Şimdi Ara

( 24814 TL ) TCL 65C735 65 inç 4K UHD QLED Google TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyata bu tv çok iyi fırsat. 27500’den bile yok satıyor teknoloji marketlerde stok yetiştiremiyor mağazalar. Tv bakan varsa kaçırmasın.

TCL 65C735 65 inç 4K UHD QLED Google TV

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gerçekten güzel fırsatmış Kasım ayinda bile bu fiyata düşmemişti teşekkürler.Televizyonları yeni aldık böyle kampanyalar çıkıyor :)

• 3 taksit yapıyor kartıma yıl sonu 13 bin tl ye 55 lik modelini kaçırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.272 TL'ye çıkmış fiyat.

• Bi ara ekim kasım da 16-17 e düştü bu alet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 65p735 ile 65c735 aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ?

• mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Çınnnnn....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Biri QLED diğeri Direct klasik LED. (DLED)

Eğer QLED niyetiniz varsa çevrenizdeki VESTEL bayilerinden vestel, regal vs 65 inç qledlere de bakın. Vestel'i telefona vergi vs konusunda çok eleştiriyorum ama TV işinde bence son yıllarda hiç de kötü değiller. VESTEL 65 inç qled modelleri 17-21 bin bandında bulunuyor sanırım son kdv zamlarında bir fark çıkmadıysa. Gayet güzel fiyat/performans ürünleri var. Vestel'in yan markalarında da daha ucuza qled ürünler de var. yakın zamana kadar regal 15-16 bin'e 65 inç qled sattı. Dediğim gibi hepsine bir bakın. TCL güzel atak yaptı amazon'u da bayi gibi güzel kullanıyor bilkom garantili güzel TV'leri var teknosalarda teşhiri oluyor genelde bakabilirsiniz. kafanıza yatanı alırsınız.

Bir de C735 olan TV 144 hz. bambaşka deneyim yaşatır. p735 klasik 50/60 hz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 14 Temmuz 2023; 2:15:23 >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

QLED düşünmeyenlere için 10 gün önce BİMden 12.599 TLına TCL 58P635 58inc 146 cm 4K UHD Google Smart TVyi almıştım. Gayet başarılı bir TV. Bugün İzmirde bir BİM mağazasında 2 adet gördüm. Hala aynı fiyattı. İlginç KDV zammı bile yansıtılmamıştı. Orta halli büyük ekran TV düşünenler için tam bir f/p ürünü.

• 2023 model güzel tv Türkiyeye 15bin tl seviyesinde olursa bu tv yi alacam inşallah Türkiyeye getirirler

42.5" Philips 43PUS8808/12 

( 24814 TL ) TCL 65C735 65 inç 4K UHD QLED Google TV
  • Bende aynı TV yi sizin mesajınızda sonra Bim onlinedan aynı fiyata aldım teşekkür ederim. İçinden askı aparatı çıkıyormu acaba

Ps5, xbox series x veya pc bağlayıp 144hz kullanmazsanız hiç bir fark yok.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

İki TV dende aldık farklı arkadaşlara kurulum yaptım. C serisi kalite olarak farkediyor. İmkan olsa C825 alabilsek çok hoş TV. C735 de o kadar olmasa da p serisine kıyasla daha hoş geldi gözüme. Kalite hissiyatı da daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 17 Temmuz 2023; 23:10:5 >
    Salonda 58p635, oturma odasında 55c735 kullanıyorum. gerçekten ses olsun, görüntü olsun bambaşka bi deneyim yaşatıyor. ama bunun hz ile bi alakası yok. youtubedan video izliyorsun 4k ama 30fps. Ps5 sahibi olmasam bu 144hz hiçbir işime yaramıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 18 Temmuz 2023; 0:15:17 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Attığım mesaja tekrar baktığım da benim de demek istediğim sizinle aynı. Kendimi yanlış ifade etmişim sanırım. İki TV ses ve görüntü kalitesi olarak farklı klasmanlarda. Ama bunu sırf Hz konusu için söylememistim. Bambaşka deneyim yaşatan sadece 144 Hz değildi yani. Bilgi paylaşımı için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.