Şimdi Ara

Philips 42PFL7674 LCD mi yoksa Samsung LE-40B653

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında Philps i almaya karar vermiştim, az yansıma yapmasından dolayı fakat, video oynatma özelliklerine baktığımda özellikle MKV formatlarında 100 hz yazmıyor
    60 hz ile 50 hz arasında kalıyor. kafam karıştı. Samsung B653 modelide avrupada en çok satan modelmiş. Acaba yansıma konusunda Samsung 653 ün paneli nasıldır. Evim gün boyu ışık alıyor. Hangisini tavsiye edersiniz.

Samsung LE-40B653

Philips 42PFL7674D

bu linklerden bakabilirsiniz

• İ.b almaya kararlı mısın? Evet mkv oynatmıyor ve alt yazı yok phlips te manuel. Yansıma olayından dolayı bende samsung yerine phlips aldım.
  • samsung b653, i.b ile hepsi burada arasında nerdeyse 700 YTL fiyat farkı var az değil,

Peki yansıma nedeniyle iyiki Philips almışım diyebikiyomusun. memnunmusun
  • İb paralel ithalat satıyor ondan ucuz. Hepsiburada Anadolu elektronik güvencesi ile satıyor.
    Phlips ten olağan üstü memnunum. Sd ve hd yayınlarda kullanıyorum sade. Film çalıştırmıyorum film kanalları çok diye tvde. Sd görüntüsü göze hoş geliyor. Görenlerde çok beğeniyor. Yansıma yaparken filmi rahat izliyorum. Ben b651 ile 8694 arasında seçim yaptım bu arada
    İstersen sana 2000 liraya phlips 7604 bulabilirim phlips shoptan. Bir arkadaş var eğer imkan olursa ankaradan yollar sanırım. Bir çok kişiye satış yaptı tanıdığım... Eğer istiyorsan irtibata geçerim onla. Dediğim gibi ankara da phlips shoptan Phlips a.ş garantili.
    fiyatlar
    42PFL8404 : 2280
    42PFL7404 : 1990
  • kesinlikle b650 aynı senin gibi 8404 ve b650 arasında kaldım gittim iksini yanyana inceledim kesinlikle b650 nin görüntüsü hepsinden daha iyiydi hemde mkv oynatıyor.
  • 8404 alt yazı yok manuel derken hiç bir şekilde divx felan izlerken altyazıyı göremiyormuyuz? yoksa mkv formatında mı bu olay var..neden açık yazılmaz herkes kullanıcı değilki.Baist bir divx in yaptığı işi 2200 tl lik TV yapmıyor mu?
    Ambilight ne kadar görüntüye etkiliyor anlamadım..7674 ile 8424 arasında görüntü açısından ne kadr fark var ?
  • 8404 de ALTYAZI DESTEĞİ YOK, MKV DESTEĞİ HİÇ YOK... Sanırım yeterince açık oldu...

Yalnız hediye verilen Blu-ray'in de de bu özellikler yoktu firmware ile geldi... Yani böyle bir atak bekliyoruz...

Fakat yinede seyir zevki anlamında "odanın tamamının bütün detaylarla ekranda hayat bulduğu Samsung B65*" yerine Ambilight lı 8404 tavsiye ederim....

Yalnız 7624 ve 8424 serilerine nerden göz gezdirdiniz hiç anlayamadım. Size tavsiyem Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantili 8404 edinmeniz. 8000 seriside seri numaraları aralarında ki farkları merak ediyorsanız 8404 ana başlığında son 3-4 sayfadaki karşılaştırmalı yazımı lütfen okuyunuz...

Edit: Bu arada Invisible'ın yazısında ki Manuel kelimesi Forum İsmi (Nicki) Manuel olan arkadaşı ifade ediyor... Manuel altyazı diye bir şeyi değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 7 Nisan 2010; 14:56:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.