Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ege_

2599+200 tl hediye çeki. ne dersiniz?

http://www.teknosa.com/urunler/110012601/philips-47pfl6198k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bende pek bir fark görmedim açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

Selam arkadaşlar bugün itibari ile philips 47pfl6198k/12 sahibi oldum ilk olarak söylemem gerekirse bir çok led tv denedim bundan daha güzel görüntü kalitesi veren görmedim. kısaca anlatmak gerekirse menüler arası geçiş biraz yavaş tek dezavantajı bu. + olarak DTS videoları çok başarılı bir şekilde oynatıyor o sorunu gidermişler. sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevap yazarım.

Tv den çok memnunum forever philips (ambilight spectra 2) :D
     PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük

Bugün itibarı ile tv den hala memnunmusunuz?
    Web browser ı mevcut mu? PC ve T v olarak kullanmak için bu tv yi önerirmisiniz.Pc oyunlarıyla işim yok.Sadece sosyal sayfaları dolaşırım.Burası benzeri forumlara katılır,müzik ve film videoları izlerim.
    Ne dersiniz bu amaçlar için uygunmdr bu tv?

Televizyonumun görüntüsü ve amblight teknolojisinden çok memnunum sadece işletim sisteminden memnun değilim. biraz yavaş olduğu için uyuz ediyor beni. onun haricinde bir sıkıntı yok.

• hazirandan beri kullanıma devam.. bugün tvyi güncelledim.. menüde yada herhangibir konuda bir değişiklik farketmedim.. Görüntüsü zaten çok başarılı.. ilk aldığımda usbden film oynatmada sorun yaşadığımdan media player almıştım son güncellemelerden sonra onada gerek kalmadı.. smart kısmı hala yavaş ve kullanışlı bişi yok..

birde forumda başlıkda açtım ama farkeden yok sanırım.. dsmart modüllü kullanıcıyım.. moviesmart hd kanallarında alt yazılar kanalı ilk açtığımızda normal iken 10-20 saniye sonrasında siyah renge dönüşüyor ve okunmuyor.. infoya basıp yada ses açıp ekranda menü görünüp kapandıktan sonra altyazı tekrardan normale dönüp ardından siyaha dönüyor.. bu sorunla karşılaşan var mı ?

dizipremium yada platinde bu tarz sorun mevcut değil..

son olarakda fiyatının hala yüksek olması cihazın görüntü kalitesinin diğer marka tvlerine göre başarısı sayılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

hazirandan beri kullanıma devam.. bugün tvyi güncelledim.. menüde yada herhangibir konuda bir değişiklik farketmedim.. Görüntüsü zaten çok başarılı.. ilk aldığımda usbden film oynatmada sorun yaşadığımdan media player almıştım son güncellemelerden sonra onada gerek kalmadı.. smart kısmı hala yavaş ve kullanışlı bişi yok..

birde forumda başlıkda açtım ama farkeden yok sanırım.. dsmart modüllü kullanıcıyım.. moviesmart hd kanallarında alt yazılar kanalı ilk açtığımızda normal iken 10-20 saniye sonrasında siyah renge dönüşüyor ve okunmuyor.. infoya basıp yada ses açıp ekranda menü görünüp kapandıktan sonra altyazı tekrardan normale dönüp ardından siyaha dönüyor.. bu sorunla karşılaşan var mı ?

son olarakda fiyatının hala yüksek olması cihazın görüntü kalitesinin diğer marka tvlerine göre başarısı sayılır..

Hocam neden güncellemede bu fark var anlamadım,
    Bende yazılımı usb üzerinden güncelledim açılış ekranında phılıps yazısının punto olarak küçültülmüş olup biraz efekt katılmış,
    Şunu belirteyim bu güncellemeden sonra bende ciddi anlamda hızlanma oldu bu psikolojikte değil ev halkının tamamı bu konuda hem fikir nolmuş bu tv'ye hızlanmış bişimi yaptın diye soruyorlar anlayın artık:):):)
    Size bir sorum olacak izininiz olursa bende D-Smart HD (Mega Paket) paket almak istiyorum iki kumanda kullanmamak için modül almak niyetindeyim tv'ye tam uyum sağladımı acaba veya bu konuda beni uyarman gereken bir konu varmı fikirlerini almak uyarılarına kulak vermek isterim...
    Teşekkürler...

• lipitor45 kullanıcısına yanıt
    Çok düşündüm ve 7008 k aldım.AklıM 6198 in kasasının güzelliğinde kalsa da amblight 3 ve kamera artısıyla bunu bastırmayı düşündüm.
    Görüntü kalitesi perfect.İnternet önemli bir kriterimdi ama tv de en önemli şeyin görsellik olduğuna artık ikna oldum.
    Birsürü özelliği etkinleştirmek için usb,scart vb bağlantı kabloları almam lazım.Alışacağız artık zamanla.
    Bu arada menü geçişleri gayet iyi.Kablonet hd alıcı kullanıyorum.Ara sıra takılma oluyor.Çok önemli değil.
    Android tel. gibi bir hız beklmek çok yanlış olu bu tv lerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

Çok düşündüm ve 7008 k aldım.AklıM 6198 in kasasının güzelliğinde kalsa da amblight 3 ve kamera artısıyla bunu bastırmayı düşündüm.
    Görüntü kalitesi perfect.İnternet önemli bir kriterimdi ama tv de en önemli şeyin görsellik olduğuna artık ikna oldum.
    Birsürü özelliği etkinleştirmek için usb,scart vb bağlantı kabloları almam lazım.Alışacağız artık zamanla.
    Bu arada menü geçişleri gayet iyi.Kablonet hd alıcı kullanıyorum.Ara sıra takılma oluyor.Çok önemli değil.
    Android tel. gibi bir hız beklmek çok yanlış olu bu tv lerden.

Hayırlı olsun. amblight 3 iyi tabiki. ben eski kasa olduğun için onu tercih etmemiştim alırken. sistem yavaşlığını android box alarak çözmeyi düşünüyorum. tv yi android tvye dönüştüreceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

hazirandan beri kullanıma devam.. bugün tvyi güncelledim.. menüde yada herhangibir konuda bir değişiklik farketmedim.. Görüntüsü zaten çok başarılı.. ilk aldığımda usbden film oynatmada sorun yaşadığımdan media player almıştım son güncellemelerden sonra onada gerek kalmadı.. smart kısmı hala yavaş ve kullanışlı bişi yok..

Hocam neden güncellemede bu fark var anlamadım,
    Bende yazılımı usb üzerinden güncelledim açılış ekranında phılıps yazısının punto olarak küçültülmüş olup biraz efekt katılmış,
    Şunu belirteyim bu güncellemeden sonra bende ciddi anlamda hızlanma oldu bu psikolojikte değil ev halkının tamamı bu konuda hem fikir nolmuş bu tv'ye hızlanmış bişimi yaptın diye soruyorlar anlayın artık:):):)
    Size bir sorum olacak izininiz olursa bende D-Smart HD (Mega Paket) paket almak istiyorum iki kumanda kullanmamak için modül almak niyetindeyim tv'ye tam uyum sağladımı acaba veya bu konuda beni uyarman gereken bir konu varmı fikirlerini almak uyarılarına kulak vermek isterim...
    Teşekkürler...

dsmart konusunda yazdığım gibi altyazı kısmı oda moviesmart ve moviegold kanallarında geçerli..şuanda bu sorunu sevmememe rağmen türkçe dublaj izleyerek halledioum.. bunun dışında favori kanallarınızı seçtiğiniz vakit bi sorun kalmıyor..bu kısmı biraz yorucu kanalları tek tek seçip ekliyorsunuz.bunun dışında uydu kısmında kanal geçişleri dsmart ve digiturk kutuları ile aynı..

arada modul kartı cıkarıp takmak gerekiyor belki yazılımdan sonra düzelir.. başkada aklıma bişi gelmiyor uydu alıcısı gayet tatminkar..tek kumanda rahatlığı var sonucda..

ben tvyi aldığımda 7008 3000binin üzerindeydi ve ben bu tvyi şansımın yardımıyla 2800e satılırken yanlış etiketleme sonucunda 2600e aldım teknosadan.. 7008 ile panel aynı görüntü aynı..yazılımsal olarak yanlış hatırlamıyorsam tek bi özellik vardı 7008de ekstra olarak.. bide fiziksel olarak 3amblight ve kamerası mevcut.. gayet güzel bir tv güle güle kullanın..

• selam arkadaşlar.Bende aranıza yeni katıldım. Hem arkadaşımın tavsiyesi hemde forumdaki yorumlara okuyarak yeni yıla PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S AMB FHD SMART 3D LED LCD TV almaya karar verdim. Teknosadan 200 TLklik hediye çeki kampanyası ile 2199 TL ye aldım. Salonumu yeni dekore edeceğim için bir kaç hafta içinde tv yi izlemeye başlarım. Şikayetlerimi ve görüşlerimi daha sonra paylaşırım. ............... Tecrübeli kullanıcılardan bir tavsiye gerekli bana. acaba yardımcı olurmusunuz......... Malum bu televizyonun alınmasındaki en büyük etken AMB ışıkları. Tv için TV ünitesi kurmayacağım arkası açık olsun ve ışıkları görülsün diye. Ancak duvara monte edersemmi daha iyi bir ambians alırım yoksa TV sehpasının üzerinde olursamı...Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne der acaba... şimdiden teşekkürler.....
  • 42lik modelde hd dışı kanalları izlerken altta mavi çizgi oluşup duruyor, her kanalda bakmadım.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    görüntü formatını 16:9 yapmayın tv yayınları dandik olduğu için görüntüde bozukluk oluyor

Philipste en iyi görüntü formatı ölçeksizdir ama isterseniz geniş ekranda yapılabilir ....
  • cetcer C kullanıcısına yanıt
    ben sehpada kullanıyorum daha şık duruyor
    ama zaman zaman duvara assam ambient ışıkları daha güzel gözükürmü acaba diye düşünmüyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

görüntü formatını 16:9 yapmayın tv yayınları dandik olduğu için görüntüde bozukluk oluyor

Philipste en iyi görüntü formatı ölçeksizdir ama isterseniz geniş ekranda yapılabilir ....

Sağolun eve gidince bakacam.

• 6008k ile 6198K arasındaki fark nedir?
  • Arkadaşlar. Philips yeni modellerinde DTS sesli filmlerdeki ses çıkmaması sorununu çözdü mü. Birde 1080p çözünürlüğü olan 10 gb mkv formatlı filmleri rahat oynatabiliyor mu acaba.
    Yardımlarınız icin şimdiden teşekkür

• ayak ve çerçeve farky var di?er özellikler ayny oluyor ma?azalara özel her model var .

burada payla?my?tym farklylyklary ?uan resim atylmyyor o yüzden burada atamadym dilde de?i?mi? gibi .

fiyatlarda böyle

42PFL6678 2150 tl
    42PFL6198 2150 tl
    42PFL6188 2050 tl
    42PFL6158 2000 tl
    42PFL6008 2000 tl

http://forum.donanimhaber.com/m_72695977/mpage_3/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Ocak 2014; 5:37:55 >
  • ayberk74 A kullanıcısına yanıt
    6XXX serisinde dts desteği yok.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sanırım 6008 de uydu alıcısı yok .üst 6xxx lerlerin bazılarında var.
  • uydu alıcısının olmadığını nereden biliyorsunuz. 6XXX serisindef dafhili HD uydu alıcı var.
  • 6198 en güzel kasadır.tv nin eksiği 3 taraflı yerine 2 taraflı amblight olması ve kamerasız oluşu.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.