Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL9664H/12 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Mayıs'ta Bimeks'ten yaklaşık 1500 TL indirimli aldık. İndirimli haliyle 2900 TL.

TV'yi açınca ilk baktığım özellik NetTV oldu. Video sitelerinden YouTube ve DailyMotion, radyo siteleri, Picasa gibi foto sitelerinin ve bir de oyun sitesi vardı ilk sayfada. Fakat asıl herhangi bir internet adresine girilebildiğini görünce daha da şaşırdım. İnternet sitesini görüntülemesi cep telefonunda wapa girmeye çok benziyor. Eğer site TV ile uyumluysa farklı görünüyor. Değilse klasik görünüyor ve bağlantıları kumandayla dolaşıyorsunuz. Bu arada internete kablosuz girebilmesi de çok büyük avantaj.

Özellikle PHILIPS tercih etme sebebim ambilight'dı. Öncelikle eğer ambilight'lı bir Philips alcaksanız televizyonu koyacağınız yer önemli oluyor. Arkasının düz duvar olmasını öneririm. Görüntüye gerçekten derinlik katıyor. Parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz rengi seçerek sadece o rengi yansıtmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Hayran kaldığım diğer özellik de sesi. İki tane subwoofer olması ve hoparlörlerin önde olması gerçekten sinemadaki gibi bir ses veriyor. Örneğin sesi %75 seviyesine getirdiğinizde filmde kapı kapatma sesi sinemadaki gibi çıkıyor. Müzik dinlerken de sesini sonuna kadar açmasanız bile yerler titriyor.

Gelelim görüntü kalitesine. Şimdiye kadar 720p kalitesinde iki film(Ninja Assasin ve Sherlock Holmes) izledim ve ikisinde de kalite muhteşemdi. Gözlerinizi alamıyorsunuz. Hareketlerde takılma olmuyor hiç. Renkler ve kontrast mükemmel.

USB bellekten medya oynatma meraklısıysanız biraz hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz. En güncellerinden .mkv ve .wmv oynatamıyor maalesef. Ama HD video oynatabilen HDMI bağlantılı bir bilgisayarınız varsa bu hiç sorun olmuyor.

Aklıma gelen bu kadar. Eksik gördüğüm noktaları aklıma geldikçe eklerim. Eğer kafanıza takılan bir soru olursa cevaplamaya hazırım. Umarım faydası olur...

• Öncelikle hayırlı olsun,

Bu kısa incelemeniz için teşekkürler...

Güle güle ve iyi günlerde kullanın...
  • Sağolun..
  • Merhaba o26 bende aynı tarihte 2900 tl ye aynı tv den aldım. Dünya şampiyonası finalini olduğu gün kuruldu ve finali izleme şansı yakaladım ve mükemmeldi. Digital uydu ve hdmi bağlantı olamamasına rağmen uydudan kanalları çok net izliyorum. Başkalarının evlerine gittiğimde farkı çok daha iyi anlıyorum.

İlk işim bir media player almak oldu ve oldukça keyifli bir şekilde filmleri izliyorum.

1-Film seyrederken sesi çok açtığımda tv kendini kapatıp yeniden açıyor.
    2- bazende nedenini anlayamadım ama usb den çizgi film izlerken flash bellekten usb modundan çıkıp o an uydu açık olduğundn uyduya geçiyor.

sendede bu problemler varmı?

philipsin sitesinden aşağıdaki linkten güncellemesi olduğunu gördüm. yüklemeyi düşünüyorum. acaba ne gibi yenilikler yada değişiklikler olabilir. sence

https://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl9664h_12/42pfl9664h_12_fus_eng.zip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.