Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her iki sesi menüde görmeniz lazım
    ama dts olanı seçtiğinizde ekranda birkaç saniye duran "desteklenmeyen ses formatı" gibi bir uyarı alırsınız
    görüntü akar ama ses çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiner.

her iki sesi menüde görmeniz lazım
    ama dts olanı seçtiğinizde ekranda birkaç saniye duran "desteklenmeyen ses formatı" gibi bir uyarı alırsınız
    görüntü akar ama ses çıkmaz

Sadece Türkçe görünüyor, bununla ilgili ayar yapmak mı gerekiyor?
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    ayar gerekmiyor ama nasıl görünüyordu tam hatırlamıyorum
    akşam evde bir bakayım
  • en son güncellemede ne gibi yenilikler oldu farkına varan var mı ? ben pek bişey anlamadım . en çok merak ettiğim olay altyazı da türkçe karakter olmasıydı fakat bu güncellemede hayal kırıklığıyla sonlandı:(
  • 47PFL6198K/12 ürününü geçtiğimiz hafta bugün teknosa'dan 2600 tl'ye sehpa hediyesiyle almıştım. Ürün pazartesi günü elime geçti. Ve aldığım günden beri satış elemanının bana vaad ettiği hiç bir özellik çalışmıyor. Taşınabilir disk'lerimde ne kadar mkv formatlı BluRay film varsa DTS seslidir. Ama nedense bana desteklendiği söylenen bu TV'de ses formatı desteklenmiyor. Bir diğer ikinci sorunum iPhone'dan wifi direct bağlantısını gerçekleştiremedim ağ adı aramada çıkıyor ve parola soruyor fakat hiç bi yerde bununla alakalı bir açıklama bulamadım. Smarttv yazılım olarak çok vasat. Samsung, LG 4 kat hızlı işlem yapıyor Philips'e göre. Ekran donma ve kararmaları gibi enterasan sorunları da cabası. Yalnızca 100 Hz panel hızına sahip diye standart bi led tv alabilirdim smart olayı yüzünden haketmediği bu fark fiyatını samsung f7000 almayıp buna verdiğime pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D filmleri nereden indiriyorsunuz? Güzel bir film ile tv'yi test etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @immortal -- 1 Aralık 2013; 9:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

3D filmleri nereden indiriyorsunuz? Güzel bir film ile tv'yi test etmek istiyorum.

http://turbobit.net/download/folder/1516288
  • Merhaba arkadaşlar , Iphone yada Ipad ile tv ye bağlantıyı nasıl sağlıyoruz ?
  • Arkadaşlar; 42flp6198k/12 (philips) TV için 20 kasım 2013 tarihli güncellemeyi yükleyen var mı? Ne gibi değişiklikler var?
  • Sakın almayın bu TV yi. Ben aldım pişmanım. Kendiliğinden açılıp kapanıyor. Görüntü yok ama ses geliyor. Yazık bu kadar para verdik

• bu ayarı deneyebilirsiniz.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 70
    renk : 60
    netlik : 1
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı
    dinamik arka ışık : standart
    renk geliştirme : kapalı

ışık sensörü : kapalı
    gama : +2
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Şubat 2014; 16:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kerem

Merhaba arkadaşlar , Iphone yada Ipad ile tv ye bağlantıyı nasıl sağlıyoruz ?

appstore dan philips remote uygulamasını indir. gerisi kolay
  • Arkadaşlar merhaba bende 42pfl6198 modelini aldım. S4 telefonumdan Screen miroring ile baglanmaya çalışıyorum ancak tvde şöyle bi hata alıyorum bağlı olduğunuz cihaz hcdp desteklemiyor diyor neden böyle oluyor anlamadım samsung tvlere baglanirken böyle bir sorun yok ama Philips te böyle uyarı alıyorum telefonda herhangi bi ayar mı yapmam lazım yada tvde

• HDCP: HDMI içerik koruma protoklüdür, bu mesajın anlamı telefon bunu desteklemediği için ve TV bunu sorguladığı için olmuyor. Screen mirroring denilen teknoloji Miracast teknolojisi ve telefon olarak Samsung Nexus 2-4-5 lerde var, LG G ve LG G PRO gibi telefonlarda var oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvyardım

HDCP: HDMI içerik koruma protoklüdür, bu mesajın anlamı telefon bunu desteklemediği için ve TV bunu sorguladığı için olmuyor. Screen mirroring denilen teknoloji Miracast teknolojisi ve telefon olarak Samsung Nexus 2-4-5 lerde var, LG G ve LG G PRO gibi telefonlarda var oluyor.

Bende samsung s4 var bununla deniyorum ancak olmuyo sadece resimleri videoları gosteriyor telefonun ana ekranı menuleri vsvs olmuyor başka bi tvdr denedim hepsi oluyor samsung tvde denedim sorunu tam olarak bende anlamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kerem

Merhaba arkadaşlar , Iphone yada Ipad ile tv ye bağlantıyı nasıl sağlıyoruz ?

appstore dan philips remote uygulamasını indir. gerisi kolay

İndirdim ama uygulamada sorun var sanırım.
  • Mert Kerem kullanıcısına yanıt
    evet bendede aynı sorun devam etmekte. appstore'dan philips remote ve hub uygulamalarını indirdim. ancak bir türlü tv ile iphone arasında bağlantıyı sağlayamıyorum.
  • beyler bende de 42pfl6158 modeli mevcut ancak psikolojik sorun yaşamak üzereyim.
    1)tv kendi kendine kapanıyor fişi prizden çekince normale dönüyor
    2)internette dolaşırken sayfa aşağı veya bazende yukarı doğru kafasına buyruk bi şekilde ilerliyor
    3)kumanda dan kanal geçişi yaparken anlamsız bi şekilde kumanda dan 6 numaralı kanala basmışım gibi o kanal açılıyor
    4)hiç bir şekilde wifi miracast özelliğini kullanamadım
    (not:tek iyi yanı tv nin görüntü ve ses kalitesi sony ile yarışacak seviyede iyi)
    arkadaşlar yularıda sıraladığım 4 sorun için yardım edebilecek olan var mı ? şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 8 Aralık 2013; 15:44:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.