Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
45
Favori
277.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akchine

Arkadaslar bugun teknosada indirim var. 47pfl6877k modelini 3199 tl ye aldim. Yalniz stok fazla kalmamis bilginize.

Dogrudur, bende 47pfl6877k modelini 3199 tl ye aldim,

heyecanla teslimat ve kurulum bekliyorum.
  • DÜn rastlantı sonucu teknosaya gittiğimde bu fiyatları görünce (zaten aklımdaki modellerden bir tanesiydi) bende sasırdım ve satış temsilcisine belki 2-3 defa bu fiyat dogrumu diye sordum. onlarda yeni kampanyaya girdiklerini ve stokların hemen eridiğini özellikle 42'' modelinin kalmadığını soylediler. allahtan ben 47'' dusunuyordum ve onun da stogu vardı. Alacak arkadaslar 42'' modelini bulamayabilirler cunku ellerinde gerçekten yok. benden sonra bir musteri geldi ve 42'' modelini istedi ama alamadı. o da 6097 modelini aldı.
  • Albani üstadın 6877 hakkında ne yorum yapacağını çok merak ediyorum.kendisinin her kelimesi bir referanstır.
  • valla bende Albani usta için yorum bekliyoruz yazdım 1-2 gün evvel ama burası pek sarmıyor sanırm
    yada diğer yerlerden fırsat kalmadığı için görmedi..

üstaaad...duy sesimiz ya 2 satır birşey yaz yarın ki turuncu indirme bakncak millet senden haber bekliyooor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorkut

quote:

Arkadaslar bugun teknosada indirim var. 47pfl6877k modelini 3199 tl ye aldim. Yalniz stok fazla kalmamis bilginize.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, keyfini çıkara çıkara izlersin inşallah 47 PFL 6877 3.199 TL ise 42 PFL 6877 ne kadardı acaba? Oda 2.500-2.700 arası falandır heralde. Bir yada iki hafta daha beklemek gerek güzel fiyatlar görebilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: yorkut

quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam, keyfini çıkara çıkara izlersin inşallah 47 PFL 6877 3.199 TL ise 42 PFL 6877 ne kadardı acaba? Oda 2.500-2.700 arası falandır heralde. Bir yada iki hafta daha beklemek gerek güzel fiyatlar görebilmek için

Tesekkurler,

42" 600 tl daha ucuz 2599'du.

Bugün teslimat, yarın kurulum inşallah.

• quote:

DÜn rastlantı sonucu teknosaya gittiğimde bu fiyatları görünce (zaten aklımdaki modellerden bir tanesiydi) bende sasırdım ve satış temsilcisine belki 2-3 defa bu fiyat dogrumu diye sordum. onlarda yeni kampanyaya girdiklerini ve stokların hemen eridiğini özellikle 42'' modelinin kalmadığını soylediler. allahtan ben 47'' dusunuyordum ve onun da stogu vardı. Alacak arkadaslar 42'' modelini bulamayabilirler cunku ellerinde gerçekten yok. benden sonra bir musteri geldi ve 42'' modelini istedi ama alamadı. o da 6097 modelini aldı.

6097 sini ne kadara aldı 47" miydi?
  • 600 serisi pususunu burda yapalım bundan sonra
    :)
  • Arkadaşlar 02.07 tarihinde aldım tv yi 26 gün felan oldu işte bu güne kadar tv de gözlemlediğim olumsuz durumlar şöyle...

1- Hareketli sahnelerde (kanala göre farklılık gösteriyor) hafif bulutlanma mevcut.
    2- Dts ses desteğinin olmayışı.
    3- Türkçe altyazı dil desteği bulunmuyor.

Bunun dışında bir olumsuzluğa rastlamadım.Işık sızması da sıfır diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k700 -- 27 Temmuz 2012; 19:54:03 >
  • Evet arkadaşlar bu tvyi almak isteyen birisi olarak bazı sorularım olmuştu. Bunları bir de Philips'e email atarak sordum. Aynen cevaplarını yazıyorum.

"Tüketici Danışma Merkezimize iletmiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; 47PFL6877K model numaralı televizyonumuzda Web browser üzerinden flash desteği, usb üzerinden Türkçe karakter desteği ve DTS desteği bulunmamaktadır. Tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda yurtdışı üretim birimlerimize talepde bulunulmuştur. Ancak henüz bu yönde bir çalışma olup olmayacağı bilgisi tarafımıza iletilmemiştir.

Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

Philips TV Tüketici Danışma Merkezi"

Evet bu cevaplardan sonra istemeden de olsa tekrar LG'ye yöneldim. Sizce ne yapmak lazım? Güncellemeler ilgili bir sonuç yakında çıkar mı, acaba?

• bazı sitelerde LG ve SAMSUNG modellerinin videolarını izlerken ekranda çok yansıma olduğunu farkettim.Nerdeyse tv nin karşısındakilerin görüntüsünü görebiliyorsunuz. Ben bu tvyi alırsam eğer pencerenin tam karşısında kullanmak zorundayım yer itibariyle. Güneşten dolayı yansıma yapıyormu 6877
  • İki gunluk genel izlenimlerim,
    Olumsuzluklar;
    1- bazi hd sinema kanallarinda hizli sahnelerde karelenmeler(cogu zaman rahatsiz ediyor)
    2- acilis esnasinda philips yazisi sirasinda sol ust kosede hafif piksellerin cizgi halinde beligin gorulmesi
    3- hd smart spor kanalinda bugun f1 siralama turlarini izlerken goruntulerin duraklayarak devam etmesi(dual core ve 600 hz olmasina ragmen)
    4- pencerenin karsisina koydum tv yi ve yansima oluyor
    5- menu gecisleri yavas geldi bana
    Olumlu yanlar;
    1- isik sizmasi yok
    2- banding yok
    3- genel anlamda sd goruntuler guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekonsada 2500 e düşmüş kapın:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

valla bende Albani usta için yorum bekliyoruz yazdım 1-2 gün evvel ama burası pek sarmıyor sanırm
    yada diğer yerlerden fırsat kalmadığı için görmedi..

üstaaad...duy sesimiz ya 2 satır birşey yaz yarın ki turuncu indirme bakncak millet senden haber bekliyooor

Albani üstad samsung,philips ve lg konularında yorum yapmaz,boşuna beklemeyin,onun tabiriyle bu markalar "sallamadır"

• quote:

İki gunluk genel izlenimlerim,
    Olumsuzluklar;
    1- bazi hd sinema kanallarinda hizli sahnelerde karelenmeler(cogu zaman rahatsiz ediyor)
    2- acilis esnasinda philips yazisi sirasinda sol ust kosede hafif piksellerin cizgi halinde beligin gorulmesi
    3- hd smart spor kanalinda bugun f1 siralama turlarini izlerken goruntulerin duraklayarak devam etmesi(dual core ve 600 hz olmasina ragmen)
    Olumlu yanlar;
    1- isik sizmasi yok
    2- banding yok

Hocam karelenmeleri gidermek için perfect natural motion özelliğini kapalı konuma getir ve dinamik kontrast orta seviyeye al ayrıca backlight kontrastı 47 ye düşür bende de aynı sorunlar vardı bunları yapınca kayboldu karelenmeler.

Aciliş esnasında Philips yazisinde benim tv de de sol üstte aynı durum mevcut ama bu rahatsız edici gelmedi bana banding veya ışık sızması olmadığına şükredelim :)

Şu ana kadar hiçbir hızlı sahnede (pc den oynattıklarım dışında) duraklama olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: k700

quote:

İki gunluk genel izlenimlerim,
    Olumsuzluklar;
    Olumlu yanlar;
    1- isik sizmasi yok
    2- banding yok

Hocam karelenmeleri gidermek için perfect natural motion özelliğini kapalı konuma getir ve dinamik kontrast orta seviyeye al ayrıca backlight kontrastı 47 ye düşür bende de aynı sorunlar vardı bunları yapınca kayboldu karelenmeler.

Aciliş esnasında Philips yazisinde benim tv de de sol üstte aynı durum mevcut ama bu rahatsız edici gelmedi bana banding veya ışık sızması olmadığına şükredelim :)

Şu ana kadar hiçbir hızlı sahnede (pc den oynattıklarım dışında) duraklama olmadı.

Maalesef dostum, senin dedigin ayarlari yapincada karelenmeler oluyor. Bu acaba yayindan veya receiver dan kaynaklanabilr mi? D-smart hd kullaniyorum ve karelenmelerin cogu hd kanallarda oluyor. Yaziliminida yeni guncelledim ama ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Servisi arasam mi diye dusunuyorum.

• tv nin kendi uydu alıcısını kullanarak denesene bir de belki uydu alıcında sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Orijinalden alıntı: vademacum

Bu gün konuştum philips Türkiye'den biri ile, hala haziran ortasında stoklarımıza girecek diyorlar. Fiyat aralığı daha belli değilmiş. 2 aydır hangisini alsam diye kasıp duruyorum ama bu tv'den çok umutluyum. Fiyat 2500tl civarı olursa tabii

Bu Tv'nin alt modeli 5527 1999a satıldığına göre bu TV'de 2600-2700 seviyelerinde olacaktır bende hem bunu hem 7 serisini bekliyorum.bu sene Philips uçmuş,giriş seviyesi cihazlar bile f/p çok iyi bakalım üst segment nasıl olacak.

satın aldığım panasonic 50st50 plazma ve değişen yeniside arızalandığı için para iadesi alacam.
    panasonic ten ve plazmadan vazgeçtim.
    led alacam. sony ledlere baktım ama onlar da çok pahalı.
    2500 tl civarı 46 yada inch 50 inch ne önerirsiniz?

philips de 7 8 9 serisi var deniyor. ama nasıl anlaşılıyor 7 serisi olduğu? yanında yazmıyor hiç 7 yada 8 diye.
    hangi modeli önerirsiniz bana 2500 tl civarına led olarak

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: k700

tv nin kendi uydu alıcısını kullanarak denesene bir de belki uydu alıcında sorun vardır.

Tv nin yaninda hediye verilen 2 ay full dsmart hd paketini aldim. Dsmart servisine modul istedigimi belirttim ama kampanyanin cihaz kampanyasi oldugunu soyleyip yeni cihaz getirdiler. Simdi ayrica modul istemem gerkiyor yada altin uclu hdmi kablosu alayim belki duzelir diyorum. Acaba sorun tv demi receiver dami cozemedim. Gercekten karelenmeler rahatsiz edici olmaya basladi.

• Bilemiyecem en iyisi servisi çağır derim bi baksınlar kardeşim. Ayrıca banada hediye d-smart verdiler ama almadım 2 ay hediye bitince iptal edebiliyomuyuz yoksa 12 veya 24 ay sözleşmeli devammı ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.