Şimdi Ara

Philips 42PFL8404 İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu LCD TV ye eklenti yüklemek ne yazık ki mümkün deüil...
  • Bu televizyon için bir sorum daha olacak

Apartmanımda d-smart yayını var, ben d-smart modül olarak bunu televizyona takarak uydu alıcı cihazı olmadan d-smart izleyebiliyormuyum, izliyebiliyorsam d-smart kablosu tv nın arkasınamı takılarak izleniyor nası olacak billen varmıdır.
  • Modul takılan TVler sınıfında değil ne yazık ki...

Bu tür TV lerin sayısı bir elin parkmak sayısını geçmiyor, sanırım size çok genel kullanımmış gibi anlatılmış...

Sanırım Sony W5800 serisi sizin isteğinize hitap ediyor...

EDIT: Konuyu karıştırmışım kusura bakmayın... DVB-S ile CI+ karıştırınca sarpa sardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 31 Mart 2010; 14:26:51 >
  • peki bu tv nin arkasında olan modül takma yeri nedir ? philips in kendi sayfasında ki açıklamada aynen şunlar yazıyor

CI+* ile DVB-T ve DVB-C aracılığıyla MPEG4 HDTV alım*
    HDTV, ek set üstü kutusu olmadan, mümkün olan en yüksek kalitede görüntü ve sesle TV izlemenizi sağlar. MPEG-2 ve MPEG-4 formatları için DVB Karasal ve DVB Kablo sinyallerini destekleyen dahili tuner sayesinde, mükemmel kalitede yüksek çözünürlüklü TV programları alırsınız. Ayrıca, Common Interface Plus (CI+) ile doğrudan TV'nizde özel yüksek çözünürlüklü içerikten yararlanırsınız.

peki bu yukarda yazılan özellik nedir, ben modul kartı takarak izleyemiyorsam bu yukarda bahsedilen olay nedır ne işe yarar?
  • Şimdi ben bildiğim kadarıyla açıklayayım,

DVB- Digital Video Broadcasting yani Sayısal Video Yayını demektir... Yani yayının sayısal anlamda veri transferi...

DVB sonrası T harfi (Terrestial) Karasal Yayın ve bağlantısını ifade eder,

DVB sonrası C harfi (Cable) Kablolu Yayın desteği anlamına gelir...

DVB sonrası S ise (Satellite) Uydu Yayın desteği ve Dahili Uydu Receiver demektir...

Bahsettiğiniz kısımdan benim anladığım DVB-T ve C veri yoluyla gelen HD yayını herhangi bir yükseltici olmadan direk gösterebildiğidir...

Modül konusunda ise,
     Philips 42PFL8404 İnceleme

Fakat yukarda yanda gözüken uzun ince CI+ (Common Interface Plus) ile ilgili girişin forumda sanırım sadece Teledünya Conax Modülü ile kullanıldığını okudum...

Ben daha ülkemizdeki TV yayın standartları ile haşır neşir olamadığımdan bunun Digiturk Dsmart desteği verip vermediğini bilmiyorum...

Fakat Invisible arkadaşımız D-smart Kutu üstünde Digi modül kullanıyor diye biliyorum. Ama Kutu üstünde kullandığı için TV de budurumun olmadığını rahatlıkla varsayıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 31 Mart 2010; 14:24:57 >

• şimdi benin anladığıma göre senin bu yazdıklarından sonra bu tv de d-smart değil teledünya çalışır gibi geliyor bana, çünkü sanırım d-smart ın kablosu digiturk kablosu gibi dvb-s şeklinde baktığımda tv nın arkasına dvb-s kablosu takacak bir yer yok, fakat teledünya kablo tv üzerinden yayın yapıyor yanı kablo tv kablosunu yanı anten kablosunu tv nın arkasında kı anten yerine takıp modul kartınada teledünyanın kartını taktığımızda, kablo üzerinden digital yayınları buluyor hd yayınları yani ve kart sayesinde de çözüyor, yani teledünyanın boxuna gerek kalmıyor. D-smart modul diye satılan şey uydu cihazlarının üzerine takılabilen modül sanırım , çünkü d-smart dediğim gibi direk digiturk gibi bi kablo yapısı kullanıyor uydu cizahlarına takılan cinsten. bilmem anlatabildimmi
  • Ben bu konuda okuduklarımla kendi araştırmalarımı paylaşmaya çalıştım ama şu son mesajınızda ki karmaşa benimde kafamı iyice karıştırdı.

Bu konuda benim gibi tercih öncesi Teoride kullanım hakkında bilgilenmiş değilde, Deneyimle kullanımla bilgi edinmiş arkadaşların yanıtını bekleseniz çok daha iyi olacak gibi...
  • Olay T-una'nın yazdığı haliyle açık aslında, TV DVB-C ve DVB-T destekliyor, DVB-S ise desteklemiyor. Digiturk, Dsmart DVB-S'tir, uydu yayını yani, biraz daha farklı bir yapısı vardı işleyiş olarak.

Teledünya DVB-C'dir, direk takıp izleyebilirsiniz(CI modül de alarak tabi şifreyi çözmek için).

DVB-T ise, bir adet anten alıyorsunuz ve yine TV'nin arkasındaki tunera bağlıyorsunuz, dijital yayın alıyorsunuz, ancak TR'de test aşamasında bu sistem daha, çok çok az yerde var, işleyiş olarak DVB-C ile aynı.

• Merhaba arkadaşlar, daha dün akşam migrosa uğramıştım ve uzun süredir takip ettiğim 42PFL8404'ü gördüm fiyatı 2.199 du ve almayı planladım. Az önce Kangurum'a baktım ve 1990 olduğunu gördüm, şaşırdım ve hemen aldımhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m6.gif
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=14015724&shopCategoryId=14962&name=PHILIPS+42PLF8404+FULL+HD+LCD+TV
    ben acele edin derimhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

http://forum.donanimhaber.com/m_39154984/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: kanbankasi

Sürüm: 000.026.072.000, Zip dosyası, 42.64 MB, Yayımlanma günü: 2010-03-29

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&session=20100410155133_78.165.170.190&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=42PFL8404H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

42PFL8404 en son güncellemesi

Selamlar

Bu son gülcelleme USB den film izleme sorunların ortadan kaldırıyor mu?

Ürünü migrosdan almayı düşünüyorumda USB den film izlemede bir sorun olduğunu ve güncellemesi yok diye okumuştum konuların birinde

• migros da şuan 1.990 tl..bir sorum olcak bu lcd de hoparlör war değil mi?ses kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenioLeo -- 20 Nisan 2010; 20:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: kanbankasi

Sürüm: 000.026.072.000, Zip dosyası, 42.64 MB, Yayımlanma günü: 2010-03-29

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&session=20100410155133_78.165.170.190&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=42PFL8404H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

42PFL8404 en son güncellemesi

Selamlar

Bu son gülcelleme USB den film izleme sorunların ortadan kaldırıyor mu?

Ürünü migrosdan almayı düşünüyorumda USB den film izlemede bir sorun olduğunu ve güncellemesi yok diye okumuştum konuların birinde

Hangi formattaki videolardan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fixx
    Hangi formattaki videolardan bahsediyorsunuz?

Selamlar

Yanlış okumuşum Alt yazı problemi desteklememesi Migros indirimi olunca hızlı bir okuma olunca karıştı
  • nagodtumu arkadaşım

bilgilerin için teşekkürler.

Aynı lcdyi aldık kuzene ve senin yaptıklarının aynısnı yapacam servis kurulumunda.Başka söyleyeceğin dikkat edeceğimiz bi unsur varmı servis kurulum sürecinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekan07Vatan21

nagodtumu arkadaşım

bilgilerin için teşekkürler.

Aynı lcdyi aldık kuzene ve senin yaptıklarının aynısnı yapacam servis kurulumunda.Başka söyleyeceğin dikkat edeceğimiz bi unsur varmı servis kurulum sürecinde ?

Rica ederim.
    Gule gule kullanin. Herseyi incelemeden 'sorunsuz teslim aldim' diye imzalamayin.
    Yanina bir de Wd TV Live + 1 TB external disk alir HD film, belgesel doldurursaniz sinemaya gitme ihtiyaci duymazsiniz...
  • arkadaslar , gecen ben askerdeyken babamlar 42pfl8404 modelini almislar. Televizyonun hemen hemen tum ozelliklerini kesfedebildim , fakat cozemedigim seylerden birisi hd natural motion ile 100hz clear lcd modlari. Bu iki mod surekli inaktif bi sekilde gozukuyor ve acma kapama gibi islemler yapamiyorum. Hangi sartlarda bu ozellik aciliyor? Ne sekilde kullanabiliyoruz.. Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar...
  • arkadaşlar tv yi usbden güncelledim kılavuzda yazdıgı gibi kumandadan kapadım fakat beklemeden panelden kendim açtım ama sürüm bilgisinde 11.4.2010 olarak gözüküyor yinede bir sorun olurmu ?
  • Arkadaşlar bende bu tvyi takip ediyorum fiyatı 2000 civarına inmezmi? sizce daha çok beklermiyim acaba? ayrıca 3mt izleme mesafesi nasıldır bu tv için
  • herkese iyi akşamlar. biz de bu teşevizyondan aldık. önerileriniz nelerdir yayın için. evde kablo tv var. teledünya bağlatıcaz. settopbox almamız gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.