Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha geçen gün mağzada altyazılı film taktk normal orjinal ing altyazı görüyor otomatik ondan sonra ayarlardan tek tuşla büyüklüğünü ve dilini ayarlayabiliyorsun hatta eger alt yazıda kayma varsa onuda kısmen ayarlayabiliyorsun
  • Bu televizyonu en uygun nereden alabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler simdi 3d filmleri harici diske atip izleme sikintimi bu tvlerde? Almaya karar verdik ama resmen sogudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    6158-6198 aynı tıkla gör..

media markt da 47 phill 6158 2500 tl ....daha ucuzu yok yani 6198i 2500 tl ye alıcan sadece kasa rengi farklı.
    6198 açık gri 6158 daha koyu antrasit gri..

• evet sıkıntı çıkmasın diyorsan harici media player şart
    ayrıca ustalar genelde harici cihaz öneriyorlar...
    yani tv yi sadece panel olarak bakmak lazım.
    uydu su media player özelliği ile değil,
    bu fiyata bence en iyi panel bu...
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Siz 6158 mi alacaksiniz zaten teknosada var sadece

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    teknosada 6198 var...

teknosa

6158 mediamarkt da

ben 6198 alacak ların 6158 de alabilarler aynı tv fazladan neden 300 tl verilsin !!!
  • 3d film izlerken hala sorun var mı? harici disk alıp rahatça izleme olanagı yok mu :S tv yi almak çözüm değilse yanına media player alacaz mecbur..normal filmlerde durum nasıl filmleri atıp altyazı dosyasıyla aynı ismi verdiğimizde sorun varmı? ne yapıcam
  • Arkadaslar Tv'deki uydu aliciyi kullaniyorum. Malumunuz radyo kanallarinda bir radyo simgesi var. Eger radyo kanali 2-3 saat açik kalmissa daha sonrasinda baska bir kanala geçtigimizde o kanalin sesi geliyor ama ekranda hala radyo simgesi kaliyor. Tv'yi hemen kapatip açinca düzelmiyor. Ancak 2-3 dakika kapali tutup tekrar açinca düzeliyor. Basina böyle bir sey gelen var mi? Varsa nasil çözdünüz? Ne yapmami önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezarim -- 20 Şubat 2014; 14:23:55 >
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    6158 42"inch 107 ekran
    6198 47" inch 119 ekran aralarında ekran büyüklük farkı var. fiat farkı bundan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oder -- 22 Şubat 2014; 1:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oder

6158 42"inch 107 ekran
    6198 47" inch 119 ekran aralarında ekran büyüklük farkı var. fiat farkı bundan oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazcocuk19

arkadaşlar merhaba bende 6198 kullanıcısıyım bu son güncellemeyi yapan var mı ? bir değişiklik oluyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim birde elinde QF2EU-0.171.56.0 güncellemesi olan var mı ?

enson güncellemeyi yaptım yapmaz olaydım görüntü bulanıklaştı ve görüntüde titreme başladı. d smart hd yayın kullanmama rağmen .......................
  • philips tv lerin eski yazılımlarına nasıl ulaşbileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı?
  • philips 47 inc 6158 'i media markt tan 2500 tl ye aldım.
    yani 42 değil kardeş 47 çarşamba günü gelicek inşallah tv...

internette stok bitti yoksa orada 100 tl daha uygundu grupanya indirimi ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

philips 47 inc 6158 'i media markt tan 2500 tl ye aldım.
    yani 42 değil kardeş 47 çarşamba günü gelicek inşallah tv...

internette stok bitti yoksa orada 100 tl daha uygundu grupanya indirimi ile...

Güle güle kullanın. Neden panasonic i tercih etmediniz hocam?
    Philips hakkında yorumlarinizi da bekliyorum. Dahili uydu alıcıda kanal Listesi var mi mesela?

• kürek kullanıcısına yanıt
    vallaha nasıl diyeyim ben ilk aldığımda televizyon normal kanalları bile hd gibi gösteriyordu hevesya yeni sürüm çıkmış dedim QF2EU-0.173.44.0 yaptım görüntü çok kötü bozuldu bulanıklaştı sonraki çıkan sürümü yüklemeye korktum daha kötü olur diye şimdi en son çıkanı QF2EU-0.171.46.0 yaptım ilk aldığım zamanki kadar olmasada görüntü baya düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazcocuk19 -- 1 Mart 2014; 16:03:42 >
  • philips smart tv ile internete bağlanınca kanal sesi arka planda hala geliyor ve sayfa geçişlerinde de kanal görüntüsü gelmeye devam ediyor sizce bu durum normal mi ?
  • beyazcocuk19 B kullanıcısına yanıt
    46 olmasin... 56 ya geldik mi

• merhabalar 47 pfl 6188k televizyonum var. Kendi uydu alıcısını kullanıyorum bazen tv yi kumandadan açtığımda uydu kanallarını göstermiyor sadece siyah ekran çıkıyor,
    tv yi arkasındaki açma kapatma düğmesinden açıp kapatınca sorun düzeliyor bu normal midir böyle bir problemle karşılaşan var mı
  • televizyon menüsünde TAM KURULUM ve FABRİKA AYARLARINA DÖNME bu iki seçenekten
    hangisini uygularsam yapmış olduğumuz güncellemeleri silmiş olurum .
    Birde güncelleme numarasını nereden görebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürek -- 24 Şubat 2014; 23:23:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.