Şimdi Ara

Philips 42PFL6067K/12 3D LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu modelerde üzerinde uydu alıcısı var ama kanal geçişleri yavaş ve sd yayınlarda ben memnun kalmadım.
    kanalları liste yapmaması eksi. görüntü kalitesi iyi tvnin yalnız hd kanallar iyi yayın yapması ve harici uydu ciaZının
    hd, sd yayınlarda iyi olması lazım.
  • Arkadaşlar 42PFL6067 almayı düşünüyorum da;
    - SD ve HD yayınlardan, 3D'de izlemekten, altyazılı yabancı film seyretmekten memnun musunuz arkadaşlar?
    - Türkçe Altyazı desteği var mı?
    - TV'ye harici olarak taktığınız herhangi bir araç/gereç var mı?

Bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaerexmatthew -- 21 Mayıs 2013; 21:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

quote:

Orijinalden alıntı: kaya2109

quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

47" olanını 2.300'e EW den aldım 2-3 gün oldu gayet güzel bir televizyon .

merhabalar
    tv hakkında düşünceleriniz nasıl önerir misiniz artı ve eksileri sizce neler?
    Teşekkürler...

çok çok detaylı ayarlar ve incelemedim
    günlerdir kullanıyorum çok rahatım ve çok keyifle izliyorum, tek yapmam gereken bir tv standı ysapacağım kendime tv yi beyaz zemin üzerine tv standına asacağım çünkü yan ışıkları philips in bir özelliği onu kullanmak gerek diye düşünüyorum, görüntüyü inanılmaz güzelleştiriyor.

usb çalışması süper tüm filmleri açıyor
    sesi çok güzel tv nin çok tatminkar
    benim tv ye ps3 xbox WDTV Dsmart aynı anda bağlı sorun yok
    smart tv özelliğide çok güzel, iphone ve ipada bağladım arada bir kopsada kumanda olarak çok rahat kullanılabiliyor :)
    bence süper, çok paranız var ise samsung 8000 yok ise bu tv mükemmel...

dostum ben hdd yi takınca hiçbir sıkıntı çıkmıyor yalnız. film açınca 5 dk sonra kapanıyor film tv ye geçiyor. hdd nin formatıyla alakalı olabilirmi? bilgin var mı dostum.

• 47pfl6067 alarak bende aranıza katıldım. şu ana kadar DTS ses harici bir eksikliğini görmedim.

merak ettiğim bir konu ise modem'e bağlı harddisk'i ağdan görebilmesinin bir yolu var mı ? var ise nasıl ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamu

47pfl6067 alarak bende aranıza katıldım. şu ana kadar DTS ses harici bir eksikliğini görmedim.

merak ettiğim bir konu ise modem'e bağlı harddisk'i ağdan görebilmesinin bir yolu var mı ? var ise nasıl ? teşekkürler

Çöp tv

DTS yi desteklemiyor
    Flac ı desteklemiyor
    Altyazıyı desteklemiyor
    Çoğu video formatını desteklemiyor
    Kaliteli uydu alıcısı yok
    Kaliteli paneli yok
    Menülerde dolaşım hızı çok yavaş
    Güncelleme desteği neredeyse yok

Buna 2000 tl lik çöp tv deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 1 Haziran 2013; 21:48:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.