Şimdi Ara

Philips 47PFK7109 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
17.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 2 ay önce aldım bu tv yi. TV ile birlikte touchpadli bir kablosuz klavye de aldım. Daha önce hiçbir sorun olmamasına rağmen artık youtube uygulamasında birşey izlerken touchpad ile ileri alma yapamıyorum. Bu problemle karşılaşan var mı acaba?
  • geçen haftasonu aynı tv den aldım film izlerken özellikle haraketli sahnelerde görüntüde çamurlaşma oluşuyor. ayarlarla ne kadar oynasamda düzeltemedim. bir çözüm yada ayar önerisi olan var mı?
  • 2014 phılıps tv baslıgında ayarlar verılmıs.Ben asagıdakı ayarları kullanıyorum,sorunsuz izlenıyor.ozellıkle natural moptıon kapalı olsun
    Görüntü Ayarı: Doğal yada Standart modu deneyin genelde iyidir. (farklı ayar için kişiselde bu ayarı denersiniz )
    Renk: 60
    Kontrast: 80
    Netlik: 0

Gelişmiş - tipi stili:

Gelişmiş - Renk - Renk Geliştirme: kapalı
    Gelişmiş - Renk - Renk sıcaklığı: Normal (kişisel yaparsanız isf modu açılır renk ayarı girilir )
    Gelişmiş - renk - Özel Renk Sıcaklığı:
    Gelişmiş - Renk - Renk Kontrolü - Hue:
    Gelişmiş - Renk - Renk kontrolü - Doygunluk:
    Gelişmiş - Renk - RGB modu :

Gelişmiş - kontrast - kontrast modları: kapalı yada standart
    Gelişmiş - Kontrast - Dinamik Kontrast: kapalı
    Gelişmiş - Kontrast - Parlaklık: 50
    Gelişmiş - Kontrast - video Kontrast: 90
    Gelişmiş - Kontrast - Işık sensörü: kapalı yada açık
    Gelişmiş - Kontrast - Gama: 0

Gelişmiş - Netlik - Süper Çözünürlük: kapalı
    Gelişmiş - Odak - DNR: kapalı
    Gelişmiş - Odak - MPEG buluntu azaltma: kapalı

Gelişmiş - hareketi - HD Natural Motion: kapalı
    Gelişmiş - hareketi - Clear LCD: açık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

2014 phılıps tv baslıgında ayarlar verılmıs.Ben asagıdakı ayarları kullanıyorum,sorunsuz izlenıyor.ozellıkle natural moptıon kapalı olsun
    Görüntü Ayarı: Doğal yada Standart modu deneyin genelde iyidir. (farklı ayar için kişiselde bu ayarı denersiniz )

Gelişmiş - tipi stili:

Gelişmiş - Renk - Renk sıcaklığı: Normal (kişisel yaparsanız isf modu açılır renk ayarı girilir )

bu ayarları uygulamıştım diye hatırlıyorum düzelmemişti tekrar tekrar deneyim. İlgin için teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

2014 phılıps tv baslıgında ayarlar verılmıs.Ben asagıdakı ayarları kullanıyorum,sorunsuz izlenıyor.ozellıkle natural moptıon kapalı olsun

Gelişmiş - tipi stili:

bu ayarları uygulamıştım diye hatırlıyorum düzelmemişti tekrar tekrar deneyim. İlgin için teşekkurler

Usb bellekten film izlerken ayarları düzeltmeme rağmen düzelmedi. hareketli sahnelerde hareketin olduğu nokta çamurlanıyor. Ayrıca tarayıcıdan film açtım 5 dk da smart hata veriyor kapanıyor. tv yi kapatıp açıkmadan düzelmiyor. Servis birşey yapabilr mi?

• Merhabalar daha önce 47pfl6198 kullanıcısıydım oğlum tv yi düşüren kadar şimdi yeni bir tv bakıyorum 47pfk7109 görüntüsü nasıldır. benim tv modeliyle karşılaştırabilecek olan varmı. TV'nin görüntüsünden memnundum yalnız servis bir o kadar kötü. philips gibi bir markaya yakışmıyor. şimdi 3 tv arasında kaldım 47pfk7109 Sony w805 ve vestel pf9090 bu TV'lerle kıyaslama yapabilirmisiniz. Philipsi tercih etmezse açıkçası yalnızca servis ten dolayı olur gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu model nasıldır? teşhir almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar sorun yaşayan varmı? bu model gerçek panel hızı 100hz sanırım.

• Yok kardeş 600 sen ne yaptın..

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceli2001

dahili uydu alıcısının ki yavaş, sen harici bir digiturk/dsmart reciver takarsan hızlanır, ama kartı tvye takarsan yine yavaş kalır, bundan dolayı, androide geçti zaten

Nasıl bir kafa var anlamıyorum ki, pfk7109 da dahili uydu alıcı yok zaten:) Hemen kafadan sallıyosunuz, bunu yazan eminim başka marka tv kullanıyodur... 1 günlük deneyimime göre menüler çok yavaş değil, sadece biraz daha az karmaşık olabilirmiş. smart tv ile işim olmaz , sadece youtube a baktım, kablosuz bağlantıyla( 24) videolar yağ gibi akıyor. Görüntüsü, fiyatına göre çok iyi... ps3 te fifa 15 oynadım, offline da mükemmel, online da ise offlinedan farksız neredeyse. Çok kısa süreli donmalar (saniyenin 10 da biri gibi) oldu online bir maçta, ama bunun tv dışı etkenlerden olduğunu anladım. konsol meraklıları hiç çekinmeden alabilirler bu tvyi. Görüntü kalitesi demin de dediğim gibi çok iyi, görüntüyle ilgili bir çok ayar var, tavsiyem ayarları kişiselleştirin, hazır ayarlar benim gözüme göre değil:) 2100 liraya vatan'dan aldım. 2500 liraya 48pfs 8109 almaya kararlıydım, fakat mağazanın internet sitesinde köylü kurnazlığına gitmesi ( 2250 lira yazmışlar, fakat ödemeye gelince anlıyosunuz ki sadece bir kredi kartına özelmiş o fiyat) ve ambilight 4 yazılmasına rağmen sadece merkezde ledler olup, dört bir yana bu ışıkları vermesi (yani gerçek ambilight 4 değil) ve tabii ki 400 lira daha ucuzunun da hoşuma gitmesi nedeniyle bu ürünü aldım( ambilight farkını saymazsak farkları 200 hz eksik, android değil, uydu alıcısı yok,vs). şimdilik erken belki ama ben memnunum, tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tevazu007

quote:

dahili uydu alıcısının ki yavaş, sen harici bir digiturk/dsmart reciver takarsan hızlanır, ama kartı tvye takarsan yine yavaş kalır, bundan dolayı, androide geçti zaten

Nasıl bir kafa var anlamıyorum ki, pfk7109 da dahili uydu alıcı yok zaten:) Hemen kafadan sallıyosunuz, bunu yazan eminim başka marka tv kullanıyodur... 1 günlük deneyimime göre menüler çok yavaş değil, sadece biraz daha az karmaşık olabilirmiş. smart tv ile işim olmaz , sadece youtube a baktım, kablosuz bağlantıyla( 24) videolar yağ gibi akıyor. Görüntüsü, fiyatına göre çok iyi... ps3 te fifa 15 oynadım, offline da mükemmel, online da ise offlinedan farksız neredeyse. Çok kısa süreli donmalar (saniyenin 10 da biri gibi) oldu online bir maçta, ama bunun tv dışı etkenlerden olduğunu anladım. konsol meraklıları hiç çekinmeden alabilirler bu tvyi. Görüntü kalitesi demin de dediğim gibi çok iyi, görüntüyle ilgili bir çok ayar var, tavsiyem ayarları kişiselleştirin, hazır ayarlar benim gözüme göre değil:) 2100 liraya vatan'dan aldım. 2500 liraya 48pfs 8109 almaya kararlıydım, fakat mağazanın internet sitesinde köylü kurnazlığına gitmesi ( 2250 lira yazmışlar, fakat ödemeye gelince anlıyosunuz ki sadece bir kredi kartına özelmiş o fiyat) ve ambilight 4 yazılmasına rağmen sadece merkezde ledler olup, dört bir yana bu ışıkları vermesi (yani gerçek ambilight 4 değil) ve tabii ki 400 lira daha ucuzunun da hoşuma gitmesi nedeniyle bu ürünü aldım( ambilight farkını saymazsak farkları 200 hz eksik, android değil, uydu alıcısı yok,vs). şimdilik erken belki ama ben memnunum, tavsiye ederim...

Kardeşim konuyu açan benim, ilk mesajlar bana ait, ve temmuz 2014te aldım.

senle münakaşaya girecek değilim,

Philips'in yeni serileri ANDROID bu bir:
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8809_12/8800-series-guecuenue-androidtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-ultra-hd-oezelligine-sahip-ultra-ince-4k-uhd-tv

Şimdi satın aldığın televizyonun özelliklerini bilmiyorsun ve dahili uydu alıcısı yok diye terbiyesizlik yapıp beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsun bu 2: (Tuner özelliklerine bak istersen)
    http://www.philips.com.tr/c-p/47PFK7109_12/7000-series-2-tarafli-ambilight-ve-smart-tv-oezellikli-ultra-ince-smart-full-hd-led-tv/ozellikler

Dijital TV
    DVB-T/C/S/S2
    MPEG Desteği
    MPEG2
    MPEG4
    Video Oynatma
    NTSC
    PAL
    SECAM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tevazu007

quote:

Kardeşim konuyu açan benim, ilk mesajlar bana ait, ve temmuz 2014te aldım.

senle münakaşaya girecek değilim,

Philips'in yeni serileri ANDROID bu bir:
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8809_12/8800-series-guecuenue-androidtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-ultra-hd-oezelligine-sahip-ultra-ince-4k-uhd-tv

Şimdi satın aldığın televizyonun özelliklerini bilmiyorsun ve dahili uydu alıcısı yok diye terbiyesizlik yapıp beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsun bu 2: (Tuner özelliklerine bak istersen)
    http://www.philips.com.tr/c-p/47PFK7109_12/7000-series-2-tarafli-ambilight-ve-smart-tv-oezellikli-ultra-ince-smart-full-hd-led-tv/ozellikler

Dijital TV
    DVB-T/C/S/S2
    MPEG Desteği
    MPEG2
    MPEG4
    Video Oynatma
    NTSC
    PAL
    SECAM

Satıcı, dahili uydu alıcısı yok dedi, ayrıca başka sitede de "yok" şeklinde yazıyordu; tabii bunlar bahane değil, çok bilmişlik etmemem gerekiyordu. Sözlerimi geri alıyor, senden özür diliyorum... Sen "terbiyesiz" sözünü ister geri al, ister alma, hakettim sanki:)

• tevazu007 T kullanıcısına yanıt
    Dostum kusura bakma bir an yazdıklarını görünce sinir patlaması eşliğinde yazdım ben de haddimi aştım affına sığınıyorum, selametle kal
  • Bu led tv yi yanı 7109 geçen hafta aldım
    Görüntü ekran kaliteli ama kullanabirlilik çok zor. Yazılımı ikide bir çöküyor. Kanal geçişi berbat malz kalitesi güzel ama keske büyük alsaymışım diyorum. Smart tv iyi
    Genel olarak 10 üzerinden 7
    Almak isteyen olursa soruları cevaplayabilirim.
    Şunu söylemek istiyorum lg tv ler kadar kullanılabilir değil ama ekran görüntüsü lg yi 5 e katlar.

• Nisanın 1'ine kadar vatan'da fiyatı 2 bin tl'di. Fakat 7 gündür fiyatı 2.200tl'de. Teknosa, Vatan ve diğer yerlerde de genel anlamda fiyatlar arttı. Bu televizyonu almayı düşünüyorum acaba ayın sonlarına doğru mu düşüyor fiyatlar nasıl bir dalgalanma var? Hepsiburada.com'dan Philips 47pfk6309 aldım ve kırık çıktı 3 haftada anca iade işlemlerini hallettim ve bugün param iade edilmiş. Şükürler olsun ki sorun çıkmadı. İnşallah bir an önce 2bin tl'ye düşerde bir an önce alırım.
  • Arkadaşlar tv yi bir kaç aydır kullanıyorum genel amacım film izlemek HDMI baglantısıyla film izlerken bir sıkıntı yaşamıyorum ama USB den izlerken hareketli sahnelerin hareketli kısımlarında çamurlanma oluyor. benzer sorunu yaşayan var mı? ayarlardan percect natural motion kapalı yaptım ama yine aynı sorunu yaşıyorum.
  • Bugün itibariyle vatan'da 2bin tl inşallah alcağım.
  • 20 gün önce 47pfk7109 aldım. Şöyle bir sorunum var. ayarlardan wifi smart screen i açıp Android telefondaki myremote ile eşleştirdiğimde tv donuyor. İphone da donma yapmıyor ama androidde yapıyor. Bunu yaşayan ve çözümleyen var mı?
  • Arkadaslar merhaba.bendede bu televizyondan var size sorum bu tv nin kanal kurulumunu internetten Indirebilirmiyim acaba?

• ben 1 ay oldu alali philips sitesinden guncel yazilimi flash diskle yukledim tv guzel fiyatina gore en iyilerden sakin 3000 ve 5000 tvlerle kiyaslamayin ben digiturk kullaniyorum smartinda youtube nu kullaniyorum ayrica harddiskten film izliyorum 10 numara.hd reciver kullanmanizi oneririm.tv yi fazla zorlamamanizi oneririm .bilmem anlatabildim mi

• Merhaba,
    Pfk7109 almak istiyorum öncelikle görümtü kalitesine önem veriyorum.Smart özellikleri menü yavaşlığı benim için ikinci planda.
    Bu modelde altyazılardaki türkçe karakter göstermeme sıkıntısı varmı?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.