Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genedur

Bende bir Philips 47pfl6198k/12 kullanıcısıyım..

Televizyon tam anlamı ile bir hayal kırıklığı.. Televizyonu alalı 1 ay olmasına rağmen yaşadığım problemler sırası ile;

1. televizyonda kilitlenme

2. altyazılar okunamayacak kadar kötü

3. görüntü kalitesi yetersiz (bulanıklaşma)

4. perfect natural motion açık olduğunda (minimum, orta, maksimum fark etmiyor) hareketli sahnelerde mozaiklenme

söz konusudur.

PANASONIC TX-L47ETW60 izleme ve kullanma fırsatım oldu arada resmen her açıdan uçurum var.. Panasonic tek kelime ile mükemmel bir televizyon.. Aklın yolu PANASONIC diyorum.. ve philips televizyonu aldığım güne pişmanlıkla bakıyorum..

Sorunları philips çağrı merkezine iletin onlar mozaiklenmeyi felan halleden ayarları verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: genedur

Bende bir Philips 47pfl6198k/12 kullanıcısıyım..

Televizyon tam anlamı ile bir hayal kırıklığı.. Televizyonu alalı 1 ay olmasına rağmen yaşadığım problemler sırası ile;

1. televizyonda kilitlenme

2. altyazılar okunamayacak kadar kötü

3. görüntü kalitesi yetersiz (bulanıklaşma)

4. perfect natural motion açık olduğunda (minimum, orta, maksimum fark etmiyor) hareketli sahnelerde mozaiklenme

söz konusudur.

PANASONIC TX-L47ETW60 izleme ve kullanma fırsatım oldu arada resmen her açıdan uçurum var.. Panasonic tek kelime ile mükemmel bir televizyon.. Aklın yolu PANASONIC diyorum.. ve philips televizyonu aldığım güne pişmanlıkla bakıyorum..

Tv nizde problem var yada ayarlarinizda problem var. Bende suan panasonic 55dt60 var. Senin bahsetdin tv nin ust modeli. Problemli. Cuma gunu degicek.
    55pfl6158 tv yi cok inceledim. Bahsetdin sorunlar yoktu.
    Bence servisle gorusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genedur G kullanıcısına yanıt
    1- kilitlenme olabiliyor son tvye güncelleme yapıldımı mı ? güncelleme sürümü nedir ?
    2- altyazılar neden kötü olsunki ufak boyut ama görünüyor .
    3- görüntü kalitesi ayarlarla ilgilidir .alttaki ayarları bir deneyin
    4- motion her tvde aynı seviyede açarsan kötü kapalı tutun yada minimum yapın .
    5- pana evde mi kullandınız , bu tvyi ne amaçla aldınız

ayarları böyle deneyin.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 70 (60-80 arası )
    renk : 60 (50-70 arası )
    netlik : 1 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı (minimum)
    dinamik arka ışık : standart (kapalı)
    renk geliştirme : kapalı

ışık sensörü : kapalı (açık )
    gama : +2 (0 , +2 arası)
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 20 Mart 2014; 2:45:47 >

• Bendede bu tv var uzerinde gelen uydu aliciyi kullaniyorum, zamanlarda sinyal yok uyarisi almaya ayni zamanda gorunrude fazla bulaniklasma olmaya basladi basima is cikarmasa bare:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ahm15

Arkadaşlar merhaba bende 42pfl6198 modelini aldım. S4 telefonumdan Screen miroring ile baglanmaya çalışıyorum ancak tvde şöyle bi hata alıyorum bağlı olduğunuz cihaz hcdp desteklemiyor diyor neden böyle oluyor anlamadım samsung tvlere baglanirken böyle bir sorun yok ama Philips te böyle uyarı alıyorum telefonda herhangi bi ayar mı yapmam lazım yada tvde

Babamda s3 var kardeşime daha dün s4 mini alındı.
    S4 mini rahatça gönderim yapıyor ama s3te de hdcp desteklenmiyor diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: ahm15

Arkadaşlar merhaba bende 42pfl6198 modelini aldım. S4 telefonumdan Screen miroring ile baglanmaya çalışıyorum ancak tvde şöyle bi hata alıyorum bağlı olduğunuz cihaz hcdp desteklemiyor diyor neden böyle oluyor anlamadım samsung tvlere baglanirken böyle bir sorun yok ama Philips te böyle uyarı alıyorum telefonda herhangi bi ayar mı yapmam lazım yada tvde

Babamda s3 var kardeşime daha dün s4 mini alındı.
    S4 mini rahatça gönderim yapıyor ama s3te de hdcp desteklenmiyor diyor...

evet bende s4 mini de denedim sıkıntı ama s4 de hcdp hatası alıyorum anlamadım gitti :(
  • Tv ünitesinden kapatıp açmYı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mpeg parazit azaltma : kesinlikle kapalı olsun.

birde uydu sinyaliniz güclü olsun zayıf sinyal oldumu tv sapıyor. tv deyken radyoya geçiyor falan saçma sapan şeyler yapıyor uydu sinyali çok önemli arkadaş lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babataner

Tv ünitesinden kapatıp açmYı deneyin.

Tv'yi kapatım açsamda sonuç değişmiyor
    Bazen kumandadan açmak istersem bile açılmıyor sanki kumandanın pili bitmiş gibi yani işin enteresanı tv'nin önündeki kırmızı led tv'yi açmak istediğimde aç sinyalini alıyor fakat tv açılmıyor...
    Bende tv'nin üzerindeki güç butonuna basarak (birkaç kez) tv'yi başlatıyorum normale dönüyor tv,sanırım yazılımsal sorun bu...
  • Benimde bugün iki kere tv acılmadı cihazı kumandadan kapatım 20 25 dakkasonra geldigimde kumandadan acmaya calıştıgımda yanıt yoktu tv ünitesinden denedim yine acmadı 10 dakika bekledim ne gelen ne giden arkadan elektirigi kestim tekrar elek verdim acıldı 2 defa aynısını yaptı servise kayıt yaptırdım salı gelicekler bu arada bu 3. Cihazım biri ekran kırık cıktı degişim 2. Cihazım görüntü bulanıklıgı ve gölgelenme yağıyordu bu 3. Cihazım cihazı ilk actıgımda cat cut sesler geliyor tv den bugünde acılmama olpyı oldu bakalım ne olacak hayırlısı ama philips ten bir türlü randıman alamadım görüntüüne vuruldum ne interne ne yavaş kanal gecişleri nede alt yazı tek istedigi görüntü onuda 3. Tam oldu derken 2 sorun daha cıktı ALLLAH sonumuzu hayır ede.Benim tafsiyem servis actırın bakalım ne olacak saygılar.

• vestel 47pf9090 ı 2.seçenek olarak inceliyorum.

yeni yazılımla görüntüde gidince hiçbir artı tarafı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outgoer1 -- 23 Mart 2014; 21:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

1- kilitlenme olabiliyor son tvye güncelleme yapıldımı mı ? güncelleme sürümü nedir ?
    2- altyazılar neden kötü olsunki ufak boyut ama görünüyor .
    3- görüntü kalitesi ayarlarla ilgilidir .alttaki ayarları bir deneyin
    4- motion her tvde aynı seviyede açarsan kötü kapalı tutun yada minimum yapın .
    5- pana evde mi kullandınız , bu tvyi ne amaçla aldınız

ayarları böyle deneyin.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 70 (60-80 arası )
    renk : 60 (50-70 arası )
    netlik : 1 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı (minimum)
    dinamik arka ışık : standart (kapalı)
    renk geliştirme : kapalı

ışık sensörü : kapalı (açık )
    gama : +2 (0 , +2 arası)
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

Bu ayar gayet güzel....
    Tesekkurler......

• 6198 kullanıp fare işaretçisini kullanan var mı? menüde silik durumda aktif edemiyorum..
  • evet güzel oldu tv kendıne geldı. Eline sağlık. 666azzel.

• 6158 smarttaki youtube uygulamasında kumanda klavyesi neden çalışmıyor?

• sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    evet çalışmıyor eski televizyonların teletexi gibi harflerin üzerinde sağa sola kaydırarak yazıyorsunuz
  • beyazcocuk19 B kullanıcısına yanıt
    Cok gıcık bir durum. Ee o zaman ne işe yarar bu klavye:) ayrıca cihaz beni uyarıp duruyor birkaç gündür güncelleme var diye. Napsam bilemedim

• Böyle televizyon olmaz olsun hic bir özelliğini aktif kullanamıyoruz , yok kapat ac yok şunu bunu desteklemiyor bu nedir ya hangi çağda yaşıyoruz. Smartmis neyin smartiysa tv izlemekten baska bisey yapilmiyo.

Lg ye kurban olayım bee..

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende 1-2 gun ıcınde 6198k almayı düşünüyordum..Son kez bir araştırma yapayım dedim,yapmaz olaydım;Son yorumlarda neredeyse 1 tane olumlu yorum yok.Ne dersiniz 6198k dan vazgeçmeli miyim,hala öneren var mı?
  • sNaP_21 kullanıcısına yanıt
    Hacı boşver sen şikayetleri ben alalı 1 ay oluyor tvden çok memnunum. Şuan gidip bi LG alsan daha çok sorun yaşayacaksın bu kesin Philips al keyfini çıkart derim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.