Şimdi Ara

Philips 47PFK7109 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
17.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hdmi ile bağlanıyorum ve 3d vs izliyorum, altyazı problemi, tam ekran sorunu bende yok. Yeni güncelleme ile amblight sorunuda kalmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü yavaşılığı dışında problem yaşayan var mı?
  • ben daha tv alamadım, 4k ile 3d arasında kaldım...

PHILIPS 47PFK7109 47'' 119 CM FULL HD 3D SMART LED TV 600HZ UYDU ALICI HDMI USB
    PHILIPS HTL2153/12 120W RMS Çıkış Gücü , Dolby Digital ,Audio In , HDMI, USB
    EVERPAD DC-705 DUAL CORE 1.2GHZ-512MB DDR3-4GB DISK-7''-CAM- AND.4.2

üçü birlikte 2.299 TL ye geliyor, alınır mı acaba?
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Flash memory ile film izlemede sorun çıkarıyormu ?
    Dahili uydu alıcısı çok yavaşmı / geçişler kaç sn oluyor ?
    Filmlerde altyazı sorunu oluyormu ?
    Bildiğiniz kronik sıkıntısı varmı ?
    Sony 42w805/815 ile mukayese edebilirmisiniz ?
    Bu konularda düşüncelerinizi paylaşırmısınız

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtugrul -- 13 Aralık 2014; 0:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamtugrul

Selamlar,

Flash memory ile film izlemede sorun çıkarıyormu ?
    Dahili uydu alıcısı çok yavaşmı / geçişler kaç sn oluyor ?
    Filmlerde altyazı sorunu oluyormu ?
    Bildiğiniz kronik sıkıntısı varmı ?
    Sony 42w805/815 ile mukayese edebilirmisiniz ?
    Bu konularda düşüncelerinizi paylaşırmısınız

Teşekkürler

altyazıda ve flashtan film izlemede sorun yaşamadım.Dahılı uyduyu ben kullanmıyorum,digitürk var evde.Sony ıle kıyaslayamam ama film için renkler gercekten düzgün.daha onceden samsung kullanıyordum,suan renklerdekı hataları barız görebılıyorum kıyaslayınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv arkasında ki ledler son güncelleme ile sabit kalıyormuş ekran görüntüsü ile orantılı ışık durumu kalkmış diyorlar doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru değil, son güncelleme ile ambilightlar düzgün çalışıyor. Altyazıda sıkıntı yaşamadaım şu ana kadar, her türlü film uzantısınıda oynattım. Tek problem yavaşlık ama ben zaten onu göze alarak almıştım pişman değilim
  • Selamlar.47pfk 7109 bende de var. Kasim ortalari bimeksten 2000 tl ve 80 tl hediye cekiyle aldim.kanal gecisleri yavas harbiden.ama bendeki dert baska.görüntü/sahne degisiminde eski görüntünün izleri kalıyor hafiften dalga şeklinde. Yine hareketli durumlarda da iz kalıyor ve sonra kayboluyor.bu normal midir.uydu alıcıdan kaynaklı olabilir mi? Bir arkadaş atlanta v.b ayarda bir şey al kullan sorun kalmaz diyor. Servisi cagirdim fabrika ayarina cevirip tamam demişler (ben şehir dışındayken geldiler sorun çözüldü mü hala göremedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: doruk ege

Selamlar.47pfk 7109 bende de var. Kasim ortalari bimeksten 2000 tl ve 80 tl hediye cekiyle aldim.kanal gecisleri yavas harbiden.ama bendeki dert baska.görüntü/sahne degisiminde eski görüntünün izleri kalıyor hafiften dalga şeklinde. Yine hareketli durumlarda da iz kalıyor ve sonra kayboluyor.bu normal midir.uydu alıcıdan kaynaklı olabilir mi? Bir arkadaş atlanta v.b ayarda bir şey al kullan sorun kalmaz diyor. Servisi cagirdim fabrika ayarina cevirip tamam demişler (ben şehir dışındayken geldiler sorun çözüldü mü hala göremedim)

Günaydın.Bende 55 i var tvnin.Dsmart hd kullanıyorum hiçbir sorun yok,görüntü mükemmel,uydudan olabilir sizin sorununuz.Benim tvde 1 adet canlı piksel var.Sol tarafta ekranın ortasında,izleme mesafemden hiç belli olmuyor ama yakından bariz belli,3 hafta önce alırken kontrol ettik ne ölü ne canlı piksel vardı,4-5 gün önce ortaya çıktı,ben pek sorun etmedim ama çoğalırsa sorun olabilir.1 tane canlı pikselle değişim yapacaklarını sanmıyorum.Bu konuda bilginiz yada bilgisi olan var mı?Teşekkürler.

• merhaba arkadaşlar, ben tv'yi daha çok film ve oyun için alıyorum. tv kanalları ile işim olmayacak, olursa da digiturk playden izlerim. yani laptopu baglayıp kullanacagım tv'yi.
    vatan'da sordum az önce 1899 tl dediler, tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

merhaba arkadaşlar, ben tv'yi daha çok film ve oyun için alıyorum. tv kanalları ile işim olmayacak, olursa da digiturk playden izlerim. yani laptopu baglayıp kullanacagım tv'yi.

Merhaba, hangi mağazada acaba bu fiyat?

• quote:

merhaba arkadaşlar, ben tv'yi daha çok film ve oyun için alıyorum. tv kanalları ile işim olmayacak, olursa da digiturk playden izlerim. yani laptopu baglayıp kullanacagım tv'yi.

47pfk7109 mu bu fiyata? Nerede, hemen sipariş vereyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1899'a nerede buldunuz hocam ben de alırım bu fiyata.
  • Selamlar,

İpad veya laptop ekranımı PHİLİPS 47PFK7109 TV ye yansıtamıyorum. Laptopa veya Ipade nasıl bir yazılım kurmam gerekiyor. Kurduğunuz yazılımın linkini paylaşırmısınız ?

Philips kullanım klavuzundan alıntıdır;

TV'de ekran paylaşma Akıllı telefonunuzun, tabletinizin veya bilgisayarınızın ekranını TV'de paylaşmak için;
    1 - TV'yi açın. 2 - Cihazda Wi-Fi Miracast, Wi-Fi Direct™, Intel®Wireless Display* veya benzeri bir uygulamayı açın ve diğer Miracast cihazlarını taramaya başlayın. 3 - Bulunan cihazlar listesinde TV'yi seçin ve bağlanın. 4 - TV'de TV'ye bağlanma isteğini kabul edin. Cihazdan TV'ye PIN kodu girmeniz istenebilir; uzaktan kumandadaki sayı tuşlarıyla rakamları girin. Veya TV cihaza PIN kodu girmenizi isteyebilir. Bağlandığınızda TV cihaz ekranını gösterir. 5 - TV'de izlemek istediğiniz videoları, fotoğrafları veya dosyaları cihazda seçin. * Miracast, WiFi 3.5 ve üstü tarafından desteklenir

• dreamtugrul D kullanıcısına yanıt
    ipad için philips'in my remote uygulamasını indirmelisiniz, televizyona direkt yansıtabilmek için, Tvnizin Ethernet üzerinden kablo ile internete bağlı olması gerek(internet için) wi-fi üzerinden de miracasti kullanabilirsiniz... philips wi-fi mediaconnect programını indirmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: doruk ege

Selamlar.47pfk 7109 bende de var. Kasim ortalari bimeksten 2000 tl ve 80 tl hediye cekiyle aldim.kanal gecisleri yavas harbiden.ama bendeki dert baska.görüntü/sahne degisiminde eski görüntünün izleri kalıyor hafiften dalga şeklinde. Yine hareketli durumlarda da iz kalıyor ve sonra kayboluyor.bu normal midir.uydu alıcıdan kaynaklı olabilir mi? Bir arkadaş atlanta v.b ayarda bir şey al kullan sorun kalmaz diyor. Servisi cagirdim fabrika ayarina cevirip tamam demişler (ben şehir dışındayken geldiler sorun çözüldü mü hala göremedim)

Günaydın.Bende 55 i var tvnin.Dsmart hd kullanıyorum hiçbir sorun yok,görüntü mükemmel,uydudan olabilir sizin sorununuz.Benim tvde 1 adet canlı piksel var.Sol tarafta ekranın ortasında,izleme mesafemden hiç belli olmuyor ama yakından bariz belli,3 hafta önce alırken kontrol ettik ne ölü ne canlı piksel vardı,4-5 gün önce ortaya çıktı,ben pek sorun etmedim ama çoğalırsa sorun olabilir.1 tane canlı pikselle değişim yapacaklarını sanmıyorum.Bu konuda bilginiz yada bilgisi olan var mı?Teşekkürler.

Firmalar değişim iade yapmak istemiyorlar.Hakem heyetine gidip seve seve iade yaptırıyorsun.Ben denemedim ama yasa bu şekilde.

• youtubedan 3d videolar oynatmaya calısınca ambilight problemi tekrar ortaya çıkıyor, orada bir bug kalmış. Bu arada dizi sitelerinde vs full ekran yapamama problemi yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar 7109'u yeni aldım, amblighti kapatıyorum fakat harici uyduda kanal degistirdigimde yada ps4 ü açtığımda amblight kendiliğinden yeniden açılıyor , kalici nasıl kapatabiliriz ?

• Arkadaşlar Merhaba
    3 ağustos ta Philips 47pfk7109 tv aldım. Ekim ayı ortasında harici diskten film izlerken televizyonda donma oldu. televizyon kilitleniyor, kumanda ve tv tuşlar işlemez hale geliyor. philips müşteri hizmetlerinden servis talebinde bulundum. yetkili servisteki arkadaşlar söylendiği gibi hiçbir teknik bilgiye sahip değil. ellerine güncelleme yazılımı verilmiş git gel yapıyorlar. 2 defa yazılım güncellemesi için geldiler. 3. sefer geldiklerinde elimde 3 adet disk ile problemin diskimden kaynaklanmadığını gösterdim. televizyon servise aldılar 10 iş günü sonra getirmek istediler ( 10 gün içinde arızası giderilemeyen cihazlar için geçici cihaz verme taahütleri var. ) gerek yok dedim cihaz arızası giderilince getirirsiniz dedim. 15 iş günü sonra arızası giderilmeden getirmek istediler. arızayı form yazacakmısınız dedim hayır dediler. bu şekilde kabul etmeyeceğimi söylediğimde postaneden ihbarname göndereceklerini söylediler. Asıl bomba şimdi eliyor. müşteri hizmetlerini aradığımda televizyonumun serviste görünmediğini konuyu araştırıp döneceklerini söylediler. elimde teslim fişi olmasına rağmen gelen servis elemanı televizyonu öylece bırakıp gitti. şimdi çözüm olarak il hakem hayetine baş vurup televizyonun iadesini isteyeceğim. Arkadaşlar televizyon iyi ama çözümsüz teknik servis vars bencede o maldan hayır gelmez.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.