Şimdi Ara

Philips 46pfl 6877 Sony 46 HX 850 samsung 46es8000 LG lm760 s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir kac model arasında kaldım yardım rica ediyorum modeller 1:philips 47 pfl 6877 teknosa da masa hediye diyor ama aslında 300 tl lik masayı resmen zorla aldırıyor kliksa fiyatı 2900 teknosa fiyatı 3200 teknosada masa var. 2: Sony 46 HX 850 su anda fiyatı biraz pahalı ama forumda okuduğum kadarıyla bu modeli vatan bilgisayardan 3449 a alan var nasıl aldıysa o yüzden kafam karıştı ... 3: samsung 46es8000 bu da 3700 tl sonuçta hepsini 12 taksitle alıyoruz ve ayda 50 tl fazla vericem diye aradaki 600 tl lik farkı umursamam yani yardımlar icin tesekkurler üst limit 3700 bı de LG lm 760 s vardı 3200 bunun hakkında hiç fikrim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaytekin

Arkadaslar bir kac model arasında kaldım yardım rica ediyorum modeller 1:philips 47 pfl 6877 teknosa da masa hediye diyor ama aslında 300 tl lik masayı resmen zorla aldırıyor kliksa fiyatı 2900 teknosa fiyatı 3200 teknosada masa var. 2: Sony 46 HX 850 su anda fiyatı biraz pahalı ama forumda okuduğum kadarıyla bu modeli vatan bilgisayardan 3449 a alan var nasıl aldıysa o yüzden kafam karıştı ... 3: samsung 46es8000 bu da 3700 tl sonuçta hepsini 12 taksitle alıyoruz ve ayda 50 tl fazla vericem diye aradaki 600 tl lik farkı umursamam yani yardımlar icin tesekkurler üst limit 3700 bı de LG lm 760 s vardı 3200 bunun hakkında hiç fikrim yok

Hep Led tvler için şunu demekteyiz ihtiyacın doğrultusunda bir tv alın mesela SD yayın izleyeceksen Phılıps 6877 hepsinden daha iyidir ama oyun daha cok oynuyorsan Sony tercih edilebilir.mesela ben hiç bir şartta Lg tercih etmem neden SD yayınları cok iyi değil Servisleri dersen berbat
    Samsungda 3D deki aktif gözlük ve gerceğinden daha canlı renkli olduğu için tercih sebebim değil
    Ama Sony tercih sebebim olurdu ama bütce olarak diğerlerine göre daha maliyetli olduğu için tercih edilemiyor olabilir .
    Benim tercihin SD yayın kalitesi Pasif 3 d gözlük Servis Uygun fiyat daha cok tercih sebebbim dediğim gibi herkezin ne için aldığına bağlı tercih sebebleri var

Mesela tanıdığım ve sadece ben televizyon seyredeceğim diyip mesela 1000-1300 arasında 42' alan tanıdıklarım var Ama ben kalite ve teknoloji seviyorum oyunda oynarım diyipde 5000 Tl Veren tanıdıklarımda var

mesela ben olsam Phılıps 6877 tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu58 -- 19 Eylül 2012; 12:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

quote:

Arkadaslar bir kac model arasında kaldım yardım rica ediyorum modeller 1:philips 47 pfl 6877 teknosa da masa hediye diyor ama aslında 300 tl lik masayı resmen zorla aldırıyor kliksa fiyatı 2900 teknosa fiyatı 3200 teknosada masa var. 2: Sony 46 HX 850 su anda fiyatı biraz pahalı ama forumda okuduğum kadarıyla bu modeli vatan bilgisayardan 3449 a alan var nasıl aldıysa o yüzden kafam karıştı ... 3: samsung 46es8000 bu da 3700 tl sonuçta hepsini 12 taksitle alıyoruz ve ayda 50 tl fazla vericem diye aradaki 600 tl lik farkı umursamam yani yardımlar icin tesekkurler üst limit 3700 bı de LG lm 760 s vardı 3200 bunun hakkında hiç fikrim yok

Hep Led tvler için şunu demekteyiz ihtiyacın doğrultusunda bir tv alın mesela SD yayın izleyeceksen Phılıps 6877 hepsinden daha iyidir ama oyun daha cok oynuyorsan Sony tercih edilebilir.mesela ben hiç bir şartta Lg tercih etmem neden SD yayınları cok iyi değil Servisleri dersen berbat
    Samsungda 3D deki aktif gözlük ve gerceğinden daha canlı renkli olduğu için tercih sebebim değil
    Ama Sony tercih sebebim olurdu ama bütce olarak diğerlerine göre daha maliyetli olduğu için tercih edilemiyor olabilir .
    Benim tercihin SD yayın kalitesi Pasif 3 d gözlük Servis Uygun fiyat daha cok tercih sebebbim dediğim gibi herkezin ne için aldığına bağlı tercih sebebleri var

Mesela tanıdığım ve sadece ben televizyon seyredeceğim diyip mesela 1000-1300 arasında 42' alan tanıdıklarım var Ama ben kalite ve teknoloji seviyorum oyunda oynarım diyipde 5000 Tl Veren tanıdıklarımda var

mesela ben olsam Phılıps 6877 tercih ederdim

Fiyat nasıl sizce yani bu ürün 3200 su anda masa hediyeli. dün hepsine baktım açıkcası ve eşimle benim tercihimde philips oldu gerçi gece forumda okuyunca biraz soğudum ama tüm tv lerde bazı sıkıntılar var philipsi tercih sebebimiz pasif olsa bile her acıdan 3d seyredilebilir olması diger pasiflerin hiçbirinde böyle birşey yok yatarak seyredemiyorsunuz mesela ve çift çekirdekli işlemcisi olması bunun yanında ambilight teknolojisi...

• sony yi bedava ver alirsam ajdar olayim emme 6877 yi gözü kapali alirim
  • Kliksada 46pfl6877 yok ki....

Bunlar arasinda hx850 derim hatta 3500 e varsa bende aliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 19 Eylül 2012; 14:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ;) kliksa da yok evet teknosa da var ama turuncu indirimle fiyatı düşer mı acaba gerçi genelde yanında sehpa vs olan ürünlerin fiyatlari düşmüyor ama

• Teknosada falan yok nerdeyse 1 hafta 42pfl6877 stoklarinda yok. Bursada 2 tane varmis ama acilmismi acilmamismi bilgisayarda goremiyorlarmis, acilmamis 47 bulduk onu alalim dedik ondada ekranda kirmizi cizgi ve tv kapattigimizda 10 dakika acamayinca almaktan vazgectik. Bu sorunlarin donanimdanmi yazilimdanmi anlayamadik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 20 Eylül 2012; 0:07:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben şunu söyleyeyim sırf Ambilight özelli için bile alınabilir ama uydu alıcısı şimdilik berbat ilerde daha iyi olur diye beklmekteyim yazılımsal olarak daha iyi olmasını beklemekteyiz yoksa menü geçişleri cokk ağır ama sd yayın hd yayın kalitesi harike 3 d harika bir problemi varsa oda içindeki uydu alıcısı ve yavaşlığı biraz sinir bozucu
  • Ayın 18 inde teknosa ankamall Mağazası'nda 1 adet kapalı kutu vardı ancak saat geç oldu yarın alırım demiştim ugur diye bir satış temsilcisi vardı abi kalmaz dedi birşey olmaz ya dedim dün gittim BİTMİŞ :( aksam cepadan tüm ülke stoklarına tek tek baktık 2 adet gözükenleri aradık ama hep teşhir ürünleri çıktı pusudayim ... Bu arada pasif gözlükle yatarak seyredebileceginiz tek 3d led tv philips bunun dışındakilerin hepsinde tam karşıdan ve goz seviyesinden bakmanız lazım yoksa 3d olayı iptal tek tek pasif gozluklu modellerin tumunu seyrettim yani ya da aktif gözlüklü bir model tercih edeceksiniz ... Bu arada philips 46 pfl6877 teknosada masa ve gözlük hediyesi ile 3199 tl

• quote:

Ayın 18 inde teknosa ankamall Mağazası'nda 1 adet kapalı kutu vardı ancak saat geç oldu yarın alırım demiştim ugur diye bir satış temsilcisi vardı abi kalmaz dedi birşey olmaz ya dedim dün gittim BİTMİŞ :( aksam cepadan tüm ülke stoklarına tek tek baktık 2 adet gözükenleri aradık ama hep teşhir ürünleri çıktı pusudayim ... Bu arada pasif gözlükle yatarak seyredebileceginiz tek 3d led tv philips bunun dışındakilerin hepsinde tam karşıdan ve goz seviyesinden bakmanız lazım yoksa 3d olayı iptal tek tek pasif gozluklu modellerin tumunu seyrettim yani ya da aktif gözlüklü bir model tercih edeceksiniz ... Bu arada philips 46 pfl6877 teknosada masa ve gözlük hediyesi ile 3199 tl

Evet şuanda hiç biryerde 42 ve 47 yok bende pazartesi aldım internetten son ürünmüş ogün bu gün hala yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

quote:

Ayın 18 inde teknosa ankamall Mağazası'nda 1 adet kapalı kutu vardı ancak saat geç oldu yarın alırım demiştim ugur diye bir satış temsilcisi vardı abi kalmaz dedi birşey olmaz ya dedim dün gittim BİTMİŞ :( aksam cepadan tüm ülke stoklarına tek tek baktık 2 adet gözükenleri aradık ama hep teşhir ürünleri çıktı pusudayim ... Bu arada pasif gözlükle yatarak seyredebileceginiz tek 3d led tv philips bunun dışındakilerin hepsinde tam karşıdan ve goz seviyesinden bakmanız lazım yoksa 3d olayı iptal tek tek pasif gozluklu modellerin tumunu seyrettim yani ya da aktif gözlüklü bir model tercih edeceksiniz ... Bu arada philips 46 pfl6877 teknosada masa ve gözlük hediyesi ile 3199 tl

Evet şuanda hiç biryerde 42 ve 47 yok bende pazartesi aldım internetten son ürünmüş ogün bu gün hala yok.

Acaba teşhiri mı almak lazım hem sorun var mı yok mü magazalari gezerek baka baka albani diye bı arkadas var yazilarini takip ediyorum kullanıcı seviyesi üstünde bilgilere sahip 6877 icin biraz uzak durulması gerekiyor gibi yazılar yazmış ama bilemiyorum ne yapacağız

• hx850 ancak philipsin 8 serileriyle kıyaslanabilir bence .6 serileri ile aynı klasmanda olan bir tv değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFKARİKA -- 20 Eylül 2012; 12:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFKARİKA

hx850 ancak philipsin 8 serileriyle kıyaslanabilir bence .6 serileri ile aynı klasmanda olan bir tv değil.

Aslında bence de öyle ama fiyat olarak bı ara Sony 46" ini 3449 bı arkadas almis vatan bilgisayardan nasıl aldıysa şimdi 4800 tl turuncu indirimsiz fiyatı 3449 a bulursam bende Sony tercih edeceğim tabiki ama su anda hala philips 6877 en uygunu gibi

• evet yaklaşık 1,5-2 ay önce bir kampnya olmuştu 55" 4414 46" de 3400 gibi bir fiyattan satılmıştı. ama o günden sonra birdaha o fiyatlara yaklaşmak bir yana yanından bile geçmedi. hx950 serisi piyasaya girdiğinde hx850 nin fiyatı biraz daha gerilere gelecek diye düşünüyorum.
  • evet yaklaşık 1,5-2 ay önce bir kampnya olmuştu 55" 4414 46" de 3400 gibi bir fiyattan satılmıştı. ama o günden sonra birdaha o fiyatlara yaklaşmak bir yana yanından bile geçmedi. hx950 serisi piyasaya girdiğinde hx850 nin fiyatı biraz daha gerilere gelecek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFKARİKA

evet yaklaşık 1,5-2 ay önce bir kampnya olmuştu 55" 4414 46" de 3400 gibi bir fiyattan satılmıştı. ama o günden sonra birdaha o fiyatlara yaklaşmak bir yana yanından bile geçmedi. hx950 serisi piyasaya girdiğinde hx850 nin fiyatı biraz daha gerilere gelecek diye düşünüyorum.
  • Bekliyoruz bakalım Cumartesi turuncu indirimde karşımıza ne cikacak bugün lg 47lm860v yi denedim bu da guzel bir tv imiş philipsten artıları 800 Hz paneli 200 Hz uygulama çeşitliliği kumanda gercekten iyi ve red dot tasarım ödülü diyebilirim ... Oyun icin alanlara pek tavsiye edilmiyor lag sorunu nedeniyle ... Fiyat 3700 ...

• Bu dört adet panelin içinde;şayet 85x varsa diğerlerini aynen elersiniz!!

Veya çok ıvır-zıvır özellikler hatta aklınıza gelmeyecek özellikler ve yakışıklı diye bir panel bakıyorsanız ES8x de olabilir(sorunları için de diğer
    başlıklara bakarsınız)

Phil ile LGE yi aynen silersiniz

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu dört adet panelin içinde;şayet 85x varsa diğerlerini aynen elersiniz!!

Veya çok ıvır-zıvır özellikler hatta aklınıza gelmeyecek özellikler ve yakışıklı diye bir panel bakıyorsanız ES8x de olabilir(sorunları için de diğer
    başlıklara bakarsınız)

++

Tesekkurler haftasonu turuncu indirim olacak diye öğrendim eğer 10 eyluldeki gibi 46" olan 3700 e inerse alacam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu dört adet panelin içinde;şayet 85x varsa diğerlerini aynen elersiniz!!

başlıklara bakarsınız)

++

Es8000 de baktım aslında ama aktif gözlük ile seyrederken yatıyormuş gibi basınızı egdiginizde görüntü kararıyor ve hiçbirşey göremiyorsunuz zaten aktif gözlükler çok pahalı dün LG 47lm860v baktım bu nasildir acaba bı de logitech z906 5+1 Aldim tv ile kullanmak için bununla adam gibi uymasını istiyorum tv nin Sony nin gözlüklerinin pahalı olması ve USB sen desteginin az olması beni biraz düşündürüyor forumda ki bütün herseyi okudum daha mutsuz oldum cahil insan en mutlu insandır abi öğrenince herseyi mükemmel olsun istiyor insan ama öyle bir dünya yok maalesef... Eğer Sony almazsam LG 860v ya da philips 6877 nasildir ustad bunun yaninda aktif gozluk pasif gozluk icin bi bilgilendirme yapabilir miainiz feedback için teşekkür ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.