Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen iptal edebiliyorsan iptal et şunu al derim yanlış fiyat yazmışlar sanırım süper bir fiyat ben kaçırdığıma pişmanım :(
    http://www.kliksa.com/urun/philips-47pfl7008k-12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/901780442
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    İptal edemedim, geri ödemesi taksit taksit olacakmış, o da limiti dolduruyor zaten. Ayrıca Mediamarkt daha güvenilir gibi sanki.
  • Benim moralim çok bozuldu yaw 2 gün daha bekleseydim ne güzel 42" yerine 47" alırdım aradaki fiyat farkı çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Benim moralim çok bozuldu yaw 2 gün daha bekleseydim ne güzel 42" yerine 47" alırdım aradaki fiyat farkı çok az

Siz yazınca dikkatimi çekti ama tükenmiş, bir daha aynı fiyattan gelmez heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 28 Eylül 2013; 15:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornady

arkadaslar tv yi ben de begendim ama kimse ps3 performansından bahsetmemis. deneyen var mı hic? 47pfl6158 icin soruyorum

Bende hem ps3 super slim 500gb var hemde xbox 360 slim 250gb var ikisini de denedim xbox ile pes 2013 oynarken nadiren de olsa uzun top vuruşunda titreme oluyor. ps3 de pes 2013 deneyemedim çünkü oyun elimde yok :) onda da assasian creed brotherhood denedim. onda gayet akıcı oynuyor bazen çok nadir de olsa takılmalar olabiliyor. bu arada ayarların fullhd olduğunu da belirteyim ayrıca hdmi kablolarım monster marka ve 1.4 ultimate high speed 14,93 gbts

oyun performansları hakkında sorusu olan varsa deneyip cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipitor45 -- 29 Eylül 2013; 0:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

quote:

Orijinalden alıntı: tornady

arkadaslar tv yi ben de begendim ama kimse ps3 performansından bahsetmemis. deneyen var mı hic? 47pfl6158 icin soruyorum

Bende hem ps3 super slim 500gb var hemde xbox 360 slim 250gb var ikisini de denedim xbox ile pes 2013 oynarken nadiren de olsa uzun top vuruşunda titreme oluyor. ps3 de pes 2013 deneyemedim çünkü oyun elimde yok :) onda da assasian creed brotherhood denedim. onda gayet akıcı oynuyor bazen çok nadir de olsa takılmalar olabiliyor. bu arada ayarların fullhd olduğunu da belirteyim ayrıca hdmi kablolarım monster marka ve 1.4 ultimate high speed 14,93 gbts

oyun performansları hakkında sorusu olan varsa deneyip cevaplayabilirim

Bilmiyorum denediniz ama şu ayarlar hızlı görüntüde bozulma yapıyor olabilir.
    Parazit Azaltma:Minimum
    MPEG Parazirt Azaltma: Minimum

Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: Minimum
    Clear LCD: Açık
    Gelişmiş Netlik: Minimum
    Mükemmel Kontrast: Orta veya Minimum

• quote:

Orijinalden alıntı: tigran

quote:

eğer tv niz 55" ise güncelleme budur benimki 47" ti güncellemeden sonra dts sorunu kalmadı. evet kumanda da bir sıkıntı vardı ses kısma tuşuna uzun süre basılı tutunca teletekse geçiyordu. kumandanın pillerini çıkardım tesadüfen 1-2 saat sonra denedim bir sorun kalmadı. sanırım kumanda akıllı olduğu için bir sorun oluştu resetleyince düzeldi

Henüz almadım ama büyük ihtimalle 55 pfl 6198 alacağım pasif 3d olduğu için,2014 dünya kupası 3d olacakmış diye duydum aktif gözlüklerle zor olur izlemesi, philipsin destek sitesine bakınca aynı yıla ait 7000 olsun 8000 olsun tüm serilere 6000 ile aynı boyut ve sürüm numaralı güncelleme dosyasını vermiş,içerikler de aynıdır büyük ihtimal, bu durumda DTS sorunu tüm serilerde çözülmüş olabilir...

Selam

Bende de 55PFL6198 var. en son yazılım güncellemesini yaptım 5.9.2013 tarihli. Fakat DTS sorunu aynen devam ediyor. Sizinki nasıl çözüldü merak ediyorum. Bendeki DTS sesli MKV dosyaları için Ses formatı tanınmıyor gibi bir mesaj veriyor. Bir açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sty

quote:

Orijinalden alıntı: tigran

quote:

eğer tv niz 55" ise güncelleme budur benimki 47" ti güncellemeden sonra dts sorunu kalmadı. evet kumanda da bir sıkıntı vardı ses kısma tuşuna uzun süre basılı tutunca teletekse geçiyordu. kumandanın pillerini çıkardım tesadüfen 1-2 saat sonra denedim bir sorun kalmadı. sanırım kumanda akıllı olduğu için bir sorun oluştu resetleyince düzeldi

Henüz almadım ama büyük ihtimalle 55 pfl 6198 alacağım pasif 3d olduğu için,2014 dünya kupası 3d olacakmış diye duydum aktif gözlüklerle zor olur izlemesi, philipsin destek sitesine bakınca aynı yıla ait 7000 olsun 8000 olsun tüm serilere 6000 ile aynı boyut ve sürüm numaralı güncelleme dosyasını vermiş,içerikler de aynıdır büyük ihtimal, bu durumda DTS sorunu tüm serilerde çözülmüş olabilir...

Selam

Bende de 55PFL6198 var. en son yazılım güncellemesini yaptım 5.9.2013 tarihli. Fakat DTS sorunu aynen devam ediyor. Sizinki nasıl çözüldü merak ediyorum. Bendeki DTS sesli MKV dosyaları için Ses formatı tanınmıyor gibi bir mesaj veriyor. Bir açıklarsanız sevinirim.

konu 47PFL6198K/12 ama neredeyse 6198 ana konusu olmuş bari başlığı değiştirin

bende de 55pfl6198 var, üzerinde 22.02.2013 tarih ve 0.63.14.0 nolu yazılım vardı.
    2 gün önce yeni yazılım var yükleyeyimmi dedi bende evet dedim ve kendi üzerinden güncelledi
    31.08.2013 tarih ve 0.171.56.0 nolu yazılımı yüklemiş

genel itibari ile pek fark görmedim
    türkçe alt yazı seçeneği gelmiş ama dts hala yok

int.den 5.9.2013 tarihli yazılımı yüklesemmi diyordum ama yazılım no aynı üstelik sizde hala dts yok diyorsunuz

aslında dts destekleyen ses sistemim var
    optikten bağlayınca hallederim diyordum
    çünkü daha önce aldığım philips DVD player.da dts yoktu ama ses sistemine bağlayınca alıyordum
    ama malesef o da işe yaramadı

• dts 6 serilerine gelmicek galiba cunku gelseydi 7 ve 8 serilerine gelen yazılımda gelirdi.aynı yazılımı kullanıyorlar.neyse goruntu kalitesi harika 6 ve 7 serilerinin bi farkıda yok gibi sadece 3 taraflı amblight var dıger ozellikler aynı
  • medya player.ım var zaten ama 3D filmlerde TR.dublaj bulamazsam o zaman altyazı sorun oluyor, TV.den oynatmak gerekiyor,
    genelde de orijinal sesler dts olduğundan bu seferde TV sorun çıkarıyor

neyse biraz araştırınca normal srt altyazıyı 3D altyazıya çeviren bir program buldum
    bu şekilde m.player.dan oynatabileceğim
    biraz uğraştıracak ama şimdilik böyle idare edeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: postaci07

dts 6 serilerine gelmicek galiba cunku gelseydi 7 ve 8 serilerine gelen yazılımda gelirdi.aynı yazılımı kullanıyorlar.neyse goruntu kalitesi harika 6 ve 7 serilerinin bi farkıda yok gibi sadece 3 taraflı amblight var dıger ozellikler aynı

HOCAM BEN DE İNŞALLAH PHILIPS 55 İNÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 6 SERİLERİNİN FİYATI DAHA MAKUL, 7 LER PAHALI GELDİ BANA 6198 VE 6158 İ TAVSİYE EDİYORLAR SİZİN BİR TAVSİYENİZ VAR MI BENİM İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoManyaq

Ps3 performansı cok iyi ben magazada denedim ve büyün markalar içinde en iyisini bu modelde aldım bnde ps3 delisiyim ps3 de kullanmak için 6158 alacagım bende bı ay basında ıns. Maası beklıyorum gozunuz kapalı alabılırsınız bu tv deki işlemci performansı cogu markada yok

bilgi icin tesekkurler. ben de alacagın ama bu clouding ve input lag olaylarından emin olamadım. cunku 2012 6 serisi bu konuda problemli idi. umarım bu sene cozmuslerdir ama internette ilgili pek birsey goremedim
  • tornady T kullanıcısına yanıt
    6198 VE 6158 aynı sadece satıcı firmalar farklı.teknosa 6198 satıyor ve 6 gozluk hediyeli.ama ozellik olarak aynı.philips tvleri gonul rahatlığıyla alabılırsın hocamçhız arkana bıle bakma.
  • merhaba tvyi teknosa'dan aldık. dün kuruldu. bugün güncelleme seçeneği çıktı. kabul ettim ancak ilerleme olmuyor. uzun sürdü baya. sizde de böyle mi oldu beklemem mi gerekiyor yoksa yapmam gereken bir şey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurtale valinoreva

merhaba tvyi teknosa'dan aldık. dün kuruldu. bugün güncelleme seçeneği çıktı. kabul ettim ancak ilerleme olmuyor. uzun sürdü baya. sizde de böyle mi oldu beklemem mi gerekiyor yoksa yapmam gereken bir şey mi var?

uzun derken ne kadar süre kastediyorsun bilemiyorum ama biraz uzun sürdüğü doğrudur.
    bende tv.den direk güncelledim 25-30 dak. falan sürdü yanlış hatırlamıyorsam.
  • 30 Gundur 42pfl6198k/12 kullaniyorum. Goruntu kalitesi gercekten guzel. Ambligt cok tatli bisi. Ama cihaz biraz basina buyruk. Kafasina gore kapaniyor aciliyor. Sinyal yok yazdimi hemen kanal degismezsen mictin 2 saat kapanip acilmasini bekliorsun gibi sinir bozucu taraflari var. Kumanda brz duzensiz calisiyor. Gecen gun guncellemede biraz toparladi allahtan. dahada iyi olur zamanla die dusunuorum. Bakalim. Birde sts dts diip duruonuz. Ne ayak bu dts.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchi

30 Gundur 42pfl6198k/12 kullaniyorum. Goruntu kalitesi gercekten guzel. Ambligt cok tatli bisi. Ama cihaz biraz basina buyruk. Kafasina gore kapaniyor aciliyor. Sinyal yok yazdimi hemen kanal degismezsen mictin 2 saat kapanip acilmasini bekliorsun gibi sinir bozucu taraflari var. Kumanda brz duzensiz calisiyor. Gecen gun guncellemede biraz toparladi allahtan. dahada iyi olur zamanla die dusunuorum. Bakalim. Birde sts dts diip duruonuz. Ne ayak bu dts.

Bizde de bazen kapanma sorunları felan oluyor.
    Bir de keşke sinyal kalitesi iyi olsa. Yağmurlu havada görüntü gidiyor, uyduyu bağlıyoruz izlemeye devam ediyoruz.
    Bugün ilk defa kendiliğinden sinyal almamaya başladı, arkadan kapatıp açınca düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük almayı düşünüyorum.Kablolu tv yayını kullanıyorum.uyarmı yada içinde dahili uydu alıcısı varmı?Fikir verirseniz sevinirim.
  • 1umr1 1 kullanıcısına yanıt
    dahili uydu alıcısı var ama tvler de dahili uydunun performansı iyi olmuyor ve biss key çözülmüyor ....
  • 47 phl 6198k gecen hafta aldım halen cozmeye calısıyorum gorduklerım..

1.Görüntü kalitesi mükemmel.
    2.Kasa tasarımı cok guzel.
    3.2+1 ses guzel.
    4.wifi problem yasatmıyor hıc baglantı kopmadı.

olumsuz gorduklerım.
    1.menu cok cok yavas.piskolojıkmen cokuyor ınsan.
    2.kumanda kullanımı zor.smart tv de youtube gırıo yazı yazmak baska bır ıskence.
    3.3D seyretttıgım fılımlerın hepsı derınlık gosterıyor.Görüntunun dısarıya cıktıgını goremedım daha.

Seyrettıgım fılmler.

buz devrı4-sevgılıler gunu katlıamı-transformers moon-iron man-Star Trek

fılmlerın hepsı mkv formatında.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.