Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Valla dts pek önemli bir şey değil bence değişiri adamına göre. Tak pcyi hdmiden izle. Ama sırf görüntüsü için alınır. Hdmi taktın mı zaten altyazı dts vs sorunları kalmıyor. Kişiden kişiye değişir tabi

s4 telefonumu nasıl kullana bilirim. Dlna bağlantı yaparsak 1080p görüntü kalitesi düşer demi.İllaki hdmi bağlantı lazım.
  • Samsung cihazım yok pek bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6158 tv im gelmedi , şimdiden araştırmalar yapıyorum , s4 üm için bu ürünü alayımmı kullanan varmı.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s4-hdmi-kablo-micro-hdmi-cevirici-P15364131

yada daha ucuza bula bilecek bir yer varmı ?
  • o ürün tükenmiş.

doğrusunu söylemek gerekirse 6198'in 55 inchlik olanını kovalıyorum belki 2 aydır fakat bu konuyu görünce philips'ten soğudum adeta. şuanda 55d8000 var fakat garantisi bittiği için elden çıkartacağım. galiba pana'ya döneceğim. LG'nin panellerini beğenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerakyüz

arkadaşlar yukarıda da yazdığım gibi bu tv tam bir hayal kırıklığı. eski televizyonum 6 sene önce alımış olduğum 32" hd ready LCD samsung'tu. hiç ihtiyacım olmadığı halde sırf keyiften daha büyük ekranlı bir tv olsun diye tv'mi değiştirme kararı aldım.

aklımda samsung 46f6800 vardı ve o tv yi almak için teknosa'ya gittim. stoklarında olmadığını ama getirtebileceklerini söylediler. o esnada bu tv'yi gösterdiler. sadece ambilihgt özelliğine ve çift çekirdekli işlemci ile 700hz olmasına kanıp bu tv'yi aldım.

bu akşam 18:00 gibi kurulum yapıldı. zaten servis tv'yi kurup adam gibi test bile etmeden apar topar kaçtı gitti. tv'de SD yayınlar bildiğin çamur. HD yayınlar ise kesinlikle beklenilen kalitede değil. renkler donuk, kanal logoları bile okunamayacak kadar yazı ve şekiller dağınık. bir örnek vermek gerekirse herkesin çok iyi bildiği NetGeo ambleminin sarısı yerinde taba renkli sarı ile beyaz arası bir renk var ve yine NetGeo HD yazısı falan okunmayacak kadar dağınık ve flue bir halde. ayrıca kayan reklam ve haber yazıları okunamayacak kadar titrek ve dağınık.

erken hüküm vermemek için şu saate kadar görüntü ayarları ile görüntüyü düzeltmek için uğraştım durdum. bu forumda önerilen tüm ayarları denedim ama nafile. benim bir önce ki 6 yıl öncesinin teknolojisine sahip HD ready samsung'ta ki görüntü kalitesi bile buna rahmet okutur. ayrıca daha ilk günden kendi kendine kapanma sorunu baş gösterdi.

smart olayına hiç girmiyorum bile. internet modemi tv'ye 3 mt mesafede bile değil ama wifi bağlantısı sürekli sinyal zayıf yada sinyal yok uyarısı verip ya smarta bağlanamıyor yada bağlandıktan kısa bir süre sonra kopuyor ve bu esnada tv kilitlenip kalıyor. daha şurada 4/5 saatlik kullanımda bile tv'yi kilitlenme sorunu nedeni ile en az 4/5 defa elektirik fişini çekip takarak resetlemek zorunda kaldım. uzun süreli kullanımda çektireceği ızdırabı siz hesaplayın artık.

şu anda inanılmaz bir hayal kırıklığı ve kızgınlık içerisindeyim. akşamdan beri bildiğim tüm küfürleri sayıyorum kendime neden aceleci davranıp samsung için beklemek yerine bu tv'yi aldım diye.

yarın ilk iş teknosa'ya gidip değişim talebinde bulunacağım umarım sorun çıkartmaya kalkmazlar çünkü o kadar sinirliyim ki bu sinirle tatsız bir olay yapmaktan korkuyorum.

bu tv'yi almayı düşünen varsa bence hemen vazgeçsin. 700hz falanda hikaye arkadaş bildiğin çamur gibi görüntü veriyor tv. bir önce ki tv'im de aldığım görüntü kalitesini bilmesem bana gelen yayında sorun var deyip kendimi avutacağım ama yayını digitürk hd ricever ile alıyorum ki cam gibi yayın geliyor normalde.

resmen paramızla rezillik çekiyoruz arkadaş

Teknosa çalışanlarının anlamsız bir Philips hayranlığı var. arkadaşımla birlikte samsung almaya gittik. teşhir ES7000 vardı. arkadaşım belki 1 senedir indirime girmesini bekliyor ES serisinin ve en sonunda istediği fiyata bulmuş. beraber cevahir mağazasına gittik. birkaç satışçı geldi yanımıza, tutturdu gelin bir philips'e bakalım şöyle güzel, böyle süper v.s v.s... öyle ısrar ettiler ki e hadi bi bakalım dedik. USB'den video falan izletiyorlar, kene gibi yapıştılar philips alalım diye. binbir çeşit yalanla dolanla aklımıza çelecekler akılları sıra. ben bir şey söylesem 10 tane karşılık veriyorlar. baktık es7000'e yaklaştırmıyorlar bizi, yavaş yavaş uzaklaştık oradan (: eğer adamlar gelmese ES7000'i alıp çıkacaktık halbuki. Philips'e olan sempatim azaldı. Bir de kendilerini çok akıllı zannediyorlar. onlar 500 liralık 1000 liralık TV satarken, ben 100.000 liralık makine satıyorum tek kalemde. kelime oyunlarıyla karşısındakileri kandırmaya çalışıyorlar akılları sıra.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    mağazalarda her markanın satıcıları ve mağaza satıcıları var .... yani 2 türlü satış temsilcisi var ...

ben mağaza en çok lg ve samsung önerildiğini gördüm nedeni ise satış primi 1- lg 2- samsung

es serisi teşhir..sorunu çok.
  • s4 cepden panasonic , lg , philips tv lere screen mirror ile filimleri gonderiyorum oluyor.fakat alt yazılı olan filimler telefonda alt yazı çalışıyor tv ye yansıtılınca alt yazılar gelmiyor.
    bunun çözümünü bilen varmı.
    S4 çihazdaki screen mirror ile gönderim kalitesi 702p lik ve 1080p lik filimlerde tam kalitededemi oluyor.yani ekrana fullhd mi gidiyor bunalrı deneyenler varmı ? benim tv halen kargoya verilmedi
    bekliyorum(47pfl6158)
  • Merhaba arkadaşlar,ben de mediamarkttan 42pfl 6158 modelini alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, yanlız sorunlar baş göstermeye başladı.
    1. Panelin alt kısmında burada bi arkadaşın da belirttigi gibi ısınma sorunu yaşıyorum. ama öyle film izlerken falan degil, tv izlerken. İsınma sorunu normal mi ? Daha dogrusu bu bir sorun mu ? Panelin alt kısmında ısınma sorunu yaşayanlar var mı başka ?
    2. Göruntu ayarlarnda burada paylaşılan optimum ayarları yaptgm halde tv izlerken akan alt yazılarda titreme oluyor. Hızlı sahnelerde piksellenme oluyor. Hatta bazen agır çekim sahnesi gibi takılmaya benzer birşey oluyor.
    3. Tv bazen kendi kendine kapanıyor
    bu arada belirtmeliyim ki en güncel sürüm yüklü yazılımda.
    Bu sorunlarıma istinaden ne yapmamı önerirsiniz ?

• sofistike38 S kullanıcısına yanıt
    Bende de mevcut aynısı. Isınma sorunu var mı diye bakmadım hiç. Bence normaldir. Kapanma sorunu olmuyor. Bende sadece elektrik dalgalı geldiğinde oluyordu son zamanlarda elektrik normal olduğu için sıkıntı yok. Görüntü de normal. Sizin cihazda mı sorun var yoksa? Yoksa bana mı normal geliyor sorun var da :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    bende de mevcut aynısı dediğiniz yukarda yazdıklarımdan hangisi hocam? sorun var mı yok mu bilmiyorum bakacam artık duruma göre, buradan gelecek cevaplara göre. bu arada mümkünse panelin alt kısmına philips yazısının oldugu yerin sağ ve sol kısımlarna falan bakabilir misiniz tv açıkken ısınma oluyor mu diye
  • bu sabah bi soru baş göstemeye başladı bende. 47pfl6198 kullanıyorum, hangi kanalda olursa olsun 6. kanala atıyor kendini 3-5 dakika içinde. kumandanın pilini çıkartıp bekledim yine oldu, kumandadan değil sanırım sorun. ben de teknik desteği aradım, bana bi yazılım gönderdiler. local update yaparken updatei bulamıyor televizyo. bi usb diskin içine upgrades klasörü içinde attım, fakat olmadı. ne yapmam gerek? tv izlenmeyecek kadar sıkıntılı şu anda. henüz 1.5aydır kullanıyorum.
  • Yazılımı bos bir usbnin içine herhangi bir klasör içine atmadan direk kopyalayın tv kapalı iken takıp tvyi açın otomatik başlamazsa yazılım güncelleme içinden usb yi seçip yükleyin

• Birşey daha sormak istiyorum, benim tvde smart bölümünde tvyo,digiturkplay ntv cnn gbi uygulamalar yüklüydü. Bu uygulamalar standart yüklü olarak mı geliyor ?

• Evet

• Mediamark dan aldigim tv halen kargolanmadi.47pfl6158...
    2 gundur musteti hizmetleri ariyorum size hangi gun kargolancagini bildircez diyorlar arayan yok.sakin media mark internete bulasmayin belkide elinde olmayan urun satti bakalim sonumuz ne olacak.teknosa da 47pf6198 2600 den satliyor.2400 e inse idi siparisi iptal edip gidip oradan alicak idim

• metnes71 M kullanıcısına yanıt
    Mediamarktan aldım ben ama mağazdan. Sonra başka şehre kargoladılar sıkıntı olmadı. Faturanız varsa sipariş kadu vs var ordan öğrenebilirler aslında kargo durumunu

• sofistike38 S kullanıcısına yanıt
    Tv var yani. Şehir dışındayım şuan. Gidince sonucu söylerim

• arkadaşlar bu tvyi kullananlar

bunda şöyle bir şey duydum. ara sıra kapanma ve fişini çekmeden düzelmeme bunu tv veya usbden film izlerken mi yapıyor yoksa smartta mı yapıyor

bu çok yazılmış ama hangi aşama yaptığı yazılmamış öğrenebilirmiyim
  • Dün akşam başıma geldi. Yanlışlıkla kumanda da bir tuşa bastım tv izlerken. Menü açıldı ama sonra kapatamadım anca fişini çekince düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.