Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntü biraz koyu gelebilir yeni ayarlarda deniyorum ....

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 80
    renk : 60
    netlik : 0
    parazit azaltma : -?
    mpeg parazit azaltma : -?

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : -?
    dinamik kontrast : -?
    dinamik arka ışık : standart
    renk geliştirme : minimum

ışık sensörü : kapalı
    gama : 0
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50
  • arkadaslar 2099 a buldum nasıl fiyat alınır mı?
  • haftasonu teknosa fiyatı sadece teşhir ürünü vardır türkiyenin %99u tesşhir o cihaz haricinde o fiyata kaçırma derim seri sonu fiyattada insa 2015e doğru belki düşük bir ihtimal 1999a alırsın

daha 2 saat önce bir teşhir sattım. Bu gün magzanın telefonu durmadı her arayan 2 kişiden biri bunu soruyor kapalı kutu varmı diye ki magzamda 4 tane teşhiri var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

haftasonu teknosa fiyatı sadece teşhir ürünü vardır türkiyenin %99u tesşhir o cihaz haricinde o fiyata kaçırma derim seri sonu fiyattada insa 2015e doğru belki düşük bir ihtimal 1999a alırsın

daha 2 saat önce bir teşhir sattım. Bu gün magzanın telefonu durmadı her arayan 2 kişiden biri bunu soruyor kapalı kutu varmı diye ki magzamda 4 tane teşhiri var :)

Banada iyi fiyat geldi bakalım bulabılecekmiyiz.siz nerdesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emnbtk

quote:

haftasonu teknosa fiyatı sadece teşhir ürünü vardır türkiyenin %99u tesşhir o cihaz haricinde o fiyata kaçırma derim seri sonu fiyattada insa 2015e doğru belki düşük bir ihtimal 1999a alırsın

Banada iyi fiyat geldi bakalım bulabılecekmiyiz.siz nerdesiniz

tekirdağdayım ben buyrun beklerim yakınsanız. Kapalı bulma şansınız yok eğer ikamet ettiğiniz yerdeki teknosada yoksa çünkü diğer tüm magzalar bu fiyattan bizde teşhir cevabını vericektir.

• aliseçkin A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ankara'da yım ben bir mağazada var dediler bakalım.insallah teşhir kakalamazlar.?nasıl anlarız teshîr olduğunu
  • Arkadaslar tv geldiği zaman nasıl anlıyacaz ne kadar açık kaldığını gösterir sayaç varmıdır?birde ne gibi hususlara dikkat etmem lazım kurulum esnasında biraz teknik olarak zayıfım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kakalamak olarak düşünmeyin arkadaşlar sadece satıcının yerine koydugunuzda kendinizi biraz belki anlarsınız ancak bu kesinlikle satıcının haklı olduğunu veya yanlş yapmadığını göstermez.

Bir kırtasiyeye gittiniz ve tukenmez kalem alıcaksınız, ordaki her ürün en az 1 kere yazıyormu diye denenmiştir ki bu tv muhabbetide ömrünün yanında oyle kalır. tabiki yüksek meblalar ödeniyor kırık çizik eksik veya çalışmayan bir donanım oldumu hakkınız ama eğer bu şekil bir kusuru yoksa olan indirim açıkçası bence reyonda 8 ay durmuş bir tvnin hakkını verir tabi bu konular kişiden kişiye değişen göreceli kavramlar herkes en temiz ve en iyisini almalı ki 2 bin gibi yüksek rakamlarda yanıltma veya kusurlu ürün olmamalı.

bir philips tvnin 6198 için söylüyorum ne kadar çalıştığını öğrenmek için kumandadan 062596 tuşladıktan sonra kumandada OK yazan orta tuşa basıldığında bu menü sadece servis menüsüdür. servis harici açıldığında cihaz garanti dışında kalır çıkmak istiyorsanız lütfen cihazı kapatın ibaresi yer alır. bu uyarı eğer çalışma saati dışında birşey yapmıyacaksanız önemli değildir. servis menüsü açıldıktan sonra 2. sekme olması lazım oparating hours gibi birşey yazıyor oraya girdiğinizde cihazın kaç saatir açık olduğunu saat bazında yazıyor örneğin 2594 sadece rakamla. çalışma saatini öğrendikten sonra exit veya back tuşu ile çıkış yapabilirsiniz. Çıkış yaptıktan sonra tvnin parlaklığı azalır eğer magzada kıyaslıyacaksanız tekrar canlı mod seçilmelidir.

Bunun yanında teşhir ürünü almayı düşünen arkadaşlar için bir kaç dikkat edilebilecek husus belirtmeye çalışayım
    Eğer teşkilatlı olarak test etmek isterseniz bir adet usb bellek içerisine siyahbir ve beyaz bir resim atın siyah resimde hem ölü veya donuk piksel olup olmadığını hemde ışık süzmesi veya bulutlanma olup olmadığını görmek biraz daha kolay tabi magzada ışık altında bulutlanma olayını gözlemlemek biraz zor. beyaz resimde yine ölü piksel için bir test resmi iyice gözlemleyin 2 resimde de tvyi unutmayın 5 adet piksel hatası aşağısı garantiye girmez.
    reyonda duran tvde çizik olsa bile reyonda iken anlamak gerçekten çok güçtür. Bu yüzden çizik için tvyi almadan önce mümkünse rica ile reyondan sökülüp silinmesini isteyin bu şekilde panelde çizik olup olmadığını kontrol edin.

6198 modelinde çizik olma olasılığı malzeme kalitesinden dolayı çok azdır kasada eğer vuruk yoksa haricinde bir çizik olmaz olsada gözükmez.

Bu söylediklerim her mağzada uygulanabilir olmayabilir. satış elemanı veya yoğunluktan ötürü mümkünse tenha saatte denemeniz herkes için daha iyidir :)

Yukarıda yazdığım hususlar harici olabilecek sorunlar yazılımsal sorunlardır yüksek oranda ve servis tvyi evinizden almadan çözebilir çözemese bile garantiye giren sizin için bir mebla oluşturmayan hususlardır.

Belirtmek istediğim son bir şey şuana kadar mağzamda panel sorunu çıkaran hiçbir philips tv olmadı. yazılımsal olarak olan sorunlarıda servis gelmeden ben bile çözdüm genelde güncelleme ile

• aliseçkin A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler ali bey verdiğniz bilgiler için...cihazım geldi kutusunu beraber actık...ürün sıfır üründü....
    Burda bir arkadasın paylatıgı görüntü ayarlarını yaptım gayet güzel hd ve sd...
    Geçmiş sayfalarda görmüştüm, tv kendini kapatıyor....ama bu kapatma genelde ayarlar bölümünden çıkıp kanalı değiştirince oluyor bende normalde kanal gezergen kapanmadı...servis yazılımı güncelledi zaten bende kontrol ettim güncel yazılım...bu kapanma sorununun çözümü varmı acaba?
    birde yanında 6 gözlük geldi içinde dual play gözlüğü varmıdır?
  • 6198de dual play çıkmıyor gerçi 6 gözlüğüde denemedim ama kutu üzerinde belirtir oyle bişey olsa hepsi standart 3d gözlüğü

İçinize kuşku düşürmek istemem ancak bence dediğim gibi tvnin çalışma saaatine bakın çünkü bir kaç yol var o şekilde toplandığında anlaşılması çok güç :) misal vermek gerekirse

ben yapamıyorum ancak mağzamda bir çalışan yapabiliyor orjinal fabrikasyon gibi üstten bant çekiyor ne servis ne satıcı işi bilen olmadıkça anlayamaz.
    Neredeyse her magzada tv promotorü var ve bu kişi daha sonra ürünü teşhirden satıcağını bildiği için tvyi alt kısmından açıyor böylelikle orjinal bant hiç bozulmuyor dip kısmındaki bant ise yerde tvyi çekmekten herzaman yıpranmış olur
    haricinde fabrikasyon bantı uç kısımları zigzaglı olur eğer üstüne veya çıkartılıp bant çekilmiş ise bunu burdan anlayabilirisniz

Kapanma sorununa gelince eğer tvyi açtıktan kısa süre sonra hemen böyle birşey oluyorsa anakartında sıkıntı olabilir servisle iletişime geçin tamirini yaptırmalı servis tamirini yapamassa bir üst modelini verebilir.
    eğer hemen kapanmıyorsa yüksek ihtimal yazılımsaldır. Güncelleme ile yazılımın baştan yüklenmesi ayrıdır. Genelde her sorun güncelleme ile giderilsede bazen yazılım atılması gerekebilir.

Eğer tv kendini uzun süre sonra kapatıyorsa şöyle bir durum daha var tv açıldığında otomatik kapatma seçeneği 240 dk da aktif olarak çalışır. Bazı kullannıcılar bunu bilmediği için tvnin kapandığını düşünür kendince bu ayarı tvnin genel ayarları kısmında bulabilirsiniz

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın

• sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    bendede var phılıps .senın 3d altyazı olayına gelelım 3 d fılmlerın altyazılarıda 3d formatında olmak zorunda yoksa 2 tane altyzı cıkar ve üstüste bıner.dts olayına gelınce evet phılıps lerde dts seslerde sıkıntı var eger tvden usb ıle ızleyeceksenız.ama size tek önerim fılmler olsun altyazılar ıcın olsun tvnın yavaslaması olsun bu sıkıntıları gıdermek ıstıyorsanız phılıps HMP7001 Medıa player alıp hdmı ile tvnıze baglayın ıkısıde phılıps oldugu ıcın tek kumandayla onuda kontrol edıyorsunuz norrmal bir şekilde ve bütün altyazı ve dts ses olayı ortadan kalkıyor.aynı zamanda orjınal bd50 iso dosyasını bıle okuyor bunu okuyan cihaz sayılıdır.tv yavaş ama eger bu cıhazı ekledıgınızde görüntüsüne ve özellikle 3d sine laf yok mükemmel görüntüsü var.wiifisi çekmıyor dıyen arkadas tvsıne baktırsın ben üst komsudan bıle tv ıle ınternet alıyorum hemde dlna özellıgını kullanarak onun pcsının içindekı herseyı ( paylaşıma acık olan ) fılmlerı müziklerı resımlerı görüyorum izliyorum sıkıntı yok.modem aynı odada olmadıgı halde hemde.sırf fılm ızlemek ıcın özellıklede dts hd+true hd sesler için yurtdışından sony mdr ds 7500 kulaklık aldım.

• emnbtk kullanıcısına yanıt
    dual play ın aktıf olamsı ıcın oynadıgın oyunların 2 kişilik olması ve oyun seceneklerınden dual play ı aktıf etmen gerekıyor.gözluklerın üzerınde zaten
    player 1/2 seçenegı var oyunu aktıf ettıkten sonra gözlugu acın.kapanma sorununu birtane güç kaynagı alarak çözebılırsın pek pahalı degıl aynı zamanda saglıklıda.bendede var phılıps 140 cm olanlardan ama daha hiç kapanmadı.
  • güncellemeleri nerden alıyorsunuz? PHILIPS 47PFL6198K/12
  • cubss C kullanıcısına yanıt
    en basit yolu

boş flash diski tvye tak güncelle de üzerine yazıyor yani flash diskin içine updateyi indirecek yerin linkini atıyor
    sonra pcden güncelleme dosyasını indiriyorsun flash diski tvye tak yazılımı kendi kuruyor bazen kurmuyor orasıda ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Haziran 2014; 1:13:34 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Görüntünün puslu bulanıklığı nedeniyle kafayı kırmak üzeriykeng üncellemeyi yaptım.73.52 mi neydi.

Görüntü kalitesi güzelleşti menü hızlandı. daha da ellemem alacaklara tavsiye ederim.
  • quote:

6198de dual play çıkmıyor gerçi 6 gözlüğüde denemedim ama kutu üzerinde belirtir oyle bişey olsa hepsi standart 3d gözlüğü

İçinize kuşku düşürmek istemem ancak bence dediğim gibi tvnin çalışma saaatine bakın çünkü bir kaç yol var o şekilde toplandığında anlaşılması çok güç :) misal vermek gerekirse

ben yapamıyorum ancak mağzamda bir çalışan yapabiliyor orjinal fabrikasyon gibi üstten bant çekiyor ne servis ne satıcı işi bilen olmadıkça anlayamaz.
    Neredeyse her magzada tv promotorü var ve bu kişi daha sonra ürünü teşhirden satıcağını bildiği için tvyi alt kısmından açıyor böylelikle orjinal bant hiç bozulmuyor dip kısmındaki bant ise yerde tvyi çekmekten herzaman yıpranmış olur
    haricinde fabrikasyon bantı uç kısımları zigzaglı olur eğer üstüne veya çıkartılıp bant çekilmiş ise bunu burdan anlayabilirisniz

Kapanma sorununa gelince eğer tvyi açtıktan kısa süre sonra hemen böyle birşey oluyorsa anakartında sıkıntı olabilir servisle iletişime geçin tamirini yaptırmalı servis tamirini yapamassa bir üst modelini verebilir.
    eğer hemen kapanmıyorsa yüksek ihtimal yazılımsaldır. Güncelleme ile yazılımın baştan yüklenmesi ayrıdır. Genelde her sorun güncelleme ile giderilsede bazen yazılım atılması gerekebilir.

Eğer tv kendini uzun süre sonra kapatıyorsa şöyle bir durum daha var tv açıldığında otomatik kapatma seçeneği 240 dk da aktif olarak çalışır. Bazı kullannıcılar bunu bilmediği için tvnin kapandığını düşünür kendince bu ayarı tvnin genel ayarları kısmında bulabilirsiniz

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın

burdan ali beye teşekkurler uyarılarını dikkate aldım ve çalısma saatine baktım.malesef 2500 saat çıktı..hemen ertesi günü mağazaya bildirdim itiraz etmediler yenisi bulup vereceklerini söylediler.bekliyorum....

Genel itibarı ile tv güzel arkadaslar çok bir sorun cıkarmıyor görüntü gayet net...kapanma yapmıstı artık onuda yapmıyor...dün bir film izlerken hd yayında hızlı sahnelerde mozaiklenme gibi birşey var sizde de varmı?normal sahnelerde sorun yok..

• philips çalışma saatine nasıl bakılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

philips çalışma saatine nasıl bakılıyor ?

yukarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emnbtk

Arkadaslar tv geldiği zaman nasıl anlıyacaz ne kadar açık kaldığını gösterir sayaç varmıdır?birde ne gibi hususlara dikkat etmem lazım kurulum esnasında biraz teknik olarak zayıfım yardımcı olursanız sevinirim

evet arkadaslar adamlar teşhir kakalamıslar ve yenisini bulamadık o yüzde iade ediyorum...uygun fiyata almıstım ama olmadı...şimdi sony veya lg lere bakacam
  • Arkadaşlar kendi kendine kapanmasının çözümünü bulan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.