Şimdi Ara

TCL 65C935 65 inç 4K UHD MINILED Google TV 47K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prime Üyeleri için günün fırsatı: TCL 65C935 65 inç 4K UHD MINILED Google TV https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJFH9BDJ?ref_=cm_sw_r_apan_dp_DYQGKZAQ0SF15T1VSSFJ

TCL 65C935 65 inç 4K UHD MINILED Google TV 47K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay oldu galiba 40k ya almistim. goruntu kalitesi guzel de fiyata yakismayacak smart ozelligi var. Takilma yapiyor fln. Fiyat iyi ama su an

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Bu 2022 model. Biraz daha fazla verilerek 2024 model yeni seriler çıktığında tercih edilebilir.

Takılma yapıyorsa işlemcisi kötüdür. (Bazı marka modeller hariç) Tvlerde ağır hantal ve takılma işini bir türlü çözemediler. Bir de kanal açılış hızı.

• evet maalesef ben de kendi arayüzünde akan bir televizyona şahit olamadım. 5 yıllık android telefon işlemcisi koymak ne kadar maliyetli olabilir ki

• momenty kullanıcısına yanıt

Sadece işlemci değil ki , en pahalı modellerde bile cam gibi yansıma yapıyor, kaliteli anti glare film kullanmıyorlar.

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Kaliteli iç parçalar kullanmıyorlar ama fiyata da abanıyor kol gibi

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Evet bu konuda haklısın. Yansıma fazla var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dse olabiliyor bunların çoğunda fald dan dolayı

• C835 olanı bir önceki amazon indirimlerinde 33 küsüre kadar gitti. Bu kallavi gelmiş biraz fiyat olarak. TCL zaman zaman agresif fiyatlarla giriyor piyasaya. Takibe alınabilir.

• Bu adrese teslim edilemez hatası ile karsilasiyorum. Adres problemi yasayip daha sonra alabilen var mı acaba?

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

TCL'nin bir modelinde parlaklık ve input lag değeri çok iyiydi. bu modelde nasıldır acaba. incelemesi yok.

Gündüz çok tv izleyen birisi için miniLED ve Qledler avantajlı yüksek nit değerinden dolayı. gece tv izleyen birisi için OLED daha avantajlı. Şuana kadar çıkan en iyi OLED tvller LC C3, LC G3, SONY A95 200-300 nit parlaklıkları var.

• Bu C935'i piyasada ben yeni görüyorum. Genelde C825 üzerinden tanıtım yapıyorlardı MiniLED modellerinde. Geçen Temmuz Prime'ın da 33400'e kadar satıldı. Ödüllü, bol özellikli bir Smart TV idi.

TCL 65C825 Ultra HD (4K) TV Özellikleri - Epey

Bu C935 iç piyasada yeni bir ürün ise yakında incelemeleri düşer. Yoksa ingilizce değerlendirmelere bakmak lazım youtube'dan falan. Bu arada bir hatamı da düzelteyim C825 olacaktı bahsettiğim MiniLED model. C835 yazmışım önceki yazımda. Yukarıda linkini verdim.

• konuyu açarken fiyatı da yazın

• yattarali Y kullanıcısına yanıt

Fiyat yazılı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.