Şimdi Ara

Philips 46PFL5507K 3D LED TV 1799 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: catalyst

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-46-full-hd-3d-led-televizyon-46eh6030-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsam46eh6030&categoryId=163192

Bu daha iyi degil mi sanki?

buna wifi takilabiliyormu? smart olsa hemen alirdi .
    teknosada 47pfl4307 hala 1.999 hangisi aliniri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Arkadaşlar Philips 40 PFL6097 için düşünceleriniz nedir ? LG 660S yada 6097 alıcam karar veremedim tam.

???
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Philips 40 PFL6097 için düşünceleriniz nedir ? LG 660S yada 6097 alıcam karar veremedim tam.

???

6097 tavsiye ederim güzel tv'dir ancak imkan varsa 6877'de bakılabilir 3 taraflı ambilight teknolojisi bulunmaktadır.

Bunun dışında 6xxx serileri ile ilgili bazı problemlerde gözeçarpmaktaydı dorumda konusu bir göz geçirmenizi tavsiye ederim yazılımsaldı genellikle çözülmüş olur uzun zamandır takip etmiyorum bu yüzden ent bilgim bulunmamakta.

Ayrıca tv'yi kullanma durumunuzda önemli ilk mesajıma bakarsanız bu konudaki demek istediğimi anlarsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-46-full-hd-3d-led-televizyon-46eh6030-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsam46eh6030&categoryId=163192

Bu daha iyi degil mi sanki?

buna wifi takilabiliyormu? smart olsa hemen alirdi .
    teknosada 47pfl4307 hala 1.999 hangisi aliniri?

Bu üründe dahili wi-fi bulunmaktadır olmayan modellerde dongle var onu alıp harici olarak kullanabiliyorsunuz.

Smart tv özelliğide bulunmakta ama çok gelişmiş bir smart tv olmamaktadır.

Bunun yanında 4307 modelinin en büyük avantajı pasif 3d'ye sahip olması bunun yanında ben 4307 modelini tercih etmezdim görüntü olarak bana göre ciddi fark var.

• Hocam normal bir kullanıcı için. İnterneti bile belki kullanmıyabilir. Görüntü önemli benim için daha sonra diğer özellikler. Artı özellik sorarsanız Lig tv HD mevcut maç yayınlarında performansı önemli ve DVD playerlarda yeterli olsun sorun yok. 2 modelde aynı fiyat olunca seçmek zor geldi. Seçimi Görüntü performansı üzerinden yaparsak hangisi ön plana çıkıyor ?
  • quote:

Hocam normal bir kullanıcı için. İnterneti bile belki kullanmıyabilir. Görüntü önemli benim için daha sonra diğer özellikler. Artı özellik sorarsanız Lig tv HD mevcut maç yayınlarında performansı önemli ve DVD playerlarda yeterli olsun sorun yok. 2 modelde aynı fiyat olunca seçmek zor geldi. Seçimi Görüntü performansı üzerinden yaparsak hangisi ön plana çıkıyor ?

İlk mesajımda dehşet yazım hataları yapmışım kusura bakmayın iş ile birlikte göz atınca böyle sonuçlar olabiliyor.

Görüntü önemli diyorsanız; size önerim Philips olacaktır 6097 hem SD hem HD yayında oldukça iyi bir sonuç verir.

Zaten bu tv'ler genel olarak HD yayında iyi sonuçlar vermektedir önemli olan SD yayın ve daha düşük formatlarda bize ne sunduğu bu konuda Philips oldukça tatmin edici olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Philips daha stabil ve sorunsuz sistemler olarak göze çarpmakta ama bu demek değil ki tamamen sorunsuz biraz şansınıza kalmış bir durum ancak genel olarak daha iyilerdir.

Ben Led tv mi Philips aldım bunun yanında Samsung'ta kullanıyorum.

Philips Led tv'yi almamın nedeni ise Oyun konsolu maç yayınları ve hd, bluray film keyfi öncelikliydi bu yüzden tercihimi bu yönde kullandım.

Ayrıca baktığınız modelde Ambilight bulunmakta ve alışınca ciddi anlamda çok güzel bir olay olduğunu anlıyorsunuz.

Tv'de ki bütün eksiklikler bir şekilde kapatılır ancak Ambilight eksikliğini kapatabileceğiniz bir sistem mevcut değil ve kullanınca basit bir ışıklandırmadan çok öte birşey olduğunu anlıyorsunuz.

Son olarak tavsiyem 2 ürünüde mümkünse yanyana veya aynı yerlerde aynı yayınla izleme şansınız varsa bakın hangisi size daha güzel gelliyor ve görüntüsü tatmin ediyorsa onu alınız derim.

Bazı kullanıcılar parlak ekranı çok severken bazı kullanıcılar daha doğal ve mat ekranları sever benim gibi.Ekranları birebir görmenizin size çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

• Çok teşekkür ederim hocam haftasonu bakıcam :)
  • bu televizyonların aktif gözlükleri nerede 90 tl acaba. ben bulamadım da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okistan

bu televizyonların aktif gözlükleri nerede 90 tl acaba. ben bulamadım da..

Ben Lg'nin 45 tl'ye bile gördüm ama kendim için baktığımda 125 tl ağağıya bulamamıştım.

Bazen güzel indirimler oluyor ama iyi takip etmek lazım birde işimize yarayacak gözlüğü bulmak lazım falan falan..

Aktif gözlüklü alındığı zaman eğer 3d ciddi manada kullanılacaksa 4 adet gözlük 125 tl'den 500 tl'yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okistan

bu televizyonların aktif gözlükleri nerede 90 tl acaba. ben bulamadım da..

Enpazar.com da 89 tl idi. Hemde pta517. Ancak kalmamis. Teknosa ise pta507 satiyor. 99 tlye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panel sorunlu değil tv olarak iyi ama media player almanız şart

görüntü iyi

TV ALIYONUZ PC DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Hocam normal bir kullanıcı için. İnterneti bile belki kullanmıyabilir. Görüntü önemli benim için daha sonra diğer özellikler. Artı özellik sorarsanız Lig tv HD mevcut maç yayınlarında performansı önemli ve DVD playerlarda yeterli olsun sorun yok. 2 modelde aynı fiyat olunca seçmek zor geldi. Seçimi Görüntü performansı üzerinden yaparsak hangisi ön plana çıkıyor ?

İlk mesajımda dehşet yazım hataları yapmışım kusura bakmayın iş ile birlikte göz atınca böyle sonuçlar olabiliyor.

Görüntü önemli diyorsanız; size önerim Philips olacaktır 6097 hem SD hem HD yayında oldukça iyi bir sonuç verir.

Zaten bu tv'ler genel olarak HD yayında iyi sonuçlar vermektedir önemli olan SD yayın ve daha düşük formatlarda bize ne sunduğu bu konuda Philips oldukça tatmin edici olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Philips daha stabil ve sorunsuz sistemler olarak göze çarpmakta ama bu demek değil ki tamamen sorunsuz biraz şansınıza kalmış bir durum ancak genel olarak daha iyilerdir.

Ben Led tv mi Philips aldım bunun yanında Samsung'ta kullanıyorum.

Philips Led tv'yi almamın nedeni ise Oyun konsolu maç yayınları ve hd, bluray film keyfi öncelikliydi bu yüzden tercihimi bu yönde kullandım.

Ayrıca baktığınız modelde Ambilight bulunmakta ve alışınca ciddi anlamda çok güzel bir olay olduğunu anlıyorsunuz.

Tv'de ki bütün eksiklikler bir şekilde kapatılır ancak Ambilight eksikliğini kapatabileceğiniz bir sistem mevcut değil ve kullanınca basit bir ışıklandırmadan çok öte birşey olduğunu anlıyorsunuz.

Son olarak tavsiyem 2 ürünüde mümkünse yanyana veya aynı yerlerde aynı yayınla izleme şansınız varsa bakın hangisi size daha güzel gelliyor ve görüntüsü tatmin ediyorsa onu alınız derim.

Bazı kullanıcılar parlak ekranı çok severken bazı kullanıcılar daha doğal ve mat ekranları sever benim gibi.Ekranları birebir görmenizin size çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle haklısın tüm tespitlerinde.Buna ek olarak bugün dts formatı ama yarın başka bir format çıkacak tüm televizyonlar açmayacak fakat biz televizyonu alırken 3-4 senelik düşünüyoruz en az. 99 Tl ye bir medya oynatıcı ile her filmi, her formatı açıp, üstüne bir de en güzel görüntü kalitesine kavuşmak en mantıklı seçenek. Çünkü medya oynatımı, usb vs bunların hepsi çözülür ama görüntü kalitesi hiçbir zaman değişmez ve iyileştirilemez.

• Acıkcası dun mediamarka gıttım

butun ledler yanyana sıralıydı aynı boyutta

samsung lg Philips panasonic sony

46PFL5507K modelı ınanılmaz barız bır goruntu kalıtesındeydı

forumda smart usb wifi dahılı uydu ıle ılgılı olumsuz yazılarının dogru olucagını bende tahmın edıyorum ama goruntu kalıtesı dıgerlerınden oyle ıyıydıkı emın olabılmek ıcın yarım saat ızledım karsılastırdım yok abı barız goruntu kalıtesı muthıs

yanı 46PFL5507K ledse dıgerlerıne dıgerlerı ledse 46PFL5507K bu kadar yanı

hatta goruntu kalıtesını soyle soylıyım dıgerlerı sankı 10 yıl oncenın malı gıbı duruyor 46PFL5507K yanında

goruntu kalıtesı canlı renkler ve harıka bır goruntu ıstıyorsanız gozlemledıgım kadarıyla 46PFL5507K acık ama yanı bayagı acık barız onde

ama uydu alıcı wifi samart vs ozellıkler goruntu kalıtesınden onemlı dıyorsanız samsung alın derım o zaman

benım ıcın goruntu kalıtesı onemlı tv yı secmemdekı tek sebebpte bu zaten buyuk ekran olsun ve goruntusu muyhıs olsun ıstıyorum

o yuzden 46PFL5507K alıcam bunu

fıyatıda ılgınc skeılde uygun 2000 tl yanı bu boyutta bır tv ıcın ve goruntu kalıtesıne sahıp ılgınc yanı uygun nıye boyle uygun oda tartısılır:))

• 3d de lg lm serisinin nin üstüne tanımam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.