Şimdi Ara

Philips 42PFL4606H LG 42LK530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunlardan hangisini almalıyım bilgisi olan söyleye bilirmi teşekkürler SD yayın seyredeceğim belki ilerde Digitürk Hd alacağım birde usb den film izlerim

Philips 42PFL4606H

PANEL
    EKRAN BOYUTU 42''(106cm)Ekran Genişliği
    KONTRAST 100.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI 100HZ
    PARLAKLIK 400 cd/m2 Parlaklık
    TEPKİ SÜRESİ 2
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
    VİDEO SİNYAL ALGILAMA 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    16:9 MODU Var
    GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    HDMI 3
    USB GİRİŞ Var
    USB 2.0 Mp3,Jpeg,MPEG-4
    KOMPONENT Var
    PC GİRİŞİ Var
    SCART GİRİŞİ Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    DVB-C TUNER Var
    DVB-T VAR
    HDMI-CEC Var
    TELETEXT Var (1000 Sayfa)
    SES ÖZELLİKLERİ
    HOPARLÖR 2x10 W
    SURROUND MODU Var
    ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 99 W
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (STAND BY) 0,3 W
    GÜÇ KAYNAĞI 220-240V - 50/60Hz
    GENİŞLİK 1018,5 mm
    DERİNLİK 83 mm
    YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 635,7 mm
    AĞIRLIK 11,7 Kg
    AKSESUAR
    UZAKTAN KUMANDA Var
    MASA ÜSTÜ AYAK Var
    ENERJI KABLOSU Var

LG 42LK530

PANEL
    EKRAN BOYUTU 42''(106cm)Ekran Genişliği
    PANEL 10 Bit Panel
    EKRAN TÜRÜ Lcd TV
    KONTRAST 150.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI 100HZ
    TEPKİ SÜRESİ 2,4 ms
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
    VİDEO SİNYAL ALGILAMA 480, 576i, 720p, 1080i, 1080p
    16:9 MODU Var
    GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    HDMI 3
    USB GİRİŞ Var
    USB 2.0 Mp3,Jpeg,DivX
    KOMPONENT Var
    PC GİRİŞİ Var
    SCART GİRİŞİ Var
    RS232 GİRİŞİ Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    DVB-C TUNER Var
    DVB-T VAR
    SIMPLINK Var
    ECO SENSÖR Var
    INTELLIGENT SENSOR Var
    SMART ENERGY SAVING Var
    AV MODU Var
    Picture Wizard II Var
    ISFccc Ready Var
    SES ÖZELLİKLERİ
    HOPARLÖR 2x10 W
    CLEAR VOICE 2 Var
    ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (STAND BY) 0,3 W

• Merhaba, LG LK530'u bir haftadır kullanıyorum çok memnunum, ikisi de benzer özelliklerde tvler, hangisini daha ucuza bulursanız onu almanız mantıklı olur. Ancak şöyle bir ayrıntı var: Sizin için usb üzerinden film seyretmek önemliyse, yanlış bilmiyorsam Philips tvlerde altyazı desteği yok, yani usb üzerinden film seyredilebiliyor ancak altyazı gösterimi desteklenmiyor. Yine de araştırmak gerek belki bu modelde durum farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba, LG LK530'u bir haftadır kullanıyorum çok memnunum, ikisi de benzer özelliklerde tvler, hangisini daha ucuza bulursanız onu almanız mantıklı olur. Ancak şöyle bir ayrıntı var: Sizin için usb üzerinden film seyretmek önemliyse, yanlış bilmiyorsam Philips tvlerde altyazı desteği yok, yani usb üzerinden film seyredilebiliyor ancak altyazı gösterimi desteklenmiyor. Yine de araştırmak gerek belki bu modelde durum farklıdır.

Yanıtınız için Teşekkürler QuasarFX, Dün Vatan'nın %25 indirim fırsatı vardı, LG LK530 Modelini almaya gittim stoklarda kalmamıştı, bende hemen yanında duran LG LV4500 LED tv ye baktım yanımda 720p mkv film getirmiştim onu takıp seyrettim görüntü çok güzeldi alt yazı desteğide vardı Word karta 6 taksit 1.499.-Tl ye onu altım...

• Rica ederim. Çok güzel bir Tv'yi çok uygun bir fiyata almışsınız iyi günlerde güle güle kullanmanızı dilerim. Ben 42lk530'u alırken, sizin satın aldığınız Tv'nin fiyatı 1800 TL civarındaydı :)
  • arkadaşlar phılıps ın 42PFL4606H bu modelini aldım. ancak tv izlerken ekranda büyüyüp küçülmeler oluyor, sorun nerede olabilir sizce?
  • arkadaşlar phılıps ın 42PFL4606H bu modelini aldım. ancak tv izlerken ekranda büyüyüp küçülmeler oluyor, sorun nerede olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soff

arkadaşlar phılıps ın 42PFL4606H bu modelini aldım. ancak tv izlerken ekranda büyüyüp küçülmeler oluyor, sorun nerede olabilir sizce?

öncelikle philips lcd ve led tv ler olağan üstü bir yazılım sistemi sunar aldığınız gibi güncelemeniz gerekir philipsin siteisnden modelinize ait güncel yazılımı indirip usb flash blellekten kurun sonrası zaten korkunç farkları ve medya oynatma özelliğnii göreceksiniz. sasung ve lg gibi yazılım sorunlu değildir yüklerken göçmez içinde ayrı işlemci ve bellekle kurar.
  • quote:

arkadaşlar phılıps ın 42PFL4606H bu modelini aldım. ancak tv izlerken ekranda büyüyüp küçülmeler oluyor, sorun nerede olabilir sizce?

öncelikle philips lcd ve led tv ler olağan üstü bir yazılım sistemi sunar aldığınız gibi güncelemeniz gerekir philipsin siteisnden modelinize ait güncel yazılımı indirip usb flash blellekten kurun sonrası zaten korkunç farkları ve medya oynatma özelliğnii göreceksiniz. sasung ve lg gibi yazılım sorunlu değildir yüklerken göçmez içinde ayrı işlemci ve bellekle kurar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

Merhaba, bir markayı överken başkalarını kötülemeye ne gerek var :)
    Ben de Philips kalitesini biliyorum, ancak firmalar arasındaki fark crt dönemindeki gibi değil artık, neyse bu arada yazılım demişken LG de boş durmamış 2011 model 42LK530 için yeni yazılım geliştirmiş, birkaç dakikada sorunsuz sualsiz
    kuruldu, "korkunç" bir fark göremedim gerçi, fakat en azından farkında olmadan kullanıyor olsak da bazı yazılım sorunları giderilmiştir.

http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000006345&ORIGINAL_NAME_b1_a1=SW_version_4.01.26.zip&FILE_NAME=KRSWD000006345-b1-a2.zip&TC=DwnCmd

SW version 4.01.26
    42LK530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 3 Ekim 2011; 15:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasarFX

quote:

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

Merhaba, bir markayı överken başkalarını kötülemeye ne gerek var :)
    Ben de Philips kalitesini biliyorum, ancak firmalar arasındaki fark crt dönemindeki gibi değil artık, neyse bu arada yazılım demişken LG de boş durmamış 2011 model 42LK530 için yeni yazılım geliştirmiş, birkaç dakikada sorunsuz sualsiz
    kuruldu, "korkunç" bir fark göremedim gerçi, fakat en azından farkında olmadan kullanıyor olsak da bazı yazılım sorunları giderilmiştir.

http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000006345&ORIGINAL_NAME_b1_a1=SW_version_4.01.26.zip&FILE_NAME=KRSWD000006345-b1-a2.zip&TC=DwnCmd

SW version 4.01.26
    42LK530

LGyi bilemiyorum -kimisi samsung ile ortak platform diyor lcd den tecrübe ile samsungda yazılım güncellenmesinde teknik servise kadar başvurulan sorunlarla karşılaşılabiliyor-philipse gelince tv kısmı tamamen çinli bir firmaya geçti diye biliyorum ve buna ek çinli firmaya geçtikten sonra daha fazla gelişeceği söyleniyorda... teknoloji pazarını araştırdığımzda LCD ve Led İN BİTTİĞİNİ ŞU ANDA OLED VE AMOLED İLE 5YILDIR UĞRAIŞLDIĞINI GÖRÜYORUZ. Kısaca LED ve LCD nin son demleri gibi duruyor-plazma danda anlışılacağı üzre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.