Bugün Marmara forum saturn mağazasından Philips 47PFL3605 1,599 TL'ye aldım. Fiyat/performans ve büyük ekran arayanlar kaçırmasın derim.
5-6 ay önce aldığım Samsung le37c530 salonuma ufak geldiği için bir süredir arayıştaydım bu televizyondan da özellikle usb film özelliğinden de çok memnun kalmama rağmen ekran boyutu mmaalesef sorun yaratıyordu.Allahtan lcd alacak arkadaşıma bu ürünü sattım da finansal anlamda bir zorluk yaşamadım.
Bu fiyatın bu boyutta ve özellikle philips marka bir tv ye göre gayt uygun olduğunu düşünüyorum. bence eksi yanları ise usb film yok ,yanlıza mp3 ve jpeg var , 50 hz ve 2 hdmi var. ama zaten bu fiyata 100 hz (philips,samsung,sony) bulmak imkansız.mkv sorununu wd player ile çözücem.
Yanlızca saturn çalışanlarının oldukça ilgisiz ve bilgisiz olduğunu söylemeden edemeyeceğim. cihaza bağlı olan bluray şampiyonlar ligi videosunu açabilmek yaklaşık 5 çalışan sırayla arazi oldu bir kumanda gelmesi için yarım saat bekledim. Bir çalışan bluray cihazı tv'nin yanındaki düğmelerdn oynatmaya çalıtı bende gülerek izledim. Ayrıca bir soruma mkv oynatmanın yanlızca samsungun geliştirdiği bir teknoloji olduğunu öğrenince kahkahayı bastım. bu kadar bilgisizlik gerçekten bu teknoloji mağazalarında çok sırıtıyor.
Sonunda bir bayan çalışan geldi ve sorunumu çözdü ve görüntüyü izledim ve almaya karar verdim.
ama bugün bende peygamber sabrı vardı , yoksa bu kadar sabretmem imkansızdı :)
Herkese iyi geceler
Selam ufuk, bende Philips 42pfl5405 modelini ve samsungun c530 u nu düşünüyorum ama phlp 100 hertz ve 4ms tepki süresi ile daha cazip geliyor aralarında 200 civarı fiyat farkı var sence alınır mı ? ve philips de USBden mkv formatında film izlemek mümkün mü acep ? :) hangisi alınır lütfen yardım ve son oplarak da vestelin 100 hertz 6mS super slimini de 1500 e buldum bunlardan birini tavsiye edersen sevinirim. esen kal...
Merhaba Pepese
Öncelikle Samsung,sony ve philips'in bu işlerdeki favori firmalarım olduğunu belirtmem lazım.
iki televizyonda iyi samsung fiyat olarak avantajlı ama 50hz. Bu arada samsung'un bütün C serileri her türlü formatı oynatır.
Ben senin yerinde olsam yined 100 hz 'i tercih ederdim. Çünkü philips'in bu modelide divx ve mkv oynatıyopr üstelik 2 inch daha büyük.
Diğer ürünlerde bilmem ama televizyonda arçelik ve vestel'i hiç tercih etmem. Hediye bile gelse ilk yapacağım iş takas araştırmak olur.
Bu arada teknolide arıza şans işidir ama ben 2007'den beir philips lcd kullanıyorum , görenler hala görüntü kalitesini çok beğeniyor. üstelik bugüne kadar tık demedi. Philips cihazların avrupa üretim olması ise diğer bir avantaj.
umarım yardımcı olabilmmişimdir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme