Şimdi Ara

philips 43pus 6501 vs lg 43uh650v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki televizyon arasında kaldım. Sanırım philipsteki fiyat farkı ambilight teknolojisiyle alakalı.
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/48552-50223/lg-43uh650v_philips-43pus6501/

Sizce hangisi daha uygundur? Kriterim özellikle hareketli sahneler ve futbol maçları. Malum önümüz euro2016 :).

• aynı şekilde bende üstadlardan yorum bekliyorum...
  • 2015 4k led serisi rezalet, bildiğin görüntü titreyerek ilerliyor,
    2016 ları, true 100 hz yapmışlar motion da koymuşlar, şimdi nasıldır bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 15 Nisan 2016; 13:30:36 >
  • bu sene 6000 li serileri iyi yaptılar ama lg de usb 3.0 olmaması gerçekten üzücü. 2015 philips'ler bu konuda çok eleştrilmişti. LG de ise titreme olayında baya sıkıntılydı 2015 modellerinde. philips açıklarını kapattı baya ama halen insana eski modelleri geliyor sıkıntılımıdır diye kapanma vs. kullanıcalardan yorumlar alabilirsek seçme anlamında dahada kolaylık olacak bizim için. ama nedense philips 1 adım önde gibi. 200 TL lik fark sırf amblight için verilir diye düşünüyorum. ama tabi kullanıcılar ve üstadlar tarafındanda yorumlar beklenmeli bence.
  • Bu 2 tv uzerinde kalinamaz. Kalinsada fiyatlari birbirine yakin 2016 modeller diye kalinmistir.

Magazada yanyana izleme sansiniz oldugunda lg nin bu modelinin berbat oldugunu farkedeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum uf7787 ile kararsız kalmıştım ama uh650 daha ağır basıyor yeni model olmasından bu fiyat şuan en iyi fiyat beklemelimiyim 1.5 ay kadar daha zamanım var ama sizce fiyatı nasıldır? 2.269 + 50 tl bonus veriyor. Teşekkürler.

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-43uh650v-4k-ultra-hd-tv-lg-turkiye-garantili-ucretsiz-kargo-P119373055
  • Ben 42uh650v aldım ve kullanıyorum. Gayet iyi bir televizyon. Çok iyi görüntü veriyor. Her türlü ses görüntü codecine sahip. 30 GBlik bluray filmleri fln usb den dört dörtlük oynatıyor. 4k olmasıda ayrı bi avantaj. 49 inç almadığıma çok pişman oldu görüntü çok iyi oldugu için 42 bunu göstermede yetersiz kalabiliyor. Fiyatına gelirsek ben lansman fiyatı + indirimle 2050-2100 civarı bi fiyata almıstım 3,5 ay kadar önce. Kurun artmasıyla fiyatta artmıs gözlendi ama bu fiyat iyi. Tabi televizyonun sıkıntı çıkarmayacağını garanti edemem sonuçta teknolojik alet üründen ürüne değişebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.