Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
45
Favori
277.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beklemekten sıkıldım. Bugün Elektroworld'de LG47LM660S 2699 TL'ye düşmüş, almaya gidiyorum.
  • Beni cezbeden en büyük özellik kumanda da klavye olması. İnternet kullanımı için çok pratik bir çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slazenger

Ben beklemekten sıkıldım. Bugün Elektroworld'de LG47LM660S 2699 TL'ye düşmüş, almaya gidiyorum.

Sonuçta televizyon alıyorsunuz, aldığınız zaman en az 5-6 sene kullanacağınız bir ürün yani normal şartlar altında.
    Bu yüzden acele etmeyin, bekleyin derim.
    10-15 gün için en kalitelisi ve iyisinden vazgeçmeye değmez bence.

Anladığım kadarıyla Philips'in 2012 modelleri 2 kişi için tam ekran oyun, smart tvnin yenilenen menüleri, kumandadan klavye özelliği, derinlik ayarları 3 boyutlu özelliği, ipadlerle uyumlu wifi üzerinden ekranlar arası geçiş özellikleri gibi özelliklerle diğerlerinden ayrılıyor ve açık ara öne geçiyor. Pazar payı için sanırım böyle bir şeye ihtiyaçları vardı, teknosadaki adam satış oranlarını söyleyince philips kadar kaliteli televizyon üreten bir firmanın bu kadar düşük olmasına şaşırmıştım, son bir atılım yaptılar diye tahmin ediyorum. bakalım tutturacaklar mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

quote:

Ben beklemekten sıkıldım. Bugün Elektroworld'de LG47LM660S 2699 TL'ye düşmüş, almaya gidiyorum.

Sonuçta televizyon alıyorsunuz, aldığınız zaman en az 5-6 sene kullanacağınız bir ürün yani normal şartlar altında.

Anladığım kadarıyla Philips'in 2012 modelleri 2 kişi için tam ekran oyun, smart tvnin yenilenen menüleri, kumandadan klavye özelliği, derinlik ayarları 3 boyutlu özelliği, ipadlerle uyumlu wifi üzerinden ekranlar arası geçiş özellikleri gibi özelliklerle diğerlerinden ayrılıyor ve açık ara öne geçiyor. Pazar payı için sanırım böyle bir şeye ihtiyaçları vardı, teknosadaki adam satış oranlarını söyleyince philips kadar kaliteli televizyon üreten bir firmanın bu kadar düşük olmasına şaşırmıştım, son bir atılım yaptılar diye tahmin ediyorum. bakalım tutturacaklar mı.

Sn. drknss1903

İncelerseniz TV konusunda mesajlarımı görürsünüz bir süredir TV için araştırıyorum.

Bende 6000 serisini ( 6007,6687,6877 üçü de olabilir ) bekliyordum.

6000 serisinin tercih edilebilecek özellikleri ambilight ve SD yayın kalitesidir. Diğer özellikleri LG LM660S serisi ile aynıdır.( Bana göre)
    Dezavantaj olarak bu serinin DTS desteği net değildir. Web sitelerinde flash destekleyip desteklemediği net değildir. Yeni çıkacak bir seri olduğu için ilk çıkış fiyatları yüksek olup, 2-3 aydan önce düşeceğini sanmıyorum. Ama 3 ay önce çıksaydı şimdi 6000 serisini bu dezavantajlara rağmen alırdım.

47LM660S ise ambilight olmaması ve SD yayınlarda düşük kalite dezavantajlarına rağmen 2699 TL lik bir fiyatla, fiyat/performans olarak tercih edilebilir. ( Bana göre )

"Philips'in 2012 modelleri 2 kişi için tam ekran oyun, smart tvnin yenilenen menüleri, kumandadan klavye özelliği, derinlik ayarları 3 boyutlu özelliği, ipadlerle uyumlu wifi üzerinden ekranlar arası geçiş özellikleri gibi özelliklerle diğerlerinden ayrılıyor ve açık ara öne geçiyor"

Yazdığınız bu özelliklerin tamamı var zaten LM660 ve üst serilerinde.

Yine söylüyorum vakti olanlar için 6000 serisi gerçekten beklemeye değer, görüp sonra karar vermek lazım LM mi 6000 serisi mi diye.

Bu TV yi alırken incelediğim modelleri yazayım ; ( 3D teknolojisinde FPR tercih ettim. SG'nin migren için önerilmediğinden dolayı )

İstediğim özellikler 3D, Smart, SD, HD, Dahili Wifi, Dahili Uydu

Panasonic ET5
    Philips PFL 7666K/02
    Philips PFL 7696K/02
    Philips PFL 7606K/02
    LG LW650S
    LG LM660S
    LG LM760S

Saygılarımla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

quote:

Sn. drknss1903

İncelerseniz TV konusunda mesajlarımı görürsünüz bir süredir TV için araştırıyorum.

Bende 6000 serisini ( 6007,6687,6877 üçü de olabilir ) bekliyordum.

6000 serisinin tercih edilebilecek özellikleri ambilight ve SD yayın kalitesidir. Diğer özellikleri LG LM660S serisi ile aynıdır.( Bana göre)
    Dezavantaj olarak bu serinin DTS desteği net değildir. Web sitelerinde flash destekleyip desteklemediği net değildir. Yeni çıkacak bir seri olduğu için ilk çıkış fiyatları yüksek olup, 2-3 aydan önce düşeceğini sanmıyorum. Ama 3 ay önce çıksaydı şimdi 6000 serisini bu dezavantajlara rağmen alırdım.

47LM660S ise ambilight olmaması ve SD yayınlarda düşük kalite dezavantajlarına rağmen 2699 TL lik bir fiyatla, fiyat/performans olarak tercih edilebilir. ( Bana göre )

"Philips'in 2012 modelleri 2 kişi için tam ekran oyun, smart tvnin yenilenen menüleri, kumandadan klavye özelliği, derinlik ayarları 3 boyutlu özelliği, ipadlerle uyumlu wifi üzerinden ekranlar arası geçiş özellikleri gibi özelliklerle diğerlerinden ayrılıyor ve açık ara öne geçiyor"

Yazdığınız bu özelliklerin tamamı var zaten LM660 ve üst serilerinde.

Yine söylüyorum vakti olanlar için 6000 serisi gerçekten beklemeye değer, görüp sonra karar vermek lazım LM mi 6000 serisi mi diye.

Bu TV yi alırken incelediğim modelleri yazayım ; ( 3D teknolojisinde FPR tercih ettim. SG'nin migren için önerilmediğinden dolayı )

İstediğim özellikler 3D, Smart, SD, HD, Dahili Wifi, Dahili Uydu

Panasonic ET5
    Philips PFL 7666K/02
    Philips PFL 7696K/02
    Philips PFL 7606K/02
    LG LW650S
    LG LM660S
    LG LM760S

Saygılarımla.

et5 de dahili uydu yok.
    ayrıca dts veya media player destegi varmıs gibi gozukse de rakiplerinden cok geride 1080p de takılıyor.

et5 in karsılıgı 620s dir.
    pfl 4307 nin de 615s

• 47plf6977'nin fiyatı hakkında gitgide daha çok şüphelerim artmaya başladı. 47pfl6007'nin Almanya fiyatı 1500€ is bu en az 100 200 € daha pahalı gelir
    http://www.philips.de/c/fernsehgeraete/6000-series-119-cm-47-zoll-easy-3d-dvb-t-c-s2-47pfl6007k_12/prd/

Bu arada kumanda ve tv hakında görüntü isteyenler için bnz:http://www.youtube.com/watch?v=0O0rN8CI9C4&feature=youtu.be Hollanda dilinde ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vademacum -- 14 Haziran 2012; 23:05:52 >

• Böyle giderse 6000 serisine ulaşmak en azından uygun fiyat seviyesine inenen kadar zor görünüyor zaten yurda bir giriş yapamadı.
  • philips in 2012 modellerini görünce mutlaka televizyon alacak arkadaşlara beklemelerinide söyledim. Haziranın sonuna az kaldı. Mutlaka incelenmesi gereken bir ürün diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben davamdan döndüm Bu gün elektroworld'de Lg47lm670 i 3.000 tl ye aldım. hep 660 modeline bakmıştım daha önce ama bu fiyata görünce 670 i aldım. Aralarındaki farkı bile tam olarak bilmiyorum. Philips'i bekleyemedim. Lanet(kapitalizm) beni iyice ele geçirmişti son zamanlarda. Gece yatıyorum aklımda tv, sabah kalkıyorum aklımda tv. 6 yaşındaki oğlum bile "baba evde tv (70 ekran tüplü sony) var ya zaten, niye alacaksın" dedi ama bir kere kafayı taktım. Aldım kurtuldum. Pazartesi getirip kuracaklar. Bütün alışveriş merkezlerindeki elemanlar da rahatlamıştır artık "manyak herif artık gelmez" diye Philips 6000 serisi eminim çok güzel olacak. Bekleyebilen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Ama bu işin sonu yok onu anladım

Son olarak, 1 haftadır okuduğumdan beri beni yiyip bitiren, utançtan yerin dibine sokan bir John Lennon sözü ile yazımı tamamlayayım:
    "Eğer herkes başka bir televizyon seti yerine barış isteseydi, o zaman barış olurdu."

Saygı ve Sevgilerimle

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

philips in 2012 modellerini görünce mutlaka televizyon alacak arkadaşlara beklemelerinide söyledim. Haziranın sonuna az kaldı. Mutlaka incelenmesi gereken bir ürün diye düşünüyorum.

Bence de, görüntü kalitesinde Philips zaten açık ara liderdi şimdi yeni yazılımlarıyla, kumandasıyla, tasarımın güzelliği ile fark yaratacaklar.

Tek korkum bu kadar özenle yapılmış ve ciddi anlamda Smart tvsiyle, 3 taraflı ambilightı ile, yazılımlarıyla, akıllı düşünülmüş user friendly ara yüzleriyle bu televizyonların pahalı gelmesi, hak ediyor çünkü sonuna kadar.

Fakat pazar payına ve rekabete bakarsak, umuyorum ki beklediğimiz fiyatlarda gelecek.

2012 modellerini incelemeden almamaya karar verdik biz de babamla, samsun ve LG ye de yeni modeller gelir belki.

Bir de enerji tasarrufu ve yeşil enerji konusunda da philips açık ara önde avrupalı üretici olduğu için, buna dikkat edenler varsa güzel bir tercih, babam çok dikkat ettiği için kendimden biliyorum.

• 6 ve 7 serisi böyleyse bu adamlar 8-9 serisinde teknolojinin dibine vurmuşlardır,yine en iyi.. diye ödülleri toplayacak sanırım..
  • Ben ambilight spectra 3 sadece 9 serisinde diye biliyordum?Sırf o yüzden 46pfl9706k'nın ucuzlamasını bekleyecektim ama bu ondan çok daha güzel görünüyor ;) Büyülendim hatta!..

Benim tahminim bu ürünün47'si minimum 3.500 TL olacaktır ama olsun 2.500'e kadar iniş yolu var, bekleriz :)
  • arkadaşlar philip 6000 serisi bu ay sonunda stoklarımıza gircek ürünün fiyatı 3059 tl olucak bilginize ilgilenen olursa yardımcı olabilrirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezbo47

arkadaşlar philip 6000 serisi bu ay sonunda stoklarımıza gircek ürünün fiyatı 3059 tl olucak bilginize ilgilenen olursa yardımcı olabilrirm

herhalde 42 inch ten bahsediyorsunuz ama 6000 serisinde bir suru model var.

hangisi 3059 en dusuk modelle en yuksek model arasında bile en az 500 tl fark olur.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-42pfl6877k-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34403.html

tabiki stoğunda bulunmayan(!) istanbul bilişim'de ürünün ambilight spectra 2 olduğu yazıyor, philips sitesinde ise ambilight spectra 3!?Hangisi doğru acaba!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-42pfl6877k-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34403.html

tabiki stoğunda bulunmayan(!) istanbul bilişim'de ürünün ambilight spectra 2 olduğu yazıyor, philips sitesinde ise ambilight spectra 3!?Hangisi doğru acaba!..

6877 Spektra 3
    6687 Spektra 2

şeklindedir.

• Bugün Lg 670 eve geldi. Philips'i mutlaka bekleyin derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: vademacum

Bugün Lg 670 eve geldi. Philips'i mutlaka bekleyin derim ben

Dostum okadar yazıldı çizildi keske bekleseydin Philipsi,yada Panasonic modellerine baksaydın..aynı olayı samsung es serisinde yasadık kavga dövüş iade ettik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 42 pfl 6687k fiyatı 3059 tl olaeak eglcek ürünü almak isteyen olursa bana 05315521123 nolu numaradan ulaşabilir ürün orjinal türkiye philips garantilidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-42pfl6877k-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34403.html

teknosaya sordum. bunda ambilight spectra 3 varmış. gelecek hafta satmaya başlayacaklarmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.