Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet yeterli ..

bana göre sony, panasonic, philips görüntü kalitesi iyidir samsung ve lg gibi yapay değildir ... kişisel tercihler farklı olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Kasım 2013; 17:38:51 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi kurup kaçtılar neyse bu ışık sızması ayarlarla azaltılabilir mi hani kontrast ve parlaklık ile oynasay yada ISF ayarlariyla oynasak ? ..tv 'min sağ kısmında yaklasşık 6-7 cm 'lik bir alanda beni çok rahatsiz eden bir sızma var ama bilmeden ayar yapayim dememdim (47 pfl 7008 )
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Dinamik arka ışık: en iyi görüntü dene ... kontrast - parlaklıkta fazla fark görülmüyor sanki ama parlaklıklığı azaltmakta fayda var ...50-60 gibi ..yapılabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Kasım 2013; 3:18:28 >
  • Arkadaşlar bizde tv alma arifesindeyiz ancak PHILIPS 42PFL6188K ile LG 42LA740s arasında kalmış bulunmaktayım. Siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Dinamik arka ışık: en iyi görüntü dene ... kontrast - parlaklıkta fazla fark görülmüyor sanki ama parlaklıklığı azaltmakta fayda var ...50-60 gibi ..yapılabilir .

dinamik arka ışığı ben kapatıyorum sebebide film izlerken karanlık sahnelerde ekran arka ışığı rahatsız edici şekilde bir anda artıp azaldığı oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman48

valla ben philips alma derim ambilight hastası değilsen bence hiç bulaşma tırmalarsın, bugün media oynatıcı aldım onu takacam bakalım olumlu sonuç verir inşallah

Bende samsung 46f6510 ile lg 47la660s arasında kaldım. Ne önerirsin?
  • Merhaba arkadaşlar ,

Tv 2 gün önce kuruldu. Tecrübeli arkadaşlara 2 sorum olacak 1. Tv nin 3d derinlik ayarı nasıl yapılıyor ? 2. Mevcutta media player kullanıyorum 3d filmler yan yana yada üst üste bölünmüş olarak geliyor 3d tuşuna basınca alt alta , üst üste , yan yana vs gibi farklı seçenekler çıkıyor bunlardan hangisini neye göre seçmemiz gerekiyor ? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar ,

Tv 2 gün önce kuruldu. Tecrübeli arkadaşlara 2 sorum olacak 1. Tv nin 3d derinlik ayarı nasıl yapılıyor ? 2. Mevcutta media player kullanıyorum 3d filmler yan yana yada üst üste bölünmüş olarak geliyor 3d tuşuna basınca alt alta , üst üste , yan yana vs gibi farklı seçenekler çıkıyor bunlardan hangisini neye göre seçmemiz gerekiyor ? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Merhaba

Kullanma klavuzu 52.sayfayı aşağıda koplayadım işine yarar mı acaba!

3D'yi başlatma
    TV, 3D'ye geçtiğinde veya 3D kullanılabileceğine ilişkin bir bilgi
    verildiğinde, 3D gözlüğü takın.
    TV 3D sinyalini algılayamazsa (3D sinyal etiketi yoksa), 3D
    programı ekranda çift görüntü olarak görüntülenir. 3D'ye geçmek
    için, 3D'ye basın ve çift görüntü konumuna göre Yan yana veya
    Üst / alt'ı seçin.
    3D'yi durdurma
    3D izlemeyi durdurmak için oOPTIONS tuşuna basın, 3D
    derinlik ve Kapalı'yı seçin.
    Başka bir kanala veya bağlı cihaza geçtiğinizde 3D'den 2D'ye
    geçilir.
    2D - 3D dönüştürme
    Herhangi bir 2D programı 3D olarak izlemek üzere
    dönüştürebilirsiniz.
    Bir 2D programı 3D'ye dönüştürmek için 3D'ye basın 2D - 3D
    dönüştürme'yi seçin ve onaylamak için OK tuşuna basın.
    2D - 3D dönüştürmeyi durdurmak için 3D'ye basın, 2D'yi seçin
    ve OK tuşuna basın veya Ana menüde başka bir etkinliğe
    geçin. Dönüştürme TV kanalları arasında dolaşırken durmaz.
    2D - 3D dönüştürmede daha güçlü veya daha zayıf bir 3D efekti
    için 3D derinliğini değiştirebilirsiniz.
    3D derinliğini değiştirmek için oOPTIONS tuşuna basın ve
    3D derinlik'i seçin. Kapalı (3D yok), Daha az (daha az 3D
    derinliği), Normal (optimum 3D kalitesi) veya Daha fazla'yı
    (daha fazla 3D derinliği) seçin.

• guard058 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum. Anladığım şu ki indirdiğimiz 3d filmleri media player da oynatırkem 3d olarak algılamıyor bu yüzden 2 ekran çıkıyor alta alta 2 görüntü var ise kumandadan 3d ye basıp alt altayı yan yana 2 görüntü var ise yan yanayı seçiyoruz.

• Merhaba 2 gün önce 42PFL6158K alıp aranıza katılmış bulunmaktayım fakat son guncellemeyi yapmama ragmen DTS i geçtim x264 olan formatı bile açmamakta sizde böle bir problem var mı kolay gelsin
  • 55 plf 6198 aldım ışık sızdırması sorunu yaşayan oldumu phips servisleri bu konu ile ilgili ne yapıyor
  • Yeni yazılım var arkadaşlar bilginiz olsun, yeniliklerini bilmiyorum ama.
  • Ben guncelledim hala dts formati desteklenmiyor. Ben anlamadim bu isi. Forumdaki arkadaslar nasil izliyor dtsli filmi ? Ya da dts formati oldugundan emin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: www_coksuper_com

Ben guncelledim hala dts formati desteklenmiyor. Ben anlamadim bu isi. Forumdaki arkadaslar nasil izliyor dtsli filmi ? Ya da dts formati oldugundan emin mi

42lik var bizde, sadece dts yazan formattaki filmi izledik sorun yok.
  • Başka dts formatlı filmleri de denediğinde yazabilir miisn ?
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    @pcwolf28

filmlerin dosya adındaki "dts" yazıları sizi yanıltmasın.
    özellikle dual olarak temin ettiyseniz ya da dublaj ekleyen birilerinden aldıysanız dosya adı aynı kalsa da ses formatı değişebilir.

en garanti yol; filmi bilgisayarda açın ve ekrana sağ tıklayıp özelliklerine bakın
    (VLC player'da sağ tık/araçlar/kodek bilgisi)
    (MP classic'de sağ tık/properties'den "medya info" sekmesi)
    (ötekileri bilmiyorum ama biraz karıştırınca mutlaka vardır)
    oradaki ses veya audio kısmında dts yazıyorsa tamam, aksi takdirde dts değildir.

birde dual dublaj olup olmadığı önemli
    örneğin orijinal ses dts , türkçe dublajı veya 2. ses ac3 olabilir (genelde de böyledir)
    o zaman siz türkçe dublajı izleyebilirsiniz ama orijinal sese geçtiğinizde ses alamazsınız (TV'de)

birde bu şekilde kontrol ettikten sonra deneyip bilgi verebilirmisiniz
    yoksa bizde mi bir anormallik var ona göre araştıralım
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: machiner.

@pcwolf28

filmlerin dosya adındaki "dts" yazıları sizi yanıltmasın.
    özellikle dual olarak temin ettiyseniz ya da dublaj ekleyen birilerinden aldıysanız dosya adı aynı kalsa da ses formatı değişebilir.

en garanti yol; filmi bilgisayarda açın ve ekrana sağ tıklayıp özelliklerine bakın
    (VLC player'da sağ tık/araçlar/kodek bilgisi)
    (MP classic'de sağ tık/properties'den "medya info" sekmesi)
    (ötekileri bilmiyorum ama biraz karıştırınca mutlaka vardır)
    oradaki ses veya audio kısmında dts yazıyorsa tamam, aksi takdirde dts değildir.

birde dual dublaj olup olmadığı önemli
    örneğin orijinal ses dts , türkçe dublajı veya 2. ses ac3 olabilir (genelde de böyledir)
    o zaman siz türkçe dublajı izleyebilirsiniz ama orijinal sese geçtiğinizde ses alamazsınız (TV'de)

birde bu şekilde kontrol ettikten sonra deneyip bilgi verebilirmisiniz
    yoksa bizde mi bir anormallik var ona göre araştıralım
    şimdiden teşekkürler

Dosya adı değil, dediğiniz gibi kodek bilgilerinden dts olup olmadığını kontrol ediyordum.
    Elimde sadece aşağıdaki var, onda da ingilizceyi seçip denedim mi hatırlamıyorum.
    Türkçe dts de vardı yanılmıyorsam, yarın babamdan harici diski alır bakarım, filmler ondaydı.

• Arkadaşlar açılmıyor derken siz filmi açtığınızda ikinci ses hiç mi görünmüyor?
    Yoksa göründüğünde açınca ses mi gelmiyor?
    Bilgisayarda bakıyorum(kodek bilgisi) 2 ve daha fazla dili olan filmler var, ama tvde sadece Türkçe görünüyor.
    Galiba sizin de dediğiniz bu oluyor.
    Ben tvde hiçbir zaman dil kısmına bakmamıştım, baktığımı da sadace Türkçeymiş deyip geçiyordum.
    Bu şekildeyse benimki de dts açmıyor o zaman.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.