Şimdi Ara

PHILIPS 58PUK6809 4K 3D Smart +2gözlük 2799 TL (Teknosa) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam senin tv'de hareketli görüntülerde durum nedir? Ps4 ile kullanıcam ben tv yi. Hem tepki süresi hem de hareketli görüntülerdeki akıcılığı merak ediyorum.
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Hocam, hareketli goruntulerde kotu denilmiyor. Ama cok cok iyi de denilmiyor. Yani kullanilabilecek seviyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogormek O kullanıcısına yanıt
    Ben geçen Teknosada inceledim maç görüntülerinde ara sıra hafif takılma yapıyor. Zaten oradaki Teknosa elemanıda ürünü tavsiye etmedi, 4K olayının hikaye olduğunu cihazda HDMI 2 bulunmadığını belirtti. Bende teretdüt ettim, şuanda SONY 55" 805 ve LG 55" 652V arasında kaldım. Gerçi SONY' nin bu modelinde LG panel kullanıldığı söyledi satıcı arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Hocam teknoloji güzel şey zira 4K filmler bile çıkmadı hemen hemen, şunlar bir yaygınlaşsın iyice hatta 4K 3D filmlere ulaşabilelim o zamana daha baya iner fiyatlar.

Ben 3 sene önce aldığım Full HD 3D Led tv'mden memnunum bakalım :)

Hocam bizim TRT coşmuş trt4k yayınını devreye sokmuş, evde 2 tane 3d led tv var bunu duyunca resmen canım sıkıldı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Hocam teknoloji güzel şey zira 4K filmler bile çıkmadı hemen hemen, şunlar bir yaygınlaşsın iyice hatta 4K 3D filmlere ulaşabilelim o zamana daha baya iner fiyatlar.

Ben 3 sene önce aldığım Full HD 3D Led tv'mden memnunum bakalım :)

Hocam bizim TRT coşmuş trt4k yayınını devreye sokmuş, evde 2 tane 3d led tv var bunu duyunca resmen canım sıkıldı .

hocam 4k ana haber mi seyredeceğiz :D

arada bir belgesel falan varsa bilemem tabi ama daha torrentlerde 4k film bulamadım. ben genelde TV yi yayın izlemek için açmıyorum yalan haber dolu zaten Rusya gibi olduk. Film falan izleyeceğimiz açıyorum güzel oluyor :)

• Hocam ben de tv de şu trt hd national belgeselleri haricinde pek bişey izlemiyorum, o programları 4k vermeye başlıyorlarsa görmek isterdim. Yoksa o yalan dolan haberleri ben de izlemek istemem

.4k filmler pek yaygın değil ve hatta 4 k destekleyen bilgisayar ekran kartı bulmak ta zor, şimdilik oturmamış teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Hocam ben de tv de şu trt hd national belgeselleri haricinde pek bişey izlemiyorum, o programları 4k vermeye başlıyorlarsa görmek isterdim. Yoksa o yalan dolan haberleri ben de izlemek istemem

.4k filmler pek yaygın değil ve hatta 4 k destekleyen bilgisayar ekran kartı bulmak ta zor, şimdilik oturmamış teknoloji.

evet işin bir de ekran kartı yönü var malesef eskiden olduğu gibi FULL HD filmleri düşük çözünürlüklü monitörlerde bile izleyebilirken ekran kartı desteklemediği için açmıyor. Ama onun da çözümü var, film çözünürlüğünü program ile düşürürsünüz en azından FULL HD den yüksek olur.

Veya biraz tak çıkar ile uğraşayım derseniz 5 dk lık bir süre sonunda

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133556&cm_re=4k_video_card-_-14-133-556-_-Product

bu kartı satın alıp sırf film izlemek ve internete girmek için kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.