Şimdi Ara

SONY BRAVIA KD65X82J 65 inç 4k TV 17999 TL (Mediamarkt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FUTBOL10 kodu ile sepette %10 indirim var sony tvlerde.

• Nasıl bir tv dir? YouTube da inceleme videosu bulamadım bu model için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence değmez. Toshibanın aynı özelliklerde 65 inç 4k led tvsini 11.000tlye 10 gün önce a101den aldım. Oled yada Qled olsa teknoloji farkından dolayı düşünülebilir. Fakat düz led tvye bu paralar çok.

Benim aldığımla bunun özellik kıyası
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/695497-840442/sony-kd-65x82j_toshiba-65ua2263dt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 18 Aralık 2022; 13:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Toshiba tv aldık paneli garantisi bittikten sonra bozuldu. Ellerinde yedek parça olmadığı için tv çöp oldu. Belli bir fark ödeyip sıfır vestel tv almak zorunda kaldık.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Toshibanın garantisinin vestel olması da bence avantaj. Biraz fark ödetip tvnizi yenilemişler. Toshiba tvde farklı paneller kullanılıyor. Elektronik biraz da şans işi. En kaliteli markanın en üst düzey ürününü alırsınız, o da patlayabilir.

Hocam 3 senede bozuldu tv. Yeni tvnin yarı parasından fazla ödedim. 3 sene dayanmayacaksa bi tv ne işe yarıyor? En az 10 sene götürmeli.

• Aynı fiyata 100 Hz TV bulunabilir. Yada 48 inch oled

• eridim E kullanıcısına yanıt
    Valla ben kaliteli markalarda bulamadım. Ekran küçültüp bulunabilir anca.

Hocam aynen katılıyorum elektronik şans işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X89 serisi öneriliyor da x82 bir tık altı ama farkı nedir bilmiyorum. Araştırmak lazım almadan önce.
    Geçen ay bu fiyata 55x89j aldık. Tavsiye eden çok olmuştu sağolsunlar.

• Biraz ekleyin qled alın görüntü kalitesi çok farklı

Haklısınız hocam. Vestel en son almak isteyeceğim şey. Toshibanın servisinin Vestel olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim. Acayipmiş.

Ben de tv araştırıyorum. Şunu biliyorum ki bu tv yi 1 ay sonra 22-23 ten satacaklar. Öyle kötü bir zamana denk geldik ki. Adam gibi araştıramıyoruz biraz araştıralım desek fiyatlar değişecek diye korkuyoruz. Sony nin adından dolayı insan heves ediyor. Media marketteki Tv gayet güzel görünüyor, ekranı da baya büyük 164 cm. Sony, Samsung bu ikisinden birini düşünüyorum…

Link paylaşır mısın hocam? Oled imkansız aynı fiyatta.

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Toshibanın tv tarafını vestel satın aldı direkt. Her şeyine onlar bakıyo. Samsungla arasında kaldım ben de. İkisi de aynı fiyat. Sony deneyeyim dedim. Oled qled falan çıkamam o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 18 Aralık 2022; 16:37:12 >

Diğer firmalar garantisi biten tv ye ne yapacaklardı? Alın götürüp çöpe atın diyeceklerdi. Garantisi biten bozuk bir ürünü sıfır ürünün yarı fiyatına saymışlar beğenmiyorsunuz. Ben vestel fanı falan değilim. Fakat garantisi biten bozulmuş bir ürünü piyasadaki firmaların %90ı fırsat görüp sıfırına yakın onarım ücreti teklif ederler. Ayrıca diğer firmalar yasal sınır olan 2 yıl garanti verirken vestel 3 yıl garanti veriyor. Her televizyon arızalanıp geri gelse firma salak mı normalin üzerinde garanti versin. Paneller sıfır televizyon fiyatında. Firma Her sattığı 10 televizyondan 3ü bile panel değişimine girse firma karı bırak bir sürü zarara girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 18 Aralık 2022; 17:2:8 >
    Mesele de o diğer tvler 3 senede bozulmuyor.

Ya lütfen şunu yapmayın artık. 65 inch tv paylaşımına 48 inch önermek nasıl bir yaklaşım...

Ticareti kimse hayır için yapmıyor.Bir firma malına güvenmese, sattığı ürünlerin geri göneceğini bilse yasal sınır olan 2 yılın üzerinde hayatta garanti vermez ki geri dönüşler asgariye insin. Şikayet var a girin her marka televizyonda binlerce şikayet var. Led tvler hassas aletler ve boyut arttıkça riskte artıyor.

• Rorschach24 kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak yüksek demek istedim. İçi boş bir 65 inç TV ye son teknoloji ( ki oled çok ayrı bir dünyadır) TV ile aynı fiyat olması bana mantıklı gelmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.