Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL4307K/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar teknosadan PHILIPS 47PFL4307K/12 tv yi aldım ama hala 3d bir video-demo-tanıtım izleyemedim 1-2 dakikalık bir demo - tanıtım videosu arıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?

• youtube da 3d sbs videolar mevcut. freemake video converter vb programları kullanarak indirip deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

youtube da 3d sbs videolar mevcut. freemake video converter vb programları kullanarak indirip deneyebilirsin.

öneriniz için teşekkürler hocam deniyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

hocam kaça aldınız?http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960539/philips_47pfl4307k_12_fhd_3d_led_lcdtv_sonorous_3d_2_ligozluk_sonorous_3d_kids_2_ligozluk_philips_pta01_00_wifi_usba

hocam bende bunun aynısından aldım teknosadan ama kendim daha göremedim ailem için almıştım. Şu an çok memnunuz diyorlar ama benim internetten öğrendiğim kadarıyla kanal geçişleri yavaşmış 2-3 sn de değiştiriyormuş. Smart menüsü biraz sıkıntılı yazıyordu. Onun dışında sd, hd ve 3d görüntünün çok iyi olduğunu söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratjardel

quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

youtube da 3d sbs videolar mevcut. freemake video converter vb programları kullanarak indirip deneyebilirsin.

öneriniz için teşekkürler hocam deniyorum hemen

tekrar merhabalar hocam idm ile youtube den 3d sbs videoları indirip dediğiniz gibi freemake ile mkv formatına çevirip flas a attıktan sonra tv ye taktım flash ı ama 3d seçeneğine gittiğimde sadece 2d seçeneğini seçebiliyordum yani 3d yan yana - 3d yanyana seçeniğine tıklayamıyordum .

FatihKOC abi 1.999 tl ye aldık arkadaşın dediği gibi kanalları değiştitrken biraz geç açılıyor bir sonraki kanal ve kanal listeside biraz saçma geldi bana onun dışında daha bir sıkıntım yok tabi 3d yi deneyemedik ve wifi yi teknosa wifi adaptoru göndermeyi unutmuş onlara bildirdik şuan kargoya verilmiş durumda.

şuan tek sıkıntım 3d bir tanıtım-demo videosu

• bu başlıkta televizyon ile ilgili genel sıkıntıları ve smart tv özelliğini falan paylaşalım başka başka yerlere bakmaya gerek kalmaz böylece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 47pfl4307k_12 tv aldım yaw ben de film indirdim kimisini ses formatı uyumlu degil diye sesi cıkmıyor birde 3d özelligini kullanamıyorsun paralı üyelik aldım sitenın birinden indirdigim filmlerin kimisini acıyor kimisini acmıyor özelikleri asssagıda tv in.

Multimedya Uygulamaları
    •Video Oynatma Formatları: Kapsamlar: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    •Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
    •Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    •Bilgisayar girișleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar
    •Video girișleri: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, 1920x1080p değerine kadar
    Kullanılabilirlik
    •PC ağ bağlantısı: DLNA 1.5 onaylı
    •Kurulum Kolaylığı: Philips cihazlarını otomatik algılama, Cihaz bağlantı sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı
    •Kullanım kolaylığı: Ana sayfa düğmesi, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu
    •Ekran Format Ayarları: Otomatik sığdırma, Otomatik zoom, 16:9 film genișletme, Süper Büyütme, Ölçeklendirilmemiș, Geniș Ekran
    •Sinyal gücü göstergesi
    •Teletekst: 1200 sayfa Yardımlı Metin
    •Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    •Elektronik Program Rehberi: 8 günlük Elektronik Program Rehberi
    Tuner/Alım/İletim
    •Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)
    •Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM
    Güç
    •Șebeke elektriği: AC 220 - 240 V 50/60 Hz
    •Ortam sıcaklığı: 5 °C - 40 °C
    •Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    •AB Enerji Etiketine uygun güç: 54 W
    •Yıllık enerji tüketimi: 75 kW·s
    •Bekleme modunda güç tüketimi: <0,15 W
    •Güç Tasarrufu Özellikleri: Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik mod, Ișık sensörü, Görüntü dondurma (radyo için)

mesela indirdigim film özelikleri assagıda bu filde ne 3d ye geciyor nede sesi cıkıyor anlamadım yardım bekliyorum ?

Video #0 : AVC at 10.0 Mbps
    Aspect : 1920 x 802 (2.394) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 640 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : AC-3 at 640 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40kuzum40 -- 10 Aralık 2012; 11:56:44 >

• Beyler Ne Kadara Aldınız Bu Modeli Şu An 2000TL ve Almayı Düşünüyorum Eğer Güzel Yorumlar Gelirse Alacağım.
  • 40 kuzum 40 arkadaşım yutube deki 3d formatlar çogu fly ses formatıda ac 3 falan sen bir converter programı ile bu formatları mp4 e çevir mkv de olabilir ozaman çalışır. boyutunu da 1080 yapmayı unutma .iyi seyirler. bu phılıps tv çok güzel ama malesef teknoloji geregi mertlik bozulmuş durumda. ne servisi ne teknosa elamanı bana yardımcı olamadı. tv iade etmek istedim iade almadılar.yeni tv alacaklar hiç acele etmesin iyi araştırsın alsın. müşteri hizmetlerine bile ulaşmak çok zor. ayrıca ulaştıgınızda size servis telefonunu verelim onu arayın diyorlar. saygılarımla
  • Elimdeki Sony KDF-E50A11E 127cm TV'nin lambası bitince bende bugün aldım bu tv'den. Fiyat/Performans olarak gayet iyi, 47" olup daha iyisi olacağını sanmıyorum. Yanında gelen wi-fi adaptörden satın aldığım teknosa'da yoktu, haftaiçi yollayacaklarını söylediler. Sehpası gayet kaliteli. Uydu alıcısının çok iyi olmadığı söyleniyor, digitürk kullandığım için denemedim. Yanında 6 tane 3D gözlüğü verdiler ama 3D video bulamadığım için deneyemedim. Çoğu LG'de olan 2D'den 3D'ye geçiş özelliği yok, satıcı eleman olsada çok birşey değişmeyeceğini söyledi, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Elinizde kısa bir 3D video varsa paylaşında deneyelim, çevirmekle falan uğraşmayalım.
  • TV + Sehpa + 6 Gözlük + Wifi Adaptör = 1999 TL. Ben aldım memnunum. Bu fiyata sehpalı 47" daha ucuzu ve iyisi varmı bilmiyorum.

3D olayını sonunda denedim. Digiturk'un 3D Test kanalını açtıktan sonra tv'nin 3d ayarlarından iki ekran yanyana olanı seçince ekranları birleştiriyor. Gözlüğü takıp izleyebiliyorsunuz.http://www.youtube.com/watch?v=bTEPm5ZUcXU burdan 1080 seçip videoyu indirip flash diske attım, formatını falan çevirmedim. Ses ve görüntü sorun olmadan 3D olarak TV'de izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 28 Ocak 2013; 13:04:24 >
  • Bugün bir arkadaşa bütçesi doğrultusunda bu ürünü tavsiye ettim ve de aldık. sd ve hd tv görüntüleri beklediğimden daha iyi. oldukça doğal ve neredeyse plazma ile yarışacak düzeyde. benim bu hatta başka seri philips serisine sahip olan arkadaşlara bir sorum olacak. usbden media oynatma performansı philipslerde ne düzeyde görüyorsunuz? açıkcası 1080p film ve kliplerde beklediğim performansı bulamadım. görüntü sanki tv menüsü gibi donuk geldi. hd bir tv kanalı bile neredeyse daha başarılı diyebilcem. acaba bu durum usb mod ile mi alakalıdır. bilgisayarı hdmi ile bağlayıp kaliteli bir media player programı ile izlediğimizde farklılık olur mu? bu durum üst seviye başka bir philips almayı düşünürken kafamı karıştırdı. ağırlıklı olarak bilgisayardan film ve dizi izlemeyi düşünüyorum. bu konu hakkında yorumu olan..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

Bugün bir arkadaşa bütçesi doğrultusunda bu ürünü tavsiye ettim ve de aldık. sd ve hd tv görüntüleri beklediğimden daha iyi. oldukça doğal ve neredeyse plazma ile yarışacak düzeyde. benim bu hatta başka seri philips serisine sahip olan arkadaşlara bir sorum olacak. usbden media oynatma performansı philipslerde ne düzeyde görüyorsunuz? açıkcası 1080p film ve kliplerde beklediğim performansı bulamadım. görüntü sanki tv menüsü gibi donuk geldi. hd bir tv kanalı bile neredeyse daha başarılı diyebilcem. acaba bu durum usb mod ile mi alakalıdır. bilgisayarı hdmi ile bağlayıp kaliteli bir media player programı ile izlediğimizde farklılık olur mu? bu durum üst seviye başka bir philips almayı düşünürken kafamı karıştırdı. ağırlıklı olarak bilgisayardan film ve dizi izlemeyi düşünüyorum. bu konu hakkında yorumu olan..?

Görüntü kalitesi olarak mutlaka usbde ki filmde ya da usbde bir şey vardır hocam, görüntü kalitesi olarak usbden medya oynatımında çok daha başarılıdır Philips ve bu modeli. Doğal olarak asla normal bir hd kanalla ya da samsung, lg gibi koreli markalarlla asla kıyaslanamaz. Philips'in tek kötü yani dts ses sistemini çözememesi ki sen bilgisayardan izleyeceğim diyorsan, bilgisayardan görüntü muadil rakip ürünlere göre çok daha iyi aktarabilir, çok daha üstün bir görüntü kalitesine sahip olabilirsin. 4307K modeli de zaten çok uygun fiyatına rağmen tamamen performansa ve filme yönelik bir televizyondur, Teknosa'da aylardan beri belki de en çok satan Philips modelidir.

• Bugün aldim bu modeli teknosadan, yeni ev kurdugum icin henüz kurup denemedim sonra gelecek. yorumlara bakayım dedim.

@rec_side arkadasın yazısına cevaben
    quote:

Çoğu LG'de olan 2D'den 3D'ye geçiş özelliği yok

demisin eminmisin arkadasım? bu özellik var dediler ve menüde geçişi gördüm :S hoş o esnada cok dikkat etmedim
    ama 2d 3d gecisi yapabiliyorsunuz felan dedi. uyguladı mı tam hatırlamıyorum :S
    internette yorumlara bakıyorum da almakla hata mı ettim ne, endişelenmeye başladım :S

Edit: Karıstırmısım :( Bircok Tv ye bakmıstım Lg ile alt üst duruyordu Tv ler onunla karıstırmısım pardon :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW_SwS -- 24 Nisan 2013; 20:19:21 >
  • Arkadaslar bu modeli cok kullanan yok sanirim.

beim buyuk bir sorunum var 4 aydir sorunsuz kullaniyordum. tv kanallarini gunceligimderken hepsini sildim.
    benimkinede 3 LNB bagli ayarlarini yapiyorum ama malesef 4 LNB arayisinda
    1. Turksat
    2. Hotbird cikmasi gerekiyor hicbirsey bulamiyor
    3.Asrta buluyor
    4.ncu lnb im yok ama Hotbird da orda cikmiyor

NAPMAM GEREK
  • selam,
    aynı cihaz bendede var mkv uzantılı filmin içine altyazıyı gömmeme rağmen televizyonda altyazı çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Arkadaşlar bu marka televizyonumu güncelleyemedim.Tvden yazılımı güncelle diyorum yeni yazılım çıkmıyor.Usbden atmaya çalıştım bu seferde yazılımı görmüyor zip dosyasından çıkardım yine olmadı nefret ettim adeta bu televizyondan youtubeye bile girmiyor güncelleme olmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.