Şimdi Ara

Philips 46PFL5507K 3D LED TV 1799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yetiştim ve almıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu panel cok sorunlu.albanı ustad yanıldı malesef.alanlar pısman.bende yetıstım almıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlük yok bulmak çok sıkıntılı ve pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

bu panel cok sorunlu.albanı ustad yanıldı malesef.alanlar pısman.bende yetıstım almıyorum

+1000 aldım iade etmeye çalışıyorum
  • World'e 12 taksit +2 ay erteleme +50 TL puan da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu panel cok sorunlu.albanı ustad yanıldı malesef.alanlar pısman.bende yetıstım almıyorum

40 inc olanı ile farklı panele mi sahip. Görünüşleri aynı. Onu çok övdükleri için almıştık ve şu anda da memnunuz.
  • quote:

Nedir sorunları acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

quote:

Aynı soruyu size de sorayım +1000 Nedir sıkıntıları bu panelin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

quote:

quote:

Çok yavaş açılıyor ve kanal geçişleri yavaş (ben teledünya conax modülle kullanıyorum)
    Smart tv özelliği berbat
    Media playeri türkçe alt yazı desteklemiyor
    3d gözlükleri pahalı
    ayrıca benim tv de ışık sızması yada onun gibi birşey var servisdeki elemanlar görüyorlar ama zor farkedildiği için değişim veremiyorlar

Not:
    Bence albani üstadın bu tv de yanılması ürünün fiyatı konusundaydı bir mesajında ürünün teknosa tarafından performansına göre ucuz satıldığını yakında fiyatının artabileceğini yazmıştı bende bunun üzerine tv yi alanlardanım ama ben aldıktan 2 hafta sonra +2 gözlükle beraber aldığım fiyatın 300 lira altına satılmaya başlandı. Yoksa tv görüntü olarak gayet iyi

• bende de phlips 4307 model var, ışık sızması, görüntüde bulanma, karıncalanma her şey var, iade için uğraşıyorum, 1 ayı geçtiği için zor görünüyor.

sanırım led tvlerin geneli böyle, sorunsuz bir marka yok,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: decsan

quote:

quote:

Çok yavaş açılıyor ve kanal geçişleri yavaş (ben teledünya conax modülle kullanıyorum)
    Smart tv özelliği berbat
    Media playeri türkçe alt yazı desteklemiyor
    3d gözlükleri pahalı
    ayrıca benim tv de ışık sızması yada onun gibi birşey var servisdeki elemanlar görüyorlar ama zor farkedildiği için değişim veremiyorlar

Not:
    Bence albani üstadın bu tv de yanılması ürünün fiyatı konusundaydı bir mesajında ürünün teknosa tarafından performansına göre ucuz satıldığını yakında fiyatının artabileceğini yazmıştı bende bunun üzerine tv yi alanlardanım ama ben aldıktan 2 hafta sonra +2 gözlükle beraber aldığım fiyatın 300 lira altına satılmaya başlandı. Yoksa tv görüntü olarak gayet iyi

Şimdi öncelikle @albani dedi diye tv alınmaz.

Ayrıca @albani'nin hakkını yemeyelim. Adam panel/modül iyi dedi.
    Televizyonun diğer özellikleriyle zaten ilgilenmiyor. Medya player, smart tv onun meselesi değil kısacası.

Gelelim panele yada modüle..

Işık sızması kesinlikle olmayan bir edge led panel önerin alalım.
    Işık sızması, ölü yada parlak piksel her tv'de karşınıza az yada çok çıkacaktır.

Ayrıca bu tv başarısız derken başarılı olanı ortaya koymak lazım.

Samsungun gözlükleri, panasonicin gözlükleri kaça ki philipse pahalı diyorsunuz?
    Son çıkan PTA507 internette 90 TL. Aktif gözlük için pahalı mı?
    Ha eğer LG /Panny FPR ve pasif gözlükler ile kıyaslıyorsanız elma ve armut kıyaslanmaz derim..

Bu arada 46" olan bende de var ve ben yılların plazmacısı bile tv'den memnunum.

Madem bleeding, ölü piksel, clouding, ghosting gibi LCD/LED tv hastalıkları sizin için önemliydi neden gidip LCD/LED aldınız?

@albati'nin kendisinin de önerdiği gibi alın Panny plazma keyifle izleyin... Ama onda da başka dertler olursa karışmam :)

Son Not: TV'yi alacak olan arkadaşlar fiyat çok iyi. Puan da var. LED almak isteyenler için fırsattır.

• ben de 40" 5507 yi forumdaki genel düşünce itibariyle aldım. benim için önemli olan görüntünün kaliteli olması ve 3d nin diğerlerine nazaran üst düzey olmasıydı. bunların da bu üründe mevcut olduğu belirtildiğinden fiyatını da uygun bularak siparişi verdim. üründen ve 3d gözlükden gayet memnunum. gözlük için 90 tl o kadar da fazla değil. abartılmaması gerektiğine inanıyorum
  • Arkadaşlar Philips 40 PFL6097 için düşünceleriniz nedir ? LG 660S yada 6097 alıcam karar veremedim tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 22 Kasım 2012; 8:36:34 >
  • ışık süzmesi ya da sızması genel olarak led tv lerin bir sorunu gibi, aslında kenar ledlerin bir sorunu.

bende de philips 32pfl76xx var yani televizyona incelik vereceğiz diye kenarlara çok baskı yaptırıyorlar, bir mantığı olabilir ama bana çok saçma geliyor.

benim tv'de de ışık sızması var, iki kere servis çağırdım, ışık sızmasının olduğu yeri elleriyle bükerek düzeltmeye çalıştılar ki bir nebze de düzelttiler :)

ancak ambilight özelliğine tav olduğum için yine tercihim philips olabilir.
  • Şunun 55' olanını koysalar... Türkiye de yok sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iyi ve bu tv gayet alınabilir arkadaşlar.

Bazı arkadaşlar üstüne basa basa söylememize rağmen aynı şeylerden müzdarip kalıyorlar.

Philips sorunsuzluk olarak ve görüntü kalitesi özellikle Sd yayın bunun yanında oyun konsolu vb. kullanacaklar için oldukça iyi bir tv hatta f/p olarak alınabilecek en iyi ürünler şu anda.

Ancak donanımsal ve yazılımsal eksiği çok fazla bunları tv'de istiyorsanız LG ve Samsung'a yönelin çünkü Philips şu anda bu isteklerinizi karşılayamaz pişman olursunuz.

Eğer benim gibi sadece görüntü kalitesi olsun altyazı desteği usb hatta 3d biraz daha geri planda ise ki 3d'si çok iyi Philips 10 numara alet ancak takayım usb'yi herşeyi oynatsın dahili wi-fi olsun menü geçişi hızlı olsun menü kullanımı basit olsun gibi özellikler önemliyse Philips'ten uzak durun.

Ayrıca bunlar sorun değildir eksikliklerdir ve zaten heryerde hangi özelliğin olup olmadığı yazar.

Işık sızması bulutlanma ise led tv'lerin tabırı caızse kanında var her markda kolaylıkla kullanıcıya sorun acabılecek bı durumdur maalesef...

• aylarca araştırıp ben de geçen ay aynı paneli aldım. daha önce kullandığım led de philips di ve sorun cıkarmamıstı. bu panel de aynı sekilde beklentimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. ıvır zıvır özelliklerinden bahsedecek kadar bilgi sahibi değilim (media player, internet vs) çünkü o işleri yapan başka cihazlar var zaten. bunlar dışında panel bana kalırsa parasının karşılığını motion handling ve resim kalitesi olarak yüzde yüz veriyor benim fikrim. bugüne kadar ne bir ışık sızması ne bir başka sorunla da karşılaşmadım. bu işler tabiki şans meselesi ama ben bu paneli tavsiye ederim. yeni evlenen bir arkadaşıma da aldırdım o da gayet memnun. bu fiyata daha iyi bir panel alabileceğinizi zannetmiyorum. tabi ki görsel zevk de ayrı gidip mağazada uzun uzun inceleyin gözünüze de uygun geliyorsa fazla düşünmeyin derim
  • Fırsat soğudu, tartışmaya gerek kalmadı :) Az evvel almak için HB sitesine girdim, sepete ekledim, sehpa araştırıken ürünün sepetten çıkarıldığını gördüm. Şu anda temin edilememektedir diyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.