Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
45
Favori
277.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilid

quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Bugün Adana Optimum TEKNOSA'da

47pfl6877k 3.099,00 TL'ye düşmüştü!..Evet 42 olan değil 47 olan 3.100,00 TL'ydi yani!?

Elemana biraz daha düşmesini bekleyecem dedim, "çok beklersiniz çünkü daha düşmez" dedi..Düşer sevgili Teknosa çalışanı düşer ;)

47 ve 6877 ise gerçekten süper fiyat. Mağazaya özel fiyat miydi? Hangi şube sorduracagim buradan. Hala varsa alayım kargo yapsınlar

14-15 temmuz için geçerliydi şuan fiyatı 4000 lerde ve tüm teknosalarda aynı fiyattı

• Bu televizyondan alan arkadaşlardan güzel bir inceleme bekliyoruz, resimlerle birlikte.
  • Sanırım şu an alan yok. Onca isteğe rağmen bir kişi çıkıp bir iki resim koyup artıları eksileri nedir yazmamış :/
  • Evet arkadaşlar ben de bu tv nin 47 sini düşünmekteyim. Fakat hiç bir yerde tam bilgiler mevcut değil. Acaba lg de olan sorunlar yani ışık sızması, bulutlanma gibi şeyler bunda da varmı? Dts çözüyor mu? Web browser da flash destekliyor mu? Bilen varsa ve aydınlatırsa bizleri memnun oluruz. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DArty de 42'6877 2700 TL Bazen takılıyoruz Teknosa diye ama Şimdi baktım Dart te fiyatlar Teknosanın yaptığı Turuncu indirimlerden bile daha ucuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu58 -- 19 Temmuz 2012; 9:12:01 >
  • gerçekten de stokta da var. bravo Darty ye :) 2699 a 3299. bir %10 bonus veya ıskonto daha olsa alınır bunlar :;)
  • ib 2499 yazmış siteye, birde stok sorunuz yazmış arayıp sordum var mı ellerinde diye, bana elimizde yok, muadili olarak lg öneririm dedi, yok saol lg düşünmüyorum dedim :)
    Ramazan kampanyası yaparsa kliksa, teknosa vb belki güzel fiyatlara alınabilinir. 42PFL6877 2200 civarına inmeden almayı düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı :)
    Tv ünitesini aldım, oda bugün kargolanacak, yarın elimde. 180 tl + Kargo bedava + 10 taksitle aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

DArty de 42'6877 2700 TL Bazen takılıyoruz Teknosa diye ama Şimdi baktım Dart te fiyatlar Teknosanın yaptığı Turuncu indirimlerden bile daha ucuz..

Bu fiyatlar 6687 serileri için.
  • arkadaşlar ben teknosa ya geldiği gün 3139 tl ye aldım bir kaç sorun dışında memnunum fırsatım olunca fotolarıda paylaşacağım sızınle...sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkiyem71

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

DArty de 42'6877 2700 TL Bazen takılıyoruz Teknosa diye ama Şimdi baktım Dart te fiyatlar Teknosanın yaptığı Turuncu indirimlerden bile daha ucuz..

Bu fiyatlar 6687 serileri için.

cok doğru söylüyorsun ben yine göz göre göre 6877 okudum onu :( ilk defa darty şaşırtmıştı beni sadece 4 saat sürdü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: k700

arkadaşlar ben teknosa ya geldiği gün 3139 tl ye aldım bir kaç sorun dışında memnunum fırsatım olunca fotolarıda paylaşacağım sızınle...sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Hocam kazasız belasız olsun inşallah güle güle kullan. Senin izlenimlerin neler? Kanal geçişleri, hareketli görüntülerdeki performansı, cihazın sana göre + ve - lerini yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

arkadaşlar ben teknosa ya geldiği gün 3139 tl ye aldım bir kaç sorun dışında memnunum fırsatım olunca fotolarıda paylaşacağım sızınle...sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Hocam kazasız belasız olsun inşallah güle güle kullan. Senin izlenimlerin neler? Kanal geçişleri, hareketli görüntülerdeki performansı, cihazın sana göre + ve - lerini yazarsan sevinirim.

Teşşeklür ederim dostum. Kanal geçişleri gayet başarılı 1-2 saniyelik süreyle geçiyor ve geçişlerdeki kanal logoları güzel görünüyor. Cihaz kanallara göre farklılık gösteriyor hareketli sahnelerde bazı kanallarda karelenme varken bazılarında hiç sorunsuz oynatıyor bende anlamış değilim kanaldan mı tv den mi kaynaklanıyor diye. tv nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum onunda etkisi olabilir. Cihaz 3d de başarılı ben lg almaya gitmiştim 3d karşılaştırınca kesinlikle philips dedim gözüntü daha canlı ve parlak lg ye göre...şu ana kadar tv de 2 eksi yön var bana göre 1-Dts format desteklemiyor. 2- Türkçe altyazı desteği yok.

• DTS desteklemiyor diyosunuz ya?Peki 5+1 DTS'li ses sistemi aldığımızda bu DTS özelliğinin kullanılamayacağı anlamına geliyor değil mi?

Peki DTS'nin ne gibi artıları var?Farkı nedir?
  • Peki k700 arkadaşım smart tv deneyimlerin neler. Web de acaba flash desteği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses sistemi aldığında dts formatında ki sesleri duyabilirsin tabi aldığın ses sisteminin dts desteklediğine dikkat et... evimde internet olmadığı için henüz smart tv deneyemedim dostum
  • Yeni 6XXX serisinin Philips Türkiye sitesinde 6 modeli görünüyor.

6007K/12
    6057K/12
    6067K/12
    6097K/12
    6687K/12
    6877K/12

hepsini karşılaştırdım,ama aralarında ciddi bir fark göremedim.sadece en üst model olan 6877 de ambilight 3,diğerlerinde 2 taraflı.en alt model olan 6007 de perfect motion 400 hz.diğerlerinde 600 hz.3D özelliği ise tüm modellerde aynı.
  • 6877 öneririm tek eksiği dts ve türkçe altyazı desteği onlarda olsaydı tadından yenmezdi :)
  • quote:

6877 öneririm tek eksiği dts ve türkçe altyazı desteği onlarda olsaydı tadından yenmezdi :)

6877 yi alırken diğer 6xxx modellerini de incelediniz mi?görüntüde herhangi bir fark algıladınız mı acaba?
  • yok inceleme fırsatım olmadı 6877 almamda tamamen şans oldu Lg 42lm660s almaya gittim adamlar 6877yi daha yeni kutusundan çıkardılar ellerine bir tane gelmiş iki tv yi karşılaştırdım eşiminde gazıyla biraz daha paraya kıyıp 6877 aldım
  • quote:

yok inceleme fırsatım olmadı 6877 almamda tamamen şans oldu Lg 42lm660s almaya gittim adamlar 6877yi daha yeni kutusundan çıkardılar ellerine bir tane gelmiş iki tv yi karşılaştırdım eşiminde gazıyla biraz daha paraya kıyıp 6877 aldım

Hocam birkaç resim çekip yükleyebilirsen iyi olur. Karanlık ortam, siyah ekranda falan (masraflı oluyorum ama )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.