Şimdi Ara

PHILIPS 58PUK6809 4K 3D Smart +2gözlük 2799 TL (Teknosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar almış başını gidiyorken, Bu boyutta bu özelliklerle bana sıcak gibi geldi.

PHILIPS 58PUK6809 4K 3D Smart +2gözlük 2799 TL Teknosada

çeşitli konbinizasyonlarla, fiat dahada aşşağı çekilebirmi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 26 Şubat 2015; 3:33:06 >

• Link var mı? Mobilden mi göremiyoruz? Zahmet olmazsa mesaja da linki ekler misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    ekledim
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    kaç like veya retweet istersin linki de paylaşmak için?
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    unutmuşum ukalalığa gerek varmı? kaldıki sen daha yazmadan ben ekledim.
  • SAKIN ALMAYIN..BU TV HAKKINDA SÖYLENENLER HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL..50HZ DEN 400HZ E YAZILIMLA YÜKSELTİLDİĞİ SÖYLENİYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

ukalalık yapmıyorum sıcakfırsat açacaksan linki paylaşacaksın, üründe kronik sıkıntı yoksa çok cazip duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

SAKIN ALMAYIN..BU TV HAKKINDA SÖYLENENLER HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL..50HZ DEN 400HZ E YAZILIMLA YÜKSELTİLDİĞİ SÖYLENİYOR..

hocam 50 hz olduğuna eminmisiniz? bu boyutta 4k ve 3d bi tv için mantıklı gelmiyor. 100 deseniz neysede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

ukalalık yapmıyorum sıcakfırsat açacaksan linki paylaşacaksın, üründe kronik sıkıntı yoksa çok cazip duruyor

unutmuş olamazmıyız bak senden önce bi arkadaş hatırlattı sağolsun ekledik. bi onun uslubuna bak birde sizin? yakışmıyor hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

unutmuş olamazmıyız bak senden önce bi arkadaş hatırlattı sağolsun ekledik. bi onun uslubuna bak birde sizin? yakışmıyor hocam.

ne var üslübumda arkadaş kendini kafdağında mı görüyorsun esprili bir hatırlatma yaptım? gece gece çattık...

fiyat gerçek olamayacak kadar güzel araştırdım ve çok olumsuz yorum okudum uzak durmakta fayda var...

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    neyse hocam uzatmayalım. özür dilerim sen haklısın.
  • quote:

quote:

SAKIN ALMAYIN..BU TV HAKKINDA SÖYLENENLER HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL..50HZ DEN 400HZ E YAZILIMLA YÜKSELTİLDİĞİ SÖYLENİYOR..

hocam 50 hz olduğuna eminmisiniz? bu boyutta 4k ve 3d bi tv için mantıklı gelmiyor. 100 deseniz neysede.

Zaten bu fiyata 4K olupta 100 hz olan bir tv bulamazsınız.

Ben 2 sene önce Samsung'un en üst sınıf panelli tv'sine 5000 liraya yakın para verdim. Gerçek hz değeri 240, yazılımla 800'e çıkartılmış. Hz olayı tv kanalları izlerken farketmiyorda kendi kişisel videolarınızı ve youtube'dan bişey izleyince farkediyor. Bence 100 hz'den fazlasına ek para vermeye gerek yok.

• Sonuç itibariyle bulaşmıyo muyuk?

• bimekste 2500 e satılmış zamanında -->tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Zaten bu fiyata 4K olupta 100 hz olan bir tv bulamazsınız.

Ben 2 sene önce Samsung'un en üst sınıf panelli tv'sine 5000 liraya yakın para verdim. Gerçek hz değeri 240, yazılımla 800'e çıkartılmış. Hz olayı tv kanalları izlerken farketmiyorda kendi kişisel videolarınızı ve youtube'dan bişey izleyince farkediyor. Bence 100 hz'den fazlasına ek para vermeye gerek yok.

@Angelica
    @CeNTiLMeN
    @kanarya_avcisi

Olay sadece panelin gerçek değerinin kaç HZ olduğu değil. Tam teknik açıklamasını yapamıyorum ama 100hz veya 200hz panellerin hepsi birbiri ile aynı sonucu vermiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

Yukarıdaki videoyu bir usb'ye kaydedip Tv'den oynatın, bakalım hiç takılma atlama olmadan oynatabilecek mi ? Ben bu testi birçok modelle yaptım. Denediğim her Tv'nin ideal ayarlarını kurcalama fırsatım olmadı ama bazı Tv'ler hiçbir şeye dokunmadan sıfır takılmalı, atlamalı son derece akıcı görüntü verdi.

Mesela bendeki Philips 55PFL8007 bu konuda %99 başarılı oldu. Ancak 2014 model 4K Philips 55PFS8809 çok kötü sınıfta kaldı. Dediğim gibi ayarları ile ilgili olabilir mi bilemiyorum, ama bu söylediklerim aklınızda bulunsun.

Ben eski Samsung Lcd ve projeksiyon ile film & dizi izlerken, HTPC ile SPV programını kullanıp izlediğim filmleri, dizileri 60fps'ye yükseltiyorum da, öyle akıcı görüntü elde ediyorum. Philips 8007 ise bunu zahmetsizce her türlü görüntüde kendisi başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Şubat 2015; 9:14:13 >

• quote:

3d destegi olmayan ve polarizasyon ile 3d destegi veren LCD panellerin buyuk cogunlugu oyle zaten. IPS LCD panellerin griden griye gecis (tepki) sureleri 5ms civarinda. Gercek gecis sureleri ise 20ms ler civarina kadar cikar. en kabadayi LCD panellerin tazeleme frekanslari 120Hz zaten. o da ust sinif cihazlarda olur ancak. Gercek 200-400-800 Hz tazeleme frekanslari isteniyor ise plazma veya LED lere yonelinmeli. malesef plazma artik terk ediliyor, LED lerde ise fiyatlar su an icin ucuk ve henuz secenekler cok az, bu nedenle de cok yuksek tazeleme oranlarina sahip LED ler de yok.

yuksek tazeleme orani ise dert, samsungun 3d tv leri alinip normal 2d olarak kullanirsin olur biter. led e verecek para varsa bilemem tabii. yada incelikten feragat edip plazma da alinabilir. soba niyetine kis aylarinda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 26 Şubat 2015; 9:42:15 >

• signore kullanıcısına yanıt
    İlgili videoyu hangi çözünürlükte izlediniz ve denediniz
    720p,1080p
  • signore kullanıcısına yanıt
    55PFL8007
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

İlgili videoyu hangi çözünürlükte izlediniz ve denediniz
    720p,1080p

Açıkçası dikkat etmedim ama tahmin etsem 480p derdim. Bunu sormanızın özel bir sebebi var mı ? Ben görüntü netliğine değil, hareketli görüntü performansına baktım.
  • Önceki deneyimlerime dayanarak philipsten çöp almam. Ne aldıysam sorun yaşadım. Aman alan hayrını görsün.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.