Şimdi Ara

Philips 42PFL8404 İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
49.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onkyo avr + jamo kabinler + hdpc + 8404 = VOLTRAN :D

çok keyifli bir LCD açıkcası çok memnun kaldım hatta bu kadar beklemiordum..
    tahtaya bile defalarca vurdum :) HDPC mi ii toplamıştım 1080p filmlerde falam
    en ufak bir atlama yapmıyor. özellikle kasmak için 30 40 gb lık filmlerin en
    hareketli sahnelerini izledim tek bir kasıntı olmadı ne pc den nede tv den..
    hatta şunu diebilirim Morpheus un suratı ne kadarda çökükler ile doluymuş
    resmen morpheus u yanlış tanımışız o adam nasıl sakal traşı oluor acaba die
    düşündüm bir an..
    özellikle matrix I deki binaya giriş sahnelerinde duvarların dağılışı, görüntü ve
    sesin bu kadar gerçek olması süper bir iz bıraktı üzerimde..

Mat panel die almayım aman karanlık olur dienler war ise 8404 kesinlikle
    karanlık olmuor.. pc modu açık ve 100hz açık pixel hd ve hd motion u full
    max olarak izliorum son derece yumuşak soft geçişler görünüyor tv gerçekten
    çok uyumluymuş... bende yaklaşık 600 adet 720 p film vardı onlarda gerçekten
    muhteşem görünüyor tabi 30 40 gb lık 1080 ler ÇOOOK farklı..

BU LCD Yİ KESİNLİKLE HERKEZE TAVSİYE EDİORUM ve
    özellikle AYTEL LTD ŞTİ. İLKE BEYE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum...

Özgün ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 3 Ağustos 2009; 15:47:51 >

• 47 PFL 8404 lcd siparişi vermeyi düşünüyorum. anlayamadığım bir konuda yardım gerekiyor:

1. PC den LCDye hangi kablo ile mükemmel görüntü alırım?

2. MKV ve ALTYAZILI filmleri PCden oynatabiliyormuyum?

3. PC bağlantılı olarak BÜTÜN DOSYA UZANTILARINI Lcd den açabilirmiyim?

bilen arkadaşlar net bir şekilde cevap yazarlarsa memnun olurum
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: simijude

47 PFL 8404 lcd siparişi vermeyi düşünüyorum. anlayamadığım bir konuda yardım gerekiyor:

1. PC den LCDye hangi kablo ile mükemmel görüntü alırım?

2. MKV ve ALTYAZILI filmleri PCden oynatabiliyormuyum?

3. PC bağlantılı olarak BÜTÜN DOSYA UZANTILARINI Lcd den açabilirmiyim?

bilen arkadaşlar net bir şekilde cevap yazarlarsa memnun olurum
    saygılar

Pc nizi LCD ye bağladıktan sonra PC nin monitörü LCD oluor...
    klasik masaüstü pc nizde ne yapıorsanız bu şekilde de yapabilirsiniz..
    Ben 1080p filmde izliyorum Quake4 de oynuorum Pes de oynuorum
    müzik de dinliorum dowloadımıda yapıorum bildiğiniz MONİTör gibi işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 6 Ağustos 2009; 14:07:06 >

• 42PFL8404 içinden duvara askı aparatı ve HDMI kablo çıkıyor mu? Ürünün montajı ücretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

42PFL8404 içinden duvara askı aparatı ve HDMI kablo çıkıyor mu? Ürünün montajı ücretsiz mi?

askı aparatı 50 tl..
    amblight olan ürünlerde montaj ücretsiz.
    HDMI kablo çıkmıor malesef.
  • duvara monte etmezde tv ünütesinde tvnin kendi ayağıyla kullansam ambilight birşey ifade edermi bide tv ünitesinin zemini açık kahverengi olumsuz etkilermi ona göre 7 serisi mi 8 sersimi karar vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn06

duvara monte etmezde tv ünütesinde tvnin kendi ayağıyla kullansam ambilight birşey ifade edermi bide tv ünitesinin zemini açık kahverengi olumsuz etkilermi ona göre 7 serisi mi 8 sersimi karar vericem

Ben tv ünitesinde kullanıyorum arka fonda beyaz kalın perdeler var ve duvardan olcak yansımadan daha fazla yansıma yapıyor diyebilirim.

Bu arada ben bütün özelliklerini açıyorum,mpeg parazit azaltam,100hz, renk soğukda, dinamik kontrast maximum ama 1080p bazı filmlerde popcorn ile izlerken hareketli sahnelerde koşma vb. koşan kişinin etrafında bulanıklık oluşuyor,ben bunu popcorna bağlamıştım ama dsmartla izlerkende oluyor bazı kanal ve filmlerde normalmi sizdede oluyormu?
  • Arkadaşlar ben de aynı serinin 8694 modelini aldım... Ben de memnunum...

Pc'yi hem VGA ile hem de HDMI ile bağladım....

VGA'dan bağlayınca malum ses gitmiyor; ayrıca sehpası ile aldığım için VGA girişinin olduğu yer arkaya vidalanan demirin arkasında kalıyor... Dolayısıyla bağlayabilmek için lcd'nin dengesi bozuluyor... Rahatsız edici bir durum... Giriş kısmını daha düzgün bir yere yapmayı nasıl akıl edememişler anlamadım...

HDMI bağlantısı çok daha iyi ve rahat... BLuray film performansı görülmeye değer; muhteşem... Pc'yi bağlayarak izledim tabii ki...

USB bağlantısı çok iyi; yani elimdeki 500gb'lık hdd'yi de algıladı... Sorunsuz resimler videolar gösteriliyor...

Ama kötü haber; mkv oynatmıyor... Yetkiliye sorduğumda da mkv'nin virüs tehlikesi olduğu için ürünlere eklenmediğini söyledi... Dolayısıyla Bluray keyfini ya aşırı masraf ile (ps3+bluray film) yaşayabiliriz ya da pc'den bağlayarak..

PC'nizin de iyi olması lazım... İşlemcisi iyi değilse bluray filmler takılıp duruyor...

Ses sistemi kendi çapında iyi gerçekten ancak daha iyi keyif için bence güçlü bir 5+1 ile keyif dozunuzu iyice artırabilirsiniz...

Fotoğraf makinemi falan da bağladım sorunsuz...

Sorunuz varsa yanıtlıyım ama benim de keşfetmem gereken çok şey vardır tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Tam da benim sorunum,gölgelenme oluyor, popcorn hour a110 da 1080p The International filminde ilk başlarde sanki adam ekrandan çıkacak gibi net ama bir yerden bir yere koştuğunda vucudunun etrafında gölge oluşuyor, bu tvden mi yoksa popcorndanmıdır acaba bilginiz var ve paylaşırsanız sevinirim?

Bu arada Xbo360 ile ilk denemede pes 2009 çok büyük hayal kırıklığı yaşadım,özellikle tekrar gösterimlerde top takıla takıla gidiyor lag oluyor,sebebi ve ayarlaması varsa ve anlaitırsanız iyi olur.

Son olarak şu görüntü ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz? En net görüntüyü halen bulamadım?

100 hz yi kapayıp denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Tam da benim sorunum,gölgelenme oluyor, popcorn hour a110 da 1080p The International filminde ilk başlarde sanki adam ekrandan çıkacak gibi net ama bir yerden bir yere koştuğunda vucudunun etrafında gölge oluşuyor, bu tvden mi yoksa popcorndanmıdır acaba bilginiz var ve paylaşırsanız sevinirim?

Bu arada Xbo360 ile ilk denemede pes 2009 çok büyük hayal kırıklığı yaşadım,özellikle tekrar gösterimlerde top takıla takıla gidiyor lag oluyor,sebebi ve ayarlaması varsa ve anlaitırsanız iyi olur.

Son olarak şu görüntü ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz? En net görüntüyü halen bulamadım?

100 hz yi kapayıp denediniz mi?

Denedim ve bir fark olmadı? Umarım başka yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır?

• Bir de arkadaşlar örneğin NTV Spor izlerken bütün maçlarda değil de bazılarında topa hızlı vurulduğunda top takılarak gidiyor... Acaba ayarlarını mı yapamadım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Bir de arkadaşlar örneğin NTV Spor izlerken bütün maçlarda değil de bazılarında topa hızlı vurulduğunda top takılarak gidiyor... Acaba ayarlarını mı yapamadım???

bitrate ile alakalı ..kotu cekim maclarda kaynak yayın kotu olursa bu soruna sıkca rastlanır..lcd lerden futbol maclarında cok performans beklemek yanlış olacaktır.özellikle SD yayınlarda herzman 100hz kapatılmalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 12 Ağustos 2009; 22:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Bir de arkadaşlar örneğin NTV Spor izlerken bütün maçlarda değil de bazılarında topa hızlı vurulduğunda top takılarak gidiyor... Acaba ayarlarını mı yapamadım???

bitrate ile alakalı ..kotu cekim maclarda kaynak yayın kotu olursa bu soruna sıkca rastlanır..lcd lerden futbol maclarında cok performans beklemek yanlış olacaktır.özellikle SD yayınlarda herzman 100hz kapatılmalıdır..

Evet bugünkü Ukrayna-Türkiye maçında dikkat ettim... Aşağıda sanal reklam çıktığı zaman topun hareketinde takılmalar oluyor... Ondan kaynaklanıyormuş...
  • Bir ben mi sorunsuz kullanıyorum bu aleti
  • Yok yok ben bu cihazdan memnunum... Gayet iyi... Herkese de tavsiye ederim.. Tam f/p ürünü..
  • Top takilmasi, bulutlanma vs. hicbir macta yasamiyorum. DSmart kullanicisiyim. Sadece eski maclarin goruntu kalitelerinde sorun olabiliyor. O da kalite dusuklugu nedeniyle piksellesme seklinde. Sorun yasayan arkadaslar "Sinema" modunda izlemeyi denesinler. Eger herseyi denediler ama yine de bulutlanma, takilma oluyorsa servis cagirsinlar. Ben gayet memnunum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

Top takilmasi, bulutlanma vs. hicbir macta yasamiyorum. DSmart kullanicisiyim. Sadece eski maclarin goruntu kalitelerinde sorun olabiliyor. O da kalite dusuklugu nedeniyle piksellesme seklinde. Sorun yasayan arkadaslar "Sinema" modunda izlemeyi denesinler. Eger herseyi denediler ama yine de bulutlanma, takilma oluyorsa servis cagirsinlar. Ben gayet memnunum ;)

Ben de D Smart kullanıyorum soket ile (altın değil)... Ama tabi sinema modunda izlemiyorum; Canlı moda getiriyorum; renkler çok daha parlak ve seyir zevki daha iyi gibi geliyor bana... Dün Estonya-Brezilya maçını izledim NTV Spor'da... Hiç bir sorun olmadı; gayet de keyifliydi ancak Ukrayna-Türkiye maçında TRT'de altta sanal reklam çıkınca topta takılma oluyor... Canlı moddan olabilir ya da 100mhz açık olduğu için olabilir...

Bu 100mz'yi nereden kapatıcaz aradım bulamadım bir türlü

• Canli benim gozume cok parlak geliyor, yoruluyorum. Altin soketin belki olumlu etkisi olabilir cunku bendeki kablo bas parmaktan daha kalin. 100Hz nerden kapaniyor tam hatirlayamadim ama kitapcikta yaziyordur mutlaka. Sanirim genel bir isim vermisler bu teknolojilere ve o genel ismin altinda secenekler halinde var. O mactaki kesiklesmeler TRT'den de kaynakli olabilir cunku TRT bu isi beceremiyor...
  • Hepsiburada da PHILIPS 42 PFL 8404H için artık tedarik edilmiyor deniyordu, şimdi ise 2.700 TL ye 12 taksitle hemen yolluyorlar...
    Ne dersiniz fiyat uygunmu?

Selamlar,
  • hiç kaçırma, yarına kalmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.