Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL5522 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce PHILIPS 47PFL5522 modelini satın aldım. Digiturk kullanıyorum ancak digiturk cihazım DCI marka diye danrik bi alet, sanırım önceden digiturk alıcısı philips kullanıyordu. Benim sorunum şu, digiturk izlerken ekranda karıncalanma çok oluyor görüntü kalitesi pek iyi değil, bazı kanallar daha iyi ama kumanda üzerinde görüntü ayarlarını yumuşak yada doğal yapınca daha düzgün görünüyor fakat bu sefer görüntü bulanık ve net olmuyor, görüntüyü multimedia yada zengin seçtiğimde ekranın heryeri pixelleşiyor. Ben önce sorunu tam anlayamadım notebook'umun dvi çıkışı ile tv nin hdmi çıkışı arasına altın uçlu kablo alıp denedim, oyunlarda ve filmlerde görüntü oldukça kaliteli oldu ama malesef digiturk cihazının arkasında hdmi çıkışı olmadığı için bağlantıyı ancak scart girişinden yapabiliyorum ve görüntü gerçekten kötü oluyor, forumu biraz kurcalayıp bir kaç alternatif bulayım dedim, bazı arkadaşlar altın uçlu scart kullanınca kalitenin artacağını söyledi, gittim 60 ytl'ye philips marka bi ucu scart diğer ucu 3 renkli altın uçlu kablo aldım fakat digiturk'ü bağladığımda görüntü gelmiyor, aynı kabloyu dvd player'ıma bağlıyorum görüntü geliyor. Bu sorunu nasıl aşarım başka kablo denesem düzelir mi? Birde digiturk plus çıkıyormuş onumu denesem diyorum ama onunda cihaz parası 899 ytl imiş bence çok pahalı, onu almam için tv nin borcunu ödemem lazım :)
    Arkadaşlar kısaca bana öneriniz var mı? ve PHILIPS 47PFL5522 nasıl bir tv 3450 ytl ye değecek bir tv mi sizce?
    Arkadaşlar şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu konularda bilgim zayıf zamanla sizlerde öğreneceğim.

buda tv nin linki:
    http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_language_tr/_productid_47PFL5522D_12_TR_CONSUMER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeR_c -- 6 Ocak 2008; 22:44:38 >

• Aldığın sonuç normal Digitürk yayını için uygun olan seçim doğal veya iyice kalitesiz kanalları için yumuşak seçeneğidir. Multimedia ve zengin adı üstünde oyunlar ve HD kaliteli yayınlar içindir. 47" için Digitürk yayın kalitesinde İzleme mesafesinin en az 3.5-4 m den aşağı olmaması lazım ve scart-scart bağlantı tek seçenek.
    Std. Digitürkten daha fazla bir beklentiye girme faydası yok. Laptoptan HD içerikleri izlemek en iyi sonucu verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 7 Ocak 2008; 9:01:06 >
  • tv sizce fiyat ve özellik olarak iş görür mü?
  • 47" istiyorsan ve full HD gereksiz diyorsan iyi fiyat olabilir.
    Bir ses sistemi de eklersen HD riplerde gayet güzel sonuç alırsın.
  • Ses sistemi olarak eskiden pc de kullandığım Creative DTT 3500 kullanıyorum çok memnunum. Full HD ile HD Ready arasında çok kalite farkı var mı? varsa nedir? Merak ettim doğrusu.
    Bu arada bu forumda benim tv den kullanan başkası var mı? varsa yorumlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.