Şimdi Ara

Philips 46pfl 6877 Sony 46 HX 850 samsung 46es8000 LG lm760 s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilaytekin

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu dört adet panelin içinde;şayet 85x varsa diğerlerini aynen elersiniz!!

Veya çok ıvır-zıvır özellikler hatta aklınıza gelmeyecek özellikler ve yakışıklı diye bir panel bakıyorsanız ES8x de olabilir(sorunları için de diğer
    başlıklara bakarsınız)

Phil ile LGE yi aynen silersiniz

++

Es8000 de baktım aslında ama aktif gözlük ile seyrederken yatıyormuş gibi basınızı egdiginizde görüntü kararıyor ve hiçbirşey göremiyorsunuz zaten aktif gözlükler çok pahalı dün LG 47lm860v baktım bu nasildir acaba bı de logitech z906 5+1 Aldim tv ile kullanmak için bununla adam gibi uymasını istiyorum tv nin Sony nin gözlüklerinin pahalı olması ve USB sen desteginin az olması beni biraz düşündürüyor forumda ki bütün herseyi okudum daha mutsuz oldum cahil insan en mutlu insandır abi öğrenince herseyi mükemmel olsun istiyor insan ama öyle bir dünya yok maalesef... Eğer Sony almazsam LG 860v ya da philips 6877 nasildir ustad bunun yaninda aktif gozluk pasif gozluk icin bi bilgilendirme yapabilir miainiz feedback için teşekkür ...

bildirim kadarı ile 6877 şu anda piyasada yok bence 6877 nin en büyük eksisi menünnün yavaşlığı ve uydu alıcısının zor oluşu ama inşaallah Programla çözülür onun dışında SD yayınlar harika keza 33d side gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu dört adet panelin içinde;şayet 85x varsa diğerlerini aynen elersiniz!!

Veya çok ıvır-zıvır özellikler hatta aklınıza gelmeyecek özellikler ve yakışıklı diye bir panel bakıyorsanız ES8x de olabilir(sorunları için de diğer
    başlıklara bakarsınız)

Phil ile LGE yi aynen silersiniz

++

Es8000 de baktım aslında ama aktif gözlük ile seyrederken yatıyormuş gibi basınızı egdiginizde görüntü kararıyor ve hiçbirşey göremiyorsunuz zaten aktif gözlükler çok pahalı dün LG 47lm860v baktım bu nasildir acaba bı de logitech z906 5+1 Aldim tv ile kullanmak için bununla adam gibi uymasını istiyorum tv nin Sony nin gözlüklerinin pahalı olması ve USB sen desteginin az olması beni biraz düşündürüyor forumda ki bütün herseyi okudum daha mutsuz oldum cahil insan en mutlu insandır abi öğrenince herseyi mükemmel olsun istiyor insan ama öyle bir dünya yok maalesef... Eğer Sony almazsam LG 860v ya da philips 6877 nasildir ustad bunun yaninda aktif gozluk pasif gozluk icin bi bilgilendirme yapabilir miainiz feedback için teşekkür ...

bildirim kadarı ile 6877 şu anda piyasada yok bence 6877 nin en büyük eksisi menünnün yavaşlığı ve uydu alıcısının zor oluşu ama inşaallah Programla çözülür onun dışında SD yayınlar harika keza 33d side gayet iyi

Ben kendi aklimca 6877 ile LG 860v yi birbiriyle kıyaslıyorum sony Hx850 ise gonlumdeki tv yarın tv alacağım kesin bı aksilik çıkmaz ise ... LG ile philips i 3d olarak karsilastirdigimda philips daha iyi geldi bana renk olsun ekrandan Dışa çıkma olayı olsun ama fark 600e800hz olayı dts destegi multimedya özellikleri e tabi LG 500 tl daha pahalı Buda var ama takdirle alınca ayda 40 tl fark yaratıyor ...bu 2 tv hakkında bilgi lazım daha çok aslında dts su anda önemli birşey bence zaten bir tv yi en fazla 5 yıl kullanıyoruz artık teknoloji çok hızlı gelişiyor malum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben 2 haftadır 6877 kullanıyorum. inanılmaz derecede memnunum. amblight özellik zaten çok farklı. dahili uydu alıcısı biraz yavaş onun dışında menü hızlı normal(hızlı değil) ama görüntü kalitesi easy 3d olması ve özellikleri bakımından kesinlikle tavsiye ederim. pişman olmazsınız....
  • Bı de acaba 6877 yi illa beyaz bir duvar perde vs önünde mı kullanmak lazım benim tv ünitesi koyü kahve bu da arkasındaki o guzel isik olayını emerek yok eder sanırım bu da şimdi aklıma geldi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda Cevahir Teknosa'dan Philips 42pfl6877 aldım. Depolarından mağzaya yonlendirdim, pixel testi ve sağına soluna bakıp kısmetse alacağım. Yarın turuncu indirimi ile 2499tl fiyata satılacak, mağazalar için 5 adet sınırı var ve yanında 300tl değerinde Cam sehpa ve extra Soronous 2'li gözlük hediyeleri yokmuş. CardFinans kart ile 4ay erteleme ve 5+5 = 10 takside alınabiliyor. Kliksa'dan alacaktım fakat kargonun gelmesi servisin gelmesi, kurulum yapması birde 1-2 tane ölü pixel cıkarsa (sans kesin bana çıkar) servis ile (yok 5 adete kadar olursa değiştiriyoruz vs.) tartişmaya girmek istemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Eylül 2012; 0:32:07 >
  • Uzun araştırmalar sonucu bugün samsung 46 es 8000 Aldim kutu açıldı tv açıldı ve bam kasa altından led ışık sızıyor aynen geri gitti ve yenisi geldi ancak uydu ayarlarını yapamadım bilen var mı Türksat 31.3 E için ayarlar nasıl olmalı ki kanal buldurabiliyim

• @KubilayTekin

Sadece ışık sızması sorunu yaşadıysanız yine şanslısınız.
    Samsung'larda maalesef hemen hemen her modelde bu olay var ve satış sonrası müşteriye çok ilgisiz davranıyorlar.Ürünlerini sattıktan sonra sahip çıkmayan firmalara oldum olası ısınamamışımdır.

Yine de hayırlı olsun, tek sorun buysa zaten değiştirmişler. İnşallah tekrarlanmaz.Tekrarlanırsa 6877 aklında bulunsun, hepsinden farklıdır ve öndedir. 3 taraflı Ambilight bir televizyonun sahip olabileceği en güzel özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkangl -- 22 Eylül 2012; 23:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

@KubilayTekin

Sadece ışık sızması sorunu yaşadıysanız yine şanslısınız.
    Samsung'larda maalesef hemen hemen her modelde bu olay var ve satış sonrası müşteriye çok ilgisiz davranıyorlar.Ürünlerini sattıktan sonra sahip çıkmayan firmalara oldum olası ısınamamışımdır.

Yine de hayırlı olsun, tek sorun buysa zaten değiştirmişler. İnşallah tekrarlanmaz.Tekrarlanırsa 6877 aklında bulunsun, hepsinden farklıdır ve öndedir. 3 taraflı Ambilight bir televizyonun sahip olabileceği en güzel özellik.

Aklimdaki model ilk oydu zaten ama aradığım bir iki özelliği yoktu bı de tv ünitem koyü renk o yüzden pas geçtim şimdikini mağazada actık beraber samsung servis müdürü de vardı herhangi bir sıkıntı yok ancak servis Pazartesi gelecek siz kendiniz ayarları yapıp kullanabilirsiniz dediler ben herseyi yaptım ama kanal ayarı için gerekli bilgileri bilmiyorum... Bilen var mı acaba ...

• Şu yaşıma geldim artık şundan eminim . Başının ağrımasını istemiyorsan SONY Yok ben Fantezi ve Adrenalin yaşamk istiyorum kazı kazan cıyım ben diyorsan diğer markalar . Make your choice
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleeslate

Şu yaşıma geldim artık şundan eminim . Başının ağrımasını istemiyorsan SONY Yok ben Fantezi ve Adrenalin yaşamk istiyorum kazı kazan cıyım ben diyorsan diğer markalar . Make your choice

Sony almak istedim ama Sony almak için cepte artı 1200-1500 olMali 3d gözlük
    Yok mkv destegi yok falan

• Eski Sony maalesef yok artık, televizyon piyasasından çekilmeyi düşündükleri bile söylentiler arasında. Çünkü pazarda neredeyse yoklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aleeslate

Şu yaşıma geldim artık şundan eminim . Başının ağrımasını istemiyorsan SONY Yok ben Fantezi ve Adrenalin yaşamk istiyorum kazı kazan cıyım ben diyorsan diğer markalar . Make your choice

Sony almak istedim ama Sony almak için cepte artı 1200-1500 olMali 3d gözlük
    Yok mkv destegi yok falan

Hocam doğrudur. Ben philips aldım 47" 6000 serisi 47pfl ! TV çok güzel pasif gözlük den tut dahili uydu alıcısı ve spectra 3 amblight rüya gibi ama gelin görün ki maç görüntülerinde ps3 de pes ve hd futbol görüntüerinde panel yani modul ağlıyor bende onun yerine SONY 55hx850 . Şu an ALbani hocanın da teyidi var en baba tv . evet pahalı ama hakkını veriyor . bende turuncu indirime denk aldım 1 milyar cepte kaldı . Benim tavsiyem SONY . ben bu güne kadar hiç sony den şaşmamıştım . 2 lcd sony bir tüplü eski tüplü ps serileri müzik çalar vs.... hep sony . Bir kere şaşırdım philips aldım fena çarpıldım Ama dediğin gibi benim rahatsız olduğum konu başkasını rahatsız etmeyebilir futbol izlemez vs... ama fiyat performans önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleeslate -- 23 Eylül 2012; 2:05:43 >

• Artık ben tercihimi yaptım arkadaslar es8000 aldım eğer sorun çıkarmazsa memnun kalınmayacak bir cihaz degil sadece ilk alımda sağlama denk gelene kadar kutu acacaksınız o kadar ;)

• quote:

Artık ben tercihimi yaptım arkadaslar es8000 aldım eğer sorun çıkarmazsa memnun kalınmayacak bir cihaz degil sadece ilk alımda sağlama denk gelene kadar kutu acacaksınız o kadar ;)

İlk değerlendirme sd yayınlar guzel ekran yapayligindan sikayet edenler icin çeşitli renk ve resim modları var gereksiz bir yakınma olduğunu fark ettim elle komut sesle komuta gore biraz daha zor kullanılıyor ancak fantastik özellikler HD yayınlar çok iyi sd yayını 3d çevirme derinlik katıyor ancak yetersiz... Multimedya özellikleri piyasanın en iyisi dahili HD uydu alici problemsiz ve başarılı logitech z906 ile optik kablo vasıtası ile bağlandı calisma problemsiz ve tam uyumlu her Derdin cevabı olabilecek çeşitlilikte ayar menüsü var ... Tv oldukça başarılı buldum yavaş yavaş daha da ısinip keşfedince yazmaya devam edeceğim ... Saygılar ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.