Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @immortal

uydu alıcısının olmadığını nereden biliyorsunuz. 6XXX serisindef dafhili HD uydu alıcı var.

6008k yı kastetmştim. 6008 k da uydu alıcısı var mı?
    Ben 47 inç e bakıyorum

http://www.teknosa.com/urunler/110012852/philips-47pfl6008k12-full-hd-3d-smart-led-tv-4-goz

Linkteki listede uydu alıcısı yok gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 5 Ocak 2014; 19:31:19 >
  • emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86112148&p=1#86119604

senin TV için inceleme hazirladim bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 5 Ocak 2014; 20:45:47 >
  • philipsin sayfasına girin -tv ler deyip 9-8-7- yada 6 serisini tıklayın.Tüm model v inç lerin incelemesi,teknik dökümleri yazar.
  • sonu k ile bitenlerde uydu alycysy var yani bakty?ynyz bütün 6 serilerinde var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 6 Ocak 2014; 3:54:23 >
  • Teşekkür ederim tekrar arkadaşlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 6 Ocak 2014; 19:04:17 >
  • 6198 kullanan arkadaşlar bu modelde
    Merkezi sistemde anten girişiyle gelen kamera görüntüsü için UHF C34 numaralı kanala nasıl ayarlarız
    Böyle bir imkan varmı
    Karasal kanal taraması yapmadım kanallar kurulu değil ama mhz cinsinden ayara izin veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 9 Ocak 2014; 17:32:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baybarut kullanıcısına yanıt
    karasal tarama için anten seçeneğini seçtikten sonra ayarlama yapabilirsiniz.. Çözemezseniz eve gidince bakıp yazarım.
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Çözemedim dersem yanlış olmaz
    uygun vakitte bakabilme imkanı varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 16 Ocak 2014; 15:52:20 >
  • arkadaşlar benim tv de şöyle bir hata var;

eUM-Error

Error:eUM Data not available/Loaded

bu hata mesajını aldıktan sonra kumandadan kanal geçişi yaptığımda hiç basmadığım tuşlara basmışım gibi tv tepki veriyor.Yardım edebilecek olna var mı ?
  • Arkadaşlar geçen hafta 47PFL 6158K aldım. Ancak beklediğim görüntü kalitesini alamıyorum. Daha önce 38 inch Samsung 6 serisi vardı ve Philips'e göre kesinlikle daha kaliteli görüntüsü vardı. Futbol maçlarında hareketler Samsung'taki gibi net değil kesinlikle ve reklamlardaki hızlı alt yazılar öyle titriyor ki okunmuyor bile. Görüntü ayarlarında da birçok etkiyi kapattım hızlansın diye ama tam çare olmadı. Acaba benim TV mi bozuk yoksa bu model ile Samsung 6 serisinin görüntüsünü karşılaştırmak mı anlamsız?

Lütfen soruma cevap verin arkadaşlar, pişman oldum zaten philips aldığıma:(
  • Gerek kalmadi servis menusu 062596 imis buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49D503640 -- 25 Ocak 2014; 15:01:10 >
  • Arkadaşlar bu 3D filmleri usbyemi atip izleyeceğiz?
    Edit: yada arkadaşlar taşınabilir harddisk alip arşivlesem düzgün görüntü olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Smurf -- 25 Ocak 2014; 14:37:34 >
  • istedigin yere atsbilirsin ama harddiske atiyorsan 500 mA ustu ceken versiyonlarda tv reset atabiliyor. mesela 3.5" hdd ler ekstra guc kaynagi ile beslendiginden sikinti yok ama 2.5" hdd lerde 500 mA ve 750 mA ceken modeller var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

istedigin yere atsbilirsin ama harddiske atiyorsan 500 mA ustu ceken versiyonlarda tv reset atabiliyor. mesela 3.5" hdd ler ekstra guc kaynagi ile beslendiginden sikinti yok ama 2.5" hdd lerde 500 mA ve 750 mA ceken modeller var.

Peki hocam youtube philips için güzel kısa demo yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Smurf -- 25 Ocak 2014; 17:42:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende 6198 kullanıcısıyım bu son güncellemeyi yapan var mı ? bir değişiklik oluyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim birde elinde QF2EU-0.171.56.0 güncellemesi olan var mı ?
  • rabigh R kullanıcısına yanıt
    kardeş görüntü ayarlarındandır forumda araştır.ona göre ayar yap. Bu tvnin görüntü kalitesi için iyi yorumlar yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Bugün Teknosa'dan PHILIPS 47PFL6198K/12 televizyonu aldık. Hiç anlamadığımız için bu işlerden, satıcı çocuğun yönlendirmesiyle beğendik, fiyatı da uygun geldi alıverdik.
    Fakat şimdi internette şikayet eden çok kişi olduğunu görüyorum ve biraz tırstım açıkçası.
    Biz anne-kız, televizyonda klasik kanalları izleyip, arada bir de dvd film izleyen insanlarız. 3D veya HD tutkumuz yok ama yine de bu kadar para verince iyi bir şey olsun, zamanı gelirse de tüm özelliklerini kullanalım istedim.

Eğer kanal geçişleri çok kasıyorsa, dvd veya indirilen filmleri izlemekte, altyazıda falan sorunlar oluyorsa kutuyu açmadan hemen iade edelim istiyorum.

Sizce iyi bir TV mi? Çok sorun yaşar mıyız??

teşekkürler
  • Bir de yapılan yorumlardan yola çıkarak kafamı karıştıran şeyler var. Altyazılarda Türkçe desteklemiyor ve çok küçük demişsiniz. Ama bu internetten indirilen altyazılar için mi geçerli, yoksa medya oynatıcıdan DVD BlueRay izlerken de Türkçe karakter ve boyut sorunu yaşanıyor mu? Eğer DVD'lerde de varsa, o zaman bu TV benim için çöp olur. Zaten gözlerimiz zor görüyor.

Bir de DTS sorunu var demişsiniz ama bu yine indirip izlediğimiz filmlerde falan mı oluyor? Ben açıkçası 5.1 DVD'lerimizi izleyemiyoruz diye böyle bir TV almak istedim. Eğer yine izleyemeyeceksek, almanın ne gereği var?

Çok saçma biliyorum ama bu işlerden hiç anlamıyorum ve açıkçası biz bu televizyonu bunca paraya alıp on küsür yıl kullanıcaz. O yüzden değen bir şey olsun istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Sonu 46 olan yeni bir yazılım gelmiş, 45i de birkaç gün önce yüklemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.