Şimdi Ara

PHILIPS 58PUK6809 4K 3D Smart +2gözlük 2799 TL (Teknosa) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç bir durum var aslında 4k tvlerin geçmiş hd ready yani 1300 x 700 cozunurluk gıbı olan modelelr gıbı kalıcagını cunku asıl olması gereken cozunurlugun 8k oldugu soylenıyor

8k Led tvleri beklemek bu yonde en dogrusu seneye piyasada olucaklar

bu tv ıcın öteki yön ise HDMI 2.0 olmaması buda 4k uydu alıcın bıle olsa sadece sesı alabılıcegın uydudan goruntuyu 4k kanaldan alamıycagın yanı TRT 4k yı HDMI 2.0 olmadıgı ıcın ızlıyemecegın olayı

yanı alınmamalı
  • tabii seneye 8k alırsın otekı sene 16k cıkar bu 38000 K kadar gıdıcek cunku ınsan gozunun cozunurlugu bu kadar desteklıyor :))
  • N11 de 2600 fiyat var. Anlik indirimle sepete atinca 2500e dustu. Bir de world puan kampanyasindan 111 puan veriyor.

2600-100-111 : 2389 tl ye geliyor f/p olarak ne dusunuyorsunuz alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link alsak

• philipsin bu modeliyle lg 55ub850v arasında gidip geliyorum. philipsin fiyat avantajı var ama hakkında çok fazla olumsuz yorum var (yavaşlığı, usb 3.0 desteklememesi vs), lg ise 3400 tl . bu fiyata Philips mi alınmalı yoksa lg nin 2500 e inmesi mi beklenmeli ?
  • black coffin B kullanıcısına yanıt
    lg 55ub850v fiyatı 3500 tl civarı onun 2500 tl ye düşmesi 1 seneyi bulur müdür.
  • daha öncesinden takip etmediğimden soruyorum yeni sezon öncesinde üreticiler dramatik indirimler yapıyorlar mı? indirim ve çek kombinasyonuyla bu fiyatlara inmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black coffin -- 30 Mart 2015; 20:04:32 >
  • Ben almaya karar verene kadar n11 anlik 100tl indirim bitti. Suan 111 tl world puan indirimi kaldi. 100+111tl indirimle alabilirdim fakat suan bekleme taraftariyim.

• N11 yine 111 TL indirim veriyor. 2599 TL - 111 TL = 2488 TL

Ne dersiniz ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Piyasada bu fiyatlarda bu büyüklükte tv yok

Bu tercih sebebi olabilir

Eksilere gelirsek

Yavaş smart, ambilight yok ve en önemlisi uydudan ve hdmı dan 4 k desteği yok eğer bir şekilde harici değil kendi uydusundan 4k izlenebilirse sıcak fırsat olur

Bende düşünüyorum n11 kuponum da var bu ve 55pfk6309 arasında kaldım

• Bunu cok arastirdim. Tum yorumlari okudum. 3 kere ayri teknosa magazalarina gidip yanimda philipsi aratip sordurttum. Evet smart, tv kanali ve menuler cok yavas philise gore bu normal. 4k video izleyemiyorsun codec yok, usb yok. Tv 4k ama uydu alicisi 4k yayin desteklemiyor. Alanlar iade etmek icin caba sarfediyor. Sirf 58 ekran diye de alip pisman olmaktansa fhd olan smarti kanal gecisi hizli olan ve cok sayida inceleme videosu olan samsung tv aldim. Ayni fiyata geliyordu 111+111 indirim ile ama kafam rahat olsun fhd olsun 55inch olsun.

• ogormek O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam hangi modeli ne kadara aldınız ?
  • 2,5 yıl kadar önce Philips 47 PFL katergorisinde bir TV aldım. Kurulumdan 1 hafta sonra görüntü random olarak saliselik gidip gelmeye başladı.
    Önce Google'a sordum ve tek örneğin Samsung TV'de yaşandığını ve Samsung teknik servisinin de bu şikayet üzerine "Hata sizin elektrik tesisatınızda" deyip yardımcı olmadığını gördükten sonra ümitsizce kurulumu yapan Philips teknik servisini aradım.

Philips teknik servis gelip sorunu görünce, henüz atmadığım kutuya koyup götürdü ve teknik servisin ve genel müdürlüğün ilk defa karşılaştığı bu soruna rağmen hemen bire bir değişim kararı çıktı ve 5 gün içerisinde yenisini getirip kurdular ve halen aynı TV'nı kullanmaktayım.

Ancak, Teknosa online ile yaşadığım Nokia Lumia 525 skandalında Paypal ile satın alıp daha sonra iptal edilip teselli ikramiyesi olarak 10 TL çek vermesinden daha da öte bankam olan TCZB'nin bu TL alışverişi dolara çevirerek yapamadığım bir alışverişten dolayı uğrattığı zararı da "şikayetvar.com" yöntemiyle 3 ay sonra tahsil etmemdir.

Bu nedenle kişisel olarak Teknosa'dan internet yoluyla hiçbirşey almamaya kararlıyım, hele de kampanyalı ürünleri kendi çalışanlarının mağazalarda sakladığı ve yöneticilerinin de buna engel olamadıkları bu kadar ayyuka çıkmışken.

Not: Hiç bir firma çalışanı değilim.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. 55h6270 modelini n11den cek ve puan kampanyasiyla 2225tlye getirdim. Ben buyuk ekran ariyordum uhd olayina yayginlasinca girerim dedim. Sorunlu tv almaktansa gonul rahatligiyla kullanabilecegim fhd almanin dogru olacagini dusundum.

• Yorumları okudum da bu fiyata 58" ne bekleniyor anlamadım, 58" 100Hz panelli bir TV hele bir de 4K herhalde minn. 4000₺ olurdu. Onun için bu paraya bence bu kalite normal.

Philips markasına gelince. Sırası ile 2011 model 7606 ve şu an 2013 8008 kullanıyorum, yakınlarıma da yeni Android TVLeri olsun farklı modellerini tavsiye ettim ve aldırdım; sonuç olarak özetle:
    Görüntü kalitesi çok çok iyi
    Smart ve benzeri Özellikler kullanışsız - Android TVyi buna katmıyorum-
    Tv Kullanıcı arayüzü ve Kullanım Hızı tatmin etmeyebilir, mağazada denenmesini tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji teknosa hariç her yerden alınır.
  • tvefsanesi T kullanıcısına yanıt
    O halde gider dandik marka alirim ayni hesap. Yanlis dusunuyorsunuz. Icindeki uydu 4k desteklemiyor. Smart cok yavas kullanilmiyor. Kanal gecisleride cok yavas. Yani tv kullanissiz. En azindan smart ve kanal gecislerinde sorun olmasa alirdim. Cok dusundum cok arastirdim herkes nasil iade ederimin pesinde, acikcasi o kadar parayi cope atabilecek kadar zengin degilim. Fiyati ucuz evet ama her urunu fiyati ucuz diye tercih etmiyoruz. Onceligimiz gereksinimizi karsilamasi. En azindan pisman olmaktansa ayni fiyata daha alt modelini almak benim icimi daha cok rahatlatti. Tabi tercih meselesi. Smart kullanmiyorum, uydu alicisinida kullanmiyorum digiturk kullaniyorum diyenler memnun. Digiturk kullanirim bende dedim ve paketin fiyatinada baktim, tv icin digiturk almayi dogru bulmadim. Yani bu tvyi almak icin tum alternatiflerin arayisina girdim

• N11 de kupon ve 111 tl worldpuan ile cok daha uyguna geliyor. Yanlos hatirlamiyosam orda da bu fiyat. Ama bence 49pus7909 var n11 de 2669 tl kupon ve puanla 2447 tl ye geliyor. Bu puk6809 serisinin kanal gecisleri ve smarti oldukca yavas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti9696 -- 4 Nisan 2015; 0:39:12 >
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Hocam teknoloji güzel şey zira 4K filmler bile çıkmadı hemen hemen, şunlar bir yaygınlaşsın iyice hatta 4K 3D filmlere ulaşabilelim o zamana daha baya iner fiyatlar.

Ben 3 sene önce aldığım Full HD 3D Led tv'mden memnunum bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.