile yapılıyor. saga sola grafiksel olarak yapılmaması iyi değil. mecbur eski BETA kaset mantığı sar allah sar :)

aklıma geldikçe paylaşacağım şeyler olacaktır.

Klavye ve mouse olayını daha net anlatabilirmisiniz ? tak çalıştır şeklindemi oluyor ? ve başka tv lerde bu özellik varmı bilen varmııı ???teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermaz2002

quote:

Orijinalden alıntı: bfcc

Arkadaşlar merhaba,
    herzaman bu site sayesinde bir şey araştırdım ve öğrendim. 9 gün önce tv yi aldım ve uzun zamandır test etmekten başka bişi yapmadım. sizlere kendimce artılarını yazmak istedim ve bu konuyu paylaşmak için üye oldum.

* Cihaz 3D görüntüde FPR teknolojisi olduğu için kesinlikle başarılı.
    * Hediye olarak içinden çıkan 2 adet gözlük var, ayrıca bazı firmalar satış için promosyon yapmışlar ve 2 ebeveyn ve 2 çocuk gözlüğü hediye ediyor.
    * PS3 ile 3d oyunlarını oynayarak test ettim ve görüntü kesinlikle zevk verici. örnek olarak oynamanızı tavsiye edeceğim oyun Uncharted 3...
    * 3d film olarak çok beğendim. İzlediğim filmlerde en beğendiğim derinliklere sahip olanlar, Adaya Yolculuk, HUGO ve Ayı Yogi idi.
    * Dahili HD uydu alıcısı tek kumanda kullanma rahatlığı veriyor. İkinci bir masraf ile HD uydu alıcısı almaktan kurtuluyorsunuz ve TV nin özelliklerini kullanmak için mantıklı. çünkü, harici takılan her cihaz tv nin kendi özelliklerini kullanmayı kısıtladığını düşünüyorum.
    * Smart tv de gerçekten başarılı. internette gezerken birkaç siteden dizi izlemeyi denedim. dizimag sitesindeki görüntüleri oynatıyor.
    * Klavye ve mouse takma gibi bir özelliği de var cihazın, kesinlikle çok hoşuma gitti. mouse ile dizi izlerken tam ekran yapabiliyorsunuz, hızlı geziniyor ve klavyeden hızlı hızlı yazabiliyorsunuz. klavyeyi mail programı var içinde onunla kullandım ve güzeldi.
    * Kumandası cep telefonu mantığı ile yazı yazmanıza müsade ediyor. mesela abimde 42LW5500 LG var. internette birşeyler araştırmak tam bir işkence. kumanda yön tuşları ile sağa-sola kaydır " OK " de. pöffff. Ama bu televizyonda mesaj yazar gibi yazabiliyorsunuz.
    * USB diskten 1080p filmleri çok güzel açıyor ve sıkıntı vermiyor.

beğenmediğim 1-2 şey var. sanırım bunlarda çok önemli değil.
    uydu da tek kanal arama gibi bir lüks yok. mesela National Geo. uyduda şimdi yayın yapıyor şifresiz. 11715 V 6000 frekans aralığını yazabileceğiniz bir yer yok. tam uydu araması yapılması gerekiyor.
    Ses kalitesi o kadar iyi değil ama zaten bu incelikten de ciddi birşey beklemek hata olur. film için kesinlike ses sistemini hak ediyor.
    film izlerken enerji giderse kaldığı yerden devam etmiyor. yada siz kapatırsanız.
    film izlerken film ilerletme kumandadan yön tuşu ile yapılıyor. saga sola grafiksel olarak yapılmaması iyi değil. mecbur eski BETA kaset mantığı sar allah sar :)

aklıma geldikçe paylaşacağım şeyler olacaktır.

Klavye ve mouse olayını daha net anlatabilirmisiniz ? tak çalıştır şeklindemi oluyor ? ve başka tv lerde bu özellik varmı bilen varmııı ???teşekkürler.

dermaz2002,
    DELL marka usb mouse ve klavye bağladım onlar çalışmadı daha sonra A4tech taktım ve çalıştı bu bir bilgi olsun. Evet TAK-ÇALIŞTIR. Klavye-mouse olayı şöyleki; yan tarafta 3 adet usb girişi var. arkada da 1 adet. bunlardan herhangi birine taktığın anda USB mouse ve USB klavye bulundu uyarısı geliyor. daha sonra ayarlar - tercihlerden de ince ayarlar yapabiliyorsun. internette sitelerde gezerken adres mouse normal pc mantığında hareket ediyor ve güzel. klavye de yazı için kullanılabiliyor. facebook-twitter de başarılı. ayrıca mail programıda var tv de kurulum yaparak mail kullanabiliyorsun. onun içinde hızlı oluyor. ama mailleri 42" de görüntülemek pek iyi olmaz sanırım :) malum açık ekran herkesin içinde :)

kolay gelsin.

• slm, tv kannalları cok net cekıyoo goruntude bı problem yok ama alt yazı gecerken alt yazı titiriyor bu problem le karsılatınızmı
  • tv yi alanlara hayırlı olsun, sormak istediğim panasonic et5 alan arkadaşlar 3D bazı filmlerde gözlük ayarını sağ - sol değiştirmek gerektiğini panasonicde olmadığını lg de var olduğunu söylediler. philipste durum nedir, DTS li film seyreden oldumu ses varmı lg nin fiyatından dolayı philipse de karar verebilirim. dizimag de dizi seyrettiğini söylemişti bir arkadaş diğer dizi sitelerinde durum nedir, flash player desteği varmıdır, 3D derinlik artırma lg yeni serilerinde var philipste var mıdır?
  • benim bildiğim kadarıyla gecen senenin philipslerinde sag sol değistirme yoktu.
    bunda da buyuk ihtimal yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadavud

tv yi alanlara hayırlı olsun, sormak istediğim panasonic et5 alan arkadaşlar 3D bazı filmlerde gözlük ayarını sağ - sol değiştirmek gerektiğini panasonicde olmadığını lg de var olduğunu söylediler. philipste durum nedir, DTS li film seyreden oldumu ses varmı lg nin fiyatından dolayı philipse de karar verebilirim. dizimag de dizi seyrettiğini söylemişti bir arkadaş diğer dizi sitelerinde durum nedir, flash player desteği varmıdır, 3D derinlik artırma lg yeni serilerinde var philipste var mıdır?

3D sağ-sol ayarı olup olmadığı tv nin kullanma kılavuzunda yazar muhtemelen.Oraya bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 5 Haziran 2012; 14:19:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılavuzda yazmıyor diye hatırlıyorum tekrar bakarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.