Hızlıal'daki bonus'un mart'ta ödemeye başlama kampanyasından bir televizyon almak istiyorum ve site üzerinde dışarıdaki fiyatlara göre uygun durumda olan bir philips modeli buldum:
Bu model hakkında forumda veya internette çok fazla bilgi yok. Dolayısıyla almadan önce fikirlerinize danışmak istedim.
Öncelikle şu anda evimde 71 ekran CRT televizyon var dolayısıyla gidip alacağım en dandik televizyon bile beklentimi karşılamış olacak. Tabi bu mantıkla gidip de gereksiz para harcamak istemiyorum.
Bunların yanında, - Evimde Teledünya HD kutusu bulunuyor dolayısıyla zaman zaman HD yayın izleyeceğim o yüzden 1080p olması benim için önemli. İleride Lig TV HD falan da alabilirim. - Televizyon pencerenin karşısında duruyor ve gündüzleri arkadan ışık aldığından izlemek zorlaşıyor. Bu yüzden kontrast oranı yüksek bir TV almak istiyorum ancak yüksek kontrast dediğimiz şeyin sayısal değeri ne olur?(Atıyorum 100.000:1 yeterli midir?) - Televizyona film takıp izleme gibi bir alışkanlığımız yok, olur mu bilmiyorum. Filmin formatını değiştirme gibi bir gereksinim varsa onu hallederim, sorun değil. - Bütçe olarak 1500TL gibi bir şey ayırdım ancak biraz daha üstüne çıkabilirim. Hani tutup da 2bin lira gibi bir şeyi televizyona vermek istemiyorum. - Televizyonu hızlıaldan almak istememin sebebi ocaktan sonra maddi açıdan daha rahat bir durumda olacağım ve taksit erteleme imkanı cazip geliyor.
Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak Philips'in 42PFL4606 modeli benim için iyi midir, almaya değer mi yönlendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler.
kimsenin bir fikri/yorumu yok mu?
Bende yeni bir başlık açmak yerine buradan sorayım. 47pfl4606 hakkında bilgi verebilecek kimse var mı? hakkında fazla bilgi ve inceleme bulamadım. satış temsilcisi bu tv yi lg üretiyor dedi. desteklediği formatlar ve konsol oyunlardaki başarısı hakkında birileri bilgi verebilirse süper olur. 51d550 samsung almaya niyetlenmiştim ama bunun fiyatı çok cazip 1700 tl ye alabiliyorsunuz.