Şimdi Ara

Philips 42PFL8404 İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çekmiş olduğunuz resimler gerçekten çok iyi , Özellikle 8404 modelinde Ambilght özelliğini kullanıyor philips , oysaki daha önceki serilerinde hemen hemen hepsinde kullanıyordu bu özelliğini , acaba bu özellik çok fazla kullanılmıyormu ??? Bunu sormak istiyorum . Bu cihazı kullanan arkadaşlar bu özelliği kullanma durumlarını yazarsa sevinirim. Birde gerçekten ev ortamında görüntüye ve ya seyir keyfine etkisi varmı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametayd

Arkadaşlar,

Çekmiş olduğunuz resimler gerçekten çok iyi , Özellikle 8404 modelinde Ambilght özelliğini kullanıyor philips , oysaki daha önceki serilerinde hemen hemen hepsinde kullanıyordu bu özelliğini , acaba bu özellik çok fazla kullanılmıyormu ??? Bunu sormak istiyorum . Bu cihazı kullanan arkadaşlar bu özelliği kullanma durumlarını yazarsa sevinirim. Birde gerçekten ev ortamında görüntüye ve ya seyir keyfine etkisi varmı ....

philips 42" 8404 model numaralı tv yi 18 eylül de aldım 19 eylülde cihazı teslim edip kurulumunu yaptılar. Ambilight özelliği özellikle oda içerisindeki ışık miktarının düşmeye başladığı zaman izlenen görüntüyü hiçbir şekilde bozmayarak aksine katkı sağlayarak seyir zevkini üst seviyelere taşıyor. Odanın ışıklarını hiç kullanmıyorum, ambilight özelliği fazlasıyla yeterli gelmekte. Akşamları mutlaka kullanırsınız. Ayrıca tv niz kapalıyken (stand-by konumunda) ambilight tuşuna basınca ışıkları açılıyor ve yavaş hareketlerle renk değiştiriyor. Odanın görselliğine de olumlu bir katkısı var bu sayede. Tv alırken kesinlikle bu özelliğin olması gerekir diye düşünüyorum. Yalnızca philips tv lerde var diye biliyorum ama bu özellikten bütün markalar yararlanabilse keşke. Diğer marka tv kullanan arkadaşlar da mahrum kalmazlar bu sayede bu özellikten ve mükemmel seyir keyfinden.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 22 Eylül 2009; 12:51:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametayd

Arkadaşlar,

sametayd arkadasim,

Ben de 2 aydir 8684 model televizyon kullanıyorum. Ambilight ozelligi gunduz pek bir ise yaramiyor. Ancak aksamlari hava karardiktan sonra cok guzel bir derinlik, genislik etkisi yaratiyor. Ozellikle futbol maclarini izlerken sahanin yesilini buyukce bir alana yansitiyor ve izlemesi cok keyifli oluyor. Birkac saat izledikten sonra cok alisiyorsun bu genislik ve derinlik etkisine. Hatta bu ozelligi kapadiginda birden televizyon ekrani kucucuk gorunuyor gozune:)

Kesinlikle tavsiye ediyorum...

• Herkese selam
    Ben de iki hafta kadar önce 37 pfl 8404 sahibi oldum. Başka markalar ya da philipsin daha düşük modellerinden seçim yapamayanlar için 1-2 ekleme yapmak istiyorum. Tüm sayfaları okudum ve bazı noktaları yazmak istedim.
    1-) Bildiğim kadarıyla 8000 serisi ve daha üst modellerde amblight özelliği var. Yeni tv alacak arkadaşların hiç de yabana atmamaları gereken bir özellik bence. Amblight'tan sonra daha önce hiç film seyretmemiş gibi olacaksınız.
    2-) Tv usb'den sadece mp3 çalıyor, fotoğraf gösteriyor ve avi formatlı filmleri oynatıyor. (Altyazı, MKV vs özellikleri yok ama 1 TB'lık harici diski sorunsuz görüyor ve takılmadan okuyor)
    3-) HDMI bağlantıyla PC'nizi bağladığınızda tam anlamıyla performans alabiliyorsunuz(Filmlerdeki insanlar ve araçlar gerçekmiş gibi; üzerinize geliyorlar). Bazı arkadaşlar VGA bağlantı yaparak en fazla ne kadar çözünürlük alabilaceklerini sormuşlar: VGA bağlantı düşünüyorsanız bence bu kadar para verip de boş yere 1920*1080 bir tv almayın. Yazık olur. Ekran kartınız ve PC'niz yeterliyse HDMI bağlantıyla tam anlamıyla 1080 çözünürlük veriyor.
    4-) Renklerin soluk olduğu ya da görüntünün puslu olduğu hakkında bazı yorumlar okudum. Bu tv'yi almadan bütün markaları inceledim.
    Sony: çok pahalı (Bence sadece ismi satıyor)
    Samsung: erkan yansıyor ve renkler çok fazla yoğun, insanı yoruyor
    LG: Samsung'a benziyor ama biraz daha makul
    Philips: F/P olarak da görüntü olarak da çok iyi(en doğal renk ve en güzel gölgeleme).
    5-) Düzgün bir uydu alıcı ile bağlarsanız SD görüntü de gayet iyi.

Şimdilik bu kadar, sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

• Bir hafta önce, 8404 aldım. ve ne kadar doğru bir tercih oldugunu yaşamaktayım:). Digi. hd yayınlarda mükemmel. Pioner dvd ile de mükemmel. audio ses çıkışlarından marantz pm7200 stero amp. ses aktarmaktayım.. Stereo hop. jamo s606. ayrıca toshiba p300 laptop ( p8400 işlemci ve ati 250 grafiklı) ile hdmı - hdmı olarak tv ye mükemmel girebilmekteyim. usb deb vidyo oynatma özellıgi harika.. net tv yavaş ama dert degil. zaten laptop a bağlı iken, televizyonun neti o kadar dert olmaz. Ve o kadar film, maç, animasyon hd izledim. Burada şikayet okuduklarıma rastlamadım. Bingo:) teşekkürler philips. ve teşekkürler aytel iletişim. ve ben tv yi.. 5404 ün piyasa fiyatına aldım:)))))))))))) daha ne olsun:))))) İki aylık araştırma ve sabır:))))) herkese iyi eğlenceler....
  • Merhabalar

42PFL8404 2,150 TL Peşin Samsung 40B650 serisi LCD televizyon 2,123 TL + KDV Aytel' de Kurumsal Satış da bilginize.
  • Geçen hafta 42PFL8404 aldım ben de.
    Digitürk ve mkv izlerkenki görüntü kalitesinden oldukça menunum.

Yanlız TV'yi stand-by dan başlattığımda açılması 10 sn sürüyor! Neden bu kadar yavaş açılıyor anlamadım!
    Bu durumla karşılaşan var mı?
  • arkadaşlar bende bu ürünü bir iki güne kadar alacağım nasip olursa ama size bir sorum olacak: mkv veya daha yüksek çözünürlüklü filmleri okumadığını altyazı desteklemediğini biliyoruz bu cihazın; peki bu yeni geliştirilecek bir yazılımla düzelmez mi? yoksa daha ileri modellere mi düşünüyorlar bu özellikleri? saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Geçen hafta 42PFL8404 aldım ben de.

Yanlız TV'yi stand-by dan başlattığımda açılması 10 sn sürüyor! Neden bu kadar yavaş açılıyor anlamadım!

Hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullanın. Aynısı bende de var ve açılması biraz yavaş. Zaten uydu alıcı dreambox olduğu için bu yavaşlığa pek dikkat etmiyorum açıkcası.
  • mrb arkadaşlar,
    gectiğimiz cumartesi günü büyük bir hevesle bluray player hediyesiyle beraber philips 32'' 8404 aldım ama daha televizyonu kuramadan nakit ihtiyacı için satmam gerekiyor ilgilenen varsa bana pm atabilir. lcd ve bluray player 2 yıl garantili sıfır kutusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

Hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullanın. Aynısı bende de var ve açılması biraz yavaş. Zaten uydu alıcı dreambox olduğu için bu yavaşlığa pek dikkat etmiyorum açıkcası.

sorunun cevabını bulabildinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan1234

quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

sorunun cevabını bulabildinmi

Bu bir sorun değilki. Eski tüplü tvlerinizle kıyaslamayın bu son teknoloji panellerinizi. İçerisinde işlemcisi zartı zurtu ismini cismini bilmediğim bir sürü donanımı ve tabiki yazılımı var. Mutlaka geç açılma olacaktır. 10 sn önemli değil bence ama bastınız düğmeye 1 dk boyunca veya daha fazla sürede açılmazsa o zaman sorun var demektir.

• Hafta son günü kampanyanın son günü 47 fl 8404 aldım. Hediye olarakta blueray oynatıcı verdiler. Peşin 3.220 tl ye düştüler en son. Süper bir görüntüsü var.
    Yanlız sehpa almadım henuz ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackline35

Hafta son günü kampanyanın son günü 47 fl 8404 aldım. Hediye olarakta blueray oynatıcı verdiler. Peşin 3.220 tl ye düştüler en son. Süper bir görüntüsü var.

Ben Dogtas'in Trendy modelini kullaniyorum (ilk mesajdaki resimler). Biraz pahali ama bence rahat ve spor. Oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Hafta son günü kampanyanın son günü 47 fl 8404 aldım. Hediye olarakta blueray oynatıcı verdiler. Peşin 3.220 tl ye düştüler en son. Süper bir görüntüsü var.

Ben Dogtas'in Trendy modelini kullaniyorum (ilk mesajdaki resimler). Biraz pahali ama bence rahat ve spor. Oneririm.

Güzelmiş.Başka rengi varmıydı acaba, sanırım siz yer döşemenize uysun diye o renk aldınız.
  • quote:

Güzelmiş.Başka rengi varmıydı acaba, sanırım siz yer döşemenize uysun diye o renk aldınız.

Evle uyumlu olmasi icin almadim cunku hem ev kira, hem de tasinmadan once siparisi vermistik. Sans diyelim :) Bildigim kadariyla ayni modelin baska rengi yok, sadece elit ceviz rengi var.

Philips 42PFL8404 İnceleme

Ama Dogtas'in cok guzel ve kaliteli tasarimlari var. Websitesini gezebilirsin (dogtas.com.tr Urunler -> Yemek Odalari)

• Arkadaşlar bu tv'yi monitör olarak kullananlara soruyorum windows da masaüstündeki yazılar nasıl netmi ? yani bir monitörün keskinliğini veriyormu masaüstünde ve yazılarda ? bende düşünüyorum hem monitörü hem tv olarak kullanmayı monitör performansı nasıl ?
  • Performans canavar. Monitörden bile iyi ;)
  • monitör olaarak ayarlayın..ekran kartınız da hd çöz destekleyecek kadar iyi ise..birde uydu kartı falan alın..bakın görüntüye ne titreme ve ne gölge ne vs..
  • Sevgili ustalar;
    Philipsin 8000 lerin görüntü yorumlarını toparlamak adına:

1. 8404 ü teşhirde inceleyenlerde evde kullanan bazı arkadaşlarda görüntüsünü (sony lg ve samsunga göre )soluk ve puslu olarak tarif ediyorlar. Katılıyormusunuz?
    2. Katılıyorsanız bu konu default ayarlardanmı kaynaklanmaktadır.
    3. pc bağlantılı oyun ve sinema modlarındada iki üye görüntüyü karanlık olarak tabir etmiş. Sizce bu yukarıdaki soluk ve puslu görüntü ile ayni sorunmudur. Yoksa bir üyenin bahsettiği gibi panelin ışık sensörüne sahip olmasından dolayı ortamdaki ışığa göre parlaklık ayarı yapabilmesindenmi kaynaklanır. (Sensöden bir yerde bahsedilmiş gerçekten varmı?)
    4. Panelin ön yüzeyindeki koruyucu malzemenin bu sorunlara ne kadar etkisi vardır?
    5. Bahsedilen tatminsizliklerin (sorun demek yanlış olur) ne kadarı ayni paneli kullanan lg ve kıyas edilen diğer tv lere göre philips in daha az vivid ci olmasından kaynaklanmaktadır?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.