Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..2008 yılından beri kullandığım sony lcd tv mi geçen kasım ayında keyfekeder birazda ekran büyütme maksadıyla 47pfl6198k modeli ile değiştirdim.servis olayı tam bir felaketti.
    1 gün servis gelsin diye bekledik..servis gelip kurdu tv açılmıyor:)))kumanda bozuk dediler aldığım yere kumandayı götürdüm..kumanda çalışıyor..demek ki tv bozuk...eve dönüp tekrar servis çağırdım..gelip tv yi götürüp tamir edip getirelim dediler...bende tamir edilecekse 2.el tv alsaydım diye itiraz ettim..ya para yada yeni tv getirin diye direttim.üstelik kutuyu açan servisti..kendim açıp kurcalama şansım da yok...neyse tv çalıştı sonradan ,çalışır çalışmaz kaçtılar zaten adamlar:)
    8 aydır bu tv yi kullanıyorum...peşin hüküm vermek istemediğim için şimdiye kadar birşey yazmadım...ama..bana göre tv nin tek artısı iyi bir dizaynı olması sadece...geri kalan ne kadar özellik varsa ki ben daha çok görüntüye önem veriyorum 2008 sony de daha fazlası var..
    mesela miracas özelliği var kullanamıyorsunuz şifresini bilen yok:)
    tv kendi kendine kapanıyor..henüz nasıl halledildiğini anlamadım..
    bunları bir kenara bırakalım en önemlisi hareketli sahnelerde ve altyazılarında çok ciddi sorunları var..sorunun çözümü perfect motion rate i kapatmakmış...bir sürü özelliği var diye al sonra görüntü bozulmasın diye hepsini kapat:))mantığa bak...
    dört mevsim yağış olan bir yerde bir ton para verip üstü açılan araba almaya benzeyen bir durum...
    bütün bunların yanında 2 çekirdekli dualcore işlemci diye yazmışlar.vallahi eski tv de ne çekirdek ne başka birşey var menüleri falan bu tvden kat ve kat daha hızlı:)
    özetle paramızın karşılığını verememiş bir tv olarak bende izlenim bıraktı...2300 tl ye almıştım ama şimdi düşünüyorum da 700tl daha verip yine bir sony almak gerekiyormuş...saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: cinaraktas

merhaba arkadaşlar..2008 yılından beri kullandığım sony lcd tv mi geçen kasım ayında keyfekeder birazda ekran büyütme maksadıyla 47pfl6198k modeli ile değiştirdim.servis olayı tam bir felaketti.
    1 gün servis gelsin diye bekledik..servis gelip kurdu tv açılmıyor:)))kumanda bozuk dediler aldığım yere kumandayı götürdüm..kumanda çalışıyor..demek ki tv bozuk...eve dönüp tekrar servis çağırdım..gelip tv yi götürüp tamir edip getirelim dediler...bende tamir edilecekse 2.el tv alsaydım diye itiraz ettim..ya para yada yeni tv getirin diye direttim.üstelik kutuyu açan servisti..kendim açıp kurcalama şansım da yok...neyse tv çalıştı sonradan ,çalışır çalışmaz kaçtılar zaten adamlar:)
    8 aydır bu tv yi kullanıyorum...peşin hüküm vermek istemediğim için şimdiye kadar birşey yazmadım...ama..bana göre tv nin tek artısı iyi bir dizaynı olması sadece...geri kalan ne kadar özellik varsa ki ben daha çok görüntüye önem veriyorum 2008 sony de daha fazlası var..
    mesela miracas özelliği var kullanamıyorsunuz şifresini bilen yok:)
    tv kendi kendine kapanıyor..henüz nasıl halledildiğini anlamadım..
    bunları bir kenara bırakalım en önemlisi hareketli sahnelerde ve altyazılarında çok ciddi sorunları var..sorunun çözümü perfect motion rate i kapatmakmış...bir sürü özelliği var diye al sonra görüntü bozulmasın diye hepsini kapat:))mantığa bak...
    dört mevsim yağış olan bir yerde bir ton para verip üstü açılan araba almaya benzeyen bir durum...
    bütün bunların yanında 2 çekirdekli dualcore işlemci diye yazmışlar.vallahi eski tv de ne çekirdek ne başka birşey var menüleri falan bu tvden kat ve kat daha hızlı:)
    özetle paramızın karşılığını verememiş bir tv olarak bende izlenim bıraktı...2300 tl ye almıştım ama şimdi düşünüyorum da 700tl daha verip yine bir sony almak gerekiyormuş...saygılarımla...

Söylediklerinize aynen katılıyorum. Sizinkinden daha eski HDReady olan Sony Neredeyse görüntü konusunda yarışacak aralarında çok fark yok.

• Arkadaşlar şimdi 15 temmuzda çoğu kanalın frekansları değişecek bildiğiniz üzere. Peki bizim tv'deki kanallar otomatik olarak yeni frekanslara geçeçek mi yoksa kendimiz bütün kanalları tek tek ayarlayacak mıyız? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Tv nin sağ üst köşede SDM yazısı çıktı kaybedemiyorum bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende alalı 1 sene oldu PHILIPS 47PFL6198K/12 tv yı actımda ses gelıyo ekran yok 2 kez tamıre giti ve hıc bı sonuc yok gunceleme yapıyolar boyle bı gevsek fırma benden sıze tavsıye sakın PHILIPS almayın smatr tv cok yavas donyoo 700 hz sozde ben 1 sendır kullanıyom 50hz bıle yok bence PHILIPS de bu ekran sorunu cok olyo benden tavsıye kımse almsın allanada benım gbı gecmıs olsun
  • 30 gün evvel aldığım vestel 7175 led tv de olan görüntü sorunları philips led tv lerde de oluyor mu?
    yoksa sadece vestelde mi oluyor bu sorunlar?
    yoksa her led tv nin başına gelir mi böyle sorunlar?

http://www.youtube.com/channel/UC04Ore1Xhb7K-VDArsAHxsA
  • Nazir Rİza kullanıcısına yanıt
    Böyle bir problem yok benim philipste

• selam,
    dün bu saatlerde vestel merkez servisinden geldiler.gaziantepten kahramanmaraşa.tv yi görünce,inceleyip, üretim hatası olduğuna karar verdiler.
    led tv değişim kararıyla yedek tv yi hazırladılar.servisten memnun kaldım şahsen.böyle olmasını beklemiyordum.
    müşteri memnuniyetine önem verdiklerini,her daim arayabileceğimi söylediler
    buradan dilek hanım ve ekibine teşekkür ediyorum.

yeni tv bir haftaya kadar gelir dediler.inşallah bu süre içinde gelir.
  • Pfl6158 var bende. Bizim buralarda elektrik çok sorunlu. Dalgalanma olduğunda led tv kapanıp 15-20 sn sonra geri açılıyor. Bu. Sorun günde 10-15 kere oluyor. Ama sadece tv değil ışıklar da iyice kısılıyor. Lee tv bu anda gidiyor. Ama sıkıntısız açılıyor geri. Alıştım artık da bu elektrik sıkıntısı tvye sıkıntı vermez değil mi? Bu konuda yorumu olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Pfl6158 var bende. Bizim buralarda elektrik çok sorunlu. Dalgalanma olduğunda led tv kapanıp 15-20 sn sonra geri açılıyor. Bu. Sorun günde 10-15 kere oluyor. Ama sadece tv değil ışıklar da iyice kısılıyor. Lee tv bu anda gidiyor. Ama sıkıntısız açılıyor geri. Alıştım artık da bu elektrik sıkıntısı tvye sıkıntı vermez değil mi? Bu konuda yorumu olan var mı?

Güç kaynağı bağlayabilirsiniz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Pfl6158 var bende. Bizim buralarda elektrik çok sorunlu. Dalgalanma olduğunda led tv kapanıp 15-20 sn sonra geri açılıyor. Bu. Sorun günde 10-15 kere oluyor. Ama sadece tv değil ışıklar da iyice kısılıyor. Lee tv bu anda gidiyor. Ama sıkıntısız açılıyor geri. Alıştım artık da bu elektrik sıkıntısı tvye sıkıntı vermez değil mi? Bu konuda yorumu olan var mı?

Güç kaynağı bağlayabilirsiniz bence.

Regülatör diyor herkes çünkü bulaşık makinem de çalışmıyor elektrik düşük gelince. Kesinti fazla olmuyor ama dalgalanma çok oluyor

• Arkadaşlar peki format atmak için bu 6198 modeline ne yapmam gerekiyor
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar,bende 55PFL6198K modeline sahibim fakat bir problemim var,3D filmlerde DTS formatlı sesleri desteklemesine rağmen,ses desteklenmiyor hatası alıyorum bu problemi nasıl düzeltebilirim,yazılım şuan en güncel halinde şimdiden tesekkurler..
  • 6 serisi dts desteklemiyor...

• Philips normal şartlarda 550cd falan görmüyor yazan neyle ölçtüyse artık. İsteyen ts incelemesine baksın yakın modeldir. Smart var ama yok, medya player başarısızlık. Panel iyi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

30 gün evvel aldığım vestel 7175 led tv de olan görüntü sorunları philips led tv lerde de oluyor mu?
    yoksa sadece vestelde mi oluyor bu sorunlar?
    yoksa her led tv nin başına gelir mi böyle sorunlar?

http://www.youtube.com/channel/UC04Ore1Xhb7K-VDArsAHxsA

Hocam kamera ile izlemişsiniz, rahatsız olmadı mı servis :)
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere turksat 4a 18 eylül'de aktifleşecek ve TKGS uydu alıcıları otomatik olarak kendi güncelleyecek philips'in bu modelinde TKGS uyumu var mı ?
  • Bu aletin neden hâlâ arayüzü aşırı yavaş, hele film izlerken ayar yapmak tam işkence.

• Arkadaşlar philips.ten görüntü kalitesi dışında pek birşey beklemeyin.multimedya özellikleri 0!!!
    Başka markalara yönelin derim yoksa verdiğiniz paraya çok üzülürsunuz.

• 9 Ay oluyor 2300 TL'ye aldım 5 sene garantili (Aralık ayına özel'di normalde 5 sene değil garanti) görüntü kalitesinden memnumum hatta Led tv lerde en iyisidir bana göre bunun kadar iyi görüntüyü bir tek NeoPlazmalar veriyor ama evet biraz ağır hele ilk geldiğinde çok ağırdı özellikle kanal geçişleri fakat her ay güncellemesini yaptım kanal geçişleri hızlandı benim sorum toplu kanal listesini nasıl sileceğiz ? malum çarşamba günü Turksat 4/A'ya geçicez 1500 tane kanal var.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.