Şimdi Ara

Altus AL49 8960 5B 49' 4K Ultra HD Smart LED TV - N11, 2299₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hain.kostok Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Altus Al49 8960 5b 49" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/altus-al49-8960-5b-49-4k-ultra-hd-smart-led-tv-1249874

Geçen hafta Gittigidiyor üzerinden %4 indirim ile 2360₺'ye almıştım. World bilgisayar kampanyası (1500/150) ve World Gittigidiyor kampanyası (1000/75) ile 2135₺'ye mal olmuştu.

Televizyonu 1 haftadır kullanıyorum ve bu fiyata gerçekten değdiğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Farklı sitelerden farklı banka kampanyaları ve çeklerle daha uyguna getirebilirsiniz.

Internet'te bulunmayan özelliklerini de ben yazayım.

Smart TV: Var. Netflix ve Youtube çok hızlı çalışıyor. Tarayıcısı da var ama çok fazla deneyimlemedim.
    Hz: Gerçek yenileme değeri 50, yazılımla 800 olduğunu iddia ediyor kitapçığı.
    HBBTV: Var. Özellikle TRT kanallarında çok güzel çalışıyor. Daha önce yayınlanmış belgesel, dizi, program ve aklınıza ne gelirse çoğu şeye erişim sağlayabiliyorsunuz. (Ayarlardan HBBTV'yi aktif etmeniz ve internet'e bağlı olmanız lazım.)
    HDR: Var. Çok başarılı olmasa da bu fiyatlar için başarılı sayılabilir.
    Enerji sınıfı: A+. Yıllık ortalama tüketimi kitapçıkta 98 kWh olarak belirtilmiş. Bu büyüklükte bir televizyon için çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Ekte kitapçığında bulunan teknik özelliklerin fotoğrafını da yükledim. Aklınıza takılan sorular olursa elimden geldiğince cevaplarım.

Altus AL49 8960 5B 49" 4K Ultra HD Smart LED TV - N11, 2299₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmmreee -- 19 Nisan 2020; 22:56:26 >

• 55 inç 8960 5b ürünlere bakmıştım, HDR bilgisi bulamadım.
    Başka bir şey yazıyordu: DCR PLUS
  • Değerlendirilebilir. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün sonra Bim'e gelecek olan 1800 TL'lik Dijitsu 4k ile arasında ne kadar fark var bu TV nin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kAr_gA K kullanıcısına yanıt
    Kutusunun üzerinde HDR yazıyor hocam kocaman. Netflix'de HDR uyumlu olan yapımlar da HDR olarak izlenebiliyor.
  • altus tv.bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Kutusunun üzerinde HDR yazıyor hocam kocaman. Netflix'de HDR uyumlu olan yapımlar da HDR olarak izlenebiliyor.
    Sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

altus tv.bilemedim.
    Arçelik ile aynıdır bence.3 yıldır çamaşır makinesi var .YAzdan yaza kullanıyoruz.Bir sorun vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

altus tv.bilemedim.
    bildiğin arçelik...
  • BU fiyat bandından TV almayı planlıyordum. Bu ALtus tv nin eksisi nedir? Bİlen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

aşağıdaki televizyonla kıysalandığında artısı eksisi nedir
    www.n11.com
    Vestel 49ud8200 49'' 4k Ultra Hd Smart Led Tv Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/vestel-49ud8200-49-4k-ultra-hd-smart-led-tv-954938?magaza=rota-teknoloji

• m_basar7 M kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi görüşüm. İkisi de benzer kalite ve özelliklerdedir. O yüzden aradaki yüksek fiyat farkında değmeyeceğini düşünüyorum. Altus alıp geçerdim sizin yerinizde olsam. Bende buzdolabı ve çamaşır makinesi var gayet düzgün çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Netflix, youtube 4k dir herhalde, ayrıca HDR yalnız 4k görüntüde mi olur onu da merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kAr_gA -- 19 Nisan 2020; 18:7:35 >
    Sanırım evet hocam. Genelde HDR olan yapımlar zaten 4K olduğu için öyle oluyor.
  • Dijits'ya HB zam yapmış, bu ürün de dikkatimi çekti. Paylaşım için teşekkürler.
    HDR renk aralığı diye geçer hocam çözünürlükle alakalı değil. Verimli olabilmesi için ekran parlaklığının yüksek olması gerekiyor bu arada. O yüzden düşük fiyat aralığındaki HDR monitör ve TV'lerde performans da çok yüksek olmuyor.
  • Hoparlör iyi mi acaba? Sunny-Axen-Dijitsu-Hi level (kırmızı kutu), bu grupta ses kalitesi düşükmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 20 Nisan 2020; 2:34:10 >
  • Hoparlor gucunu bende merak ediyorum kullanan arkadas varsa

• Benim evde Altus 32 inch full hd tv var, güya full hd çözünürlük ama çok kötü gösteriyor, pikseller sayılıyor. Renkler de soluk.
  • Zam gelmiş 3215 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 21 Nisan 2020; 15:21:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.