Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vazgeç.hatta philps ten vazgeç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6198 dts çözmüyor bunu baştan bil. Dün arkadaşlardayken onda da lg la 660 var. özellikle yanımda götürdüğüm 1080p blueray dts filmi denedim. O da çözmedi. Desteklenmeyen ses biçimi uyarısı verdi. philips 7000 serisi dts çözüyor. Bütçen yeterse onu al. Smartla işin yoksa philipsten sakın vazgeçme. görüntü kalitesi ve ambilight çok güzel. Temmuzdan beri var tv smarti 2 ya da 3 kere kullandım, kullanmadım. Günümüzde neredeyse herkesin evinde pc, tablet, telefon bişeyler var, smartlık işleri oralardan hallediyorlar. Görüntü dersen philips derim ben.
  • Bir sevinçle okudum ta ki sonunu görene kadar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

candarby kardeş bence yol yakınken iade et . Başka markaya bak. 1.5 ay önce media markt tan 47 6158 aldım. Önceki sıkıntılarımı yazmıyorum. Tv kapanmaya başladı. Artık yeter bugün servis çağırıcam.

Dostum vazgeceyimde ben Philips teki görüntü ve renk tokluğunu başka markalarda bulamıyorum ambilight ayrı bir özellik sen ne tavsiye ediyorsun

• Candarby C kullanıcısına yanıt
    evet görüntü güzel. Müşteri hizmetlerini aradım.yeni güncelleme var dediler.pc ye indirdim usb den güncelledim bakcaz bakalım. Tavsiye dersen panasonic etw60 . bütçen müsaitse samsung f7000 yada lg la860. Güzel seçim olur.

• 50 yazilimi cikmis yukledim kayan yazilarda sanki hafif duzelme var gibi ama sabah yukleyip ciktim inceleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 8 Nisan 2014; 9:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

50 yazilimi cikmis yukledim kayan yazilarda sanki hafif duzelme var gibi ama sabah yukleyip ciktim inceleyemedim.

Kayan yazılarda bozulma okuyor değil mi?
    Bir de sanki hareketli görüntüde piksellenme oluyor.

• sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    eğer televizyonunuzun görüntü kalitesini beğeniyorsanız yeni güncellemeyi yapmayın daha kötü olma olasılığı da var daha iyi olma olasılığı var görüntü iyi ise riske gerek yok @sirkumsali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazcocuk19 -- 8 Nisan 2014; 20:06:29 >
  • Herkaze merhaba ben güncelleme yapmaya korkuyorum bu 3. Cihazım hepsinde güncelleme yaptım görüntüde arkadaşların dediği gibi mozayikleşme kayan yazılarda bozulma ve vesayire en son gelen cihazımı güncellemedim görüntü yazı geçizler süper heralde böyle giderse güncelleme yapmıyacagım.

• 50 yazılımı kötü bence 6188 modeli kullanıyorum elinde 45 ve 46 yazılımları olan var mı?
  • ben_61 B kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersini düşünüyorum. Su ana kadar killandigim yazilimlar içerisinde en iyisi 50 yazilimi bence
    Hem gorgörüntüsü hem kararlilik hem de smart TV çok daha hhizli46-48-49 yazilimlarini kullananlar bence gunvellemeli

• sNaP_21 kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben memnun değilim bu paraya bu markaya bu sorunlar yakışmıyor.
    birde hd yayın kullanıyorum gerisini sen düşün
  • elinde 6188 model için 45 veya 46 yazılım olan varmı nerden bulabılırım..
  • 6158 son güncelleme yapan varmı?

• Ben yaptim 173.50 olan yazilimi simdiye kadar yaptigim gunellemeler icinde en iyisi diyebilirim. Hem goruntu hem menu hem kararlilik acisindan en iyi yazilim diyebilirim

• dün teknosa'dan 2.599 tl worldcard'a 9 taksit olarak 47PFL6198K aldım. bugün teslimat ve kurulum için servis gelecek. yorumlara bakılırsa genel olarak cihaz hakkında memnuniyetsizlik söz konusu gibi. umarım pişmanlık duymam. kurulum gerçekleşsin hem servis hemde kullanım ile ilgili tecrübelerimi de paylaşacağım.
  • arkadaşlar bugün akşam saatlerinde önce kargo ile tv arkasından da servis geldi ve kurulumu yaptı. ilk izlenim; servis elemanları bilgisiz, ilgisiz, kabalar.
    tv tek kelime ile hayal kırıklığı. özellikle SD yayınlar bildiğin çamur. takılmadan, titremeden akan reklam yada haber alt yazısı yok gibi bir şey.
    tek ümidim buralar da bir yerlerde paylaşılan optimum görüntü ayar bilgileri. birazdan onu deneyeceğim eğer sonuç değişmezse yarın iade işlemlerini başlatıyorum.
  • Ekran koyu yayın varken kararıyor sanki sonra açılıyor geri renkli yer gelince. Sensör de kapalı. Baska bir ayar mı var?

• arkadaşlar yukarıda da yazdığım gibi bu tv tam bir hayal kırıklığı. eski televizyonum 6 sene önce alımış olduğum 32" hd ready LCD samsung'tu. hiç ihtiyacım olmadığı halde sırf keyiften daha büyük ekranlı bir tv olsun diye tv'mi değiştirme kararı aldım.

aklımda samsung 46f6800 vardı ve o tv yi almak için teknosa'ya gittim. stoklarında olmadığını ama getirtebileceklerini söylediler. o esnada bu tv'yi gösterdiler. sadece ambilihgt özelliğine ve çift çekirdekli işlemci ile 700hz olmasına kanıp bu tv'yi aldım.

bu akşam 18:00 gibi kurulum yapıldı. zaten servis tv'yi kurup adam gibi test bile etmeden apar topar kaçtı gitti. tv'de SD yayınlar bildiğin çamur. HD yayınlar ise kesinlikle beklenilen kalitede değil. renkler donuk, kanal logoları bile okunamayacak kadar yazı ve şekiller dağınık. bir örnek vermek gerekirse herkesin çok iyi bildiği NetGeo ambleminin sarısı yerinde taba renkli sarı ile beyaz arası bir renk var ve yine NetGeo HD yazısı falan okunmayacak kadar dağınık ve flue bir halde. ayrıca kayan reklam ve haber yazıları okunamayacak kadar titrek ve dağınık.

erken hüküm vermemek için şu saate kadar görüntü ayarları ile görüntüyü düzeltmek için uğraştım durdum. bu forumda önerilen tüm ayarları denedim ama nafile. benim bir önce ki 6 yıl öncesinin teknolojisine sahip HD ready samsung'ta ki görüntü kalitesi bile buna rahmet okutur. ayrıca daha ilk günden kendi kendine kapanma sorunu baş gösterdi.

smart olayına hiç girmiyorum bile. internet modemi tv'ye 3 mt mesafede bile değil ama wifi bağlantısı sürekli sinyal zayıf yada sinyal yok uyarısı verip ya smarta bağlanamıyor yada bağlandıktan kısa bir süre sonra kopuyor ve bu esnada tv kilitlenip kalıyor. daha şurada 4/5 saatlik kullanımda bile tv'yi kilitlenme sorunu nedeni ile en az 4/5 defa elektirik fişini çekip takarak resetlemek zorunda kaldım. uzun süreli kullanımda çektireceği ızdırabı siz hesaplayın artık.

şu anda inanılmaz bir hayal kırıklığı ve kızgınlık içerisindeyim. akşamdan beri bildiğim tüm küfürleri sayıyorum kendime neden aceleci davranıp samsung için beklemek yerine bu tv'yi aldım diye.

yarın ilk iş teknosa'ya gidip değişim talebinde bulunacağım umarım sorun çıkartmaya kalkmazlar çünkü o kadar sinirliyim ki bu sinirle tatsız bir olay yapmaktan korkuyorum.

bu tv'yi almayı düşünen varsa bence hemen vazgeçsin. 700hz falanda hikaye arkadaş bildiğin çamur gibi görüntü veriyor tv. bir önce ki tv'im de aldığım görüntü kalitesini bilmesem bana gelen yayında sorun var deyip kendimi avutacağım ama yayını digitürk hd ricever ile alıyorum ki cam gibi yayın geliyor normalde.

resmen paramızla rezillik çekiyoruz arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerakyüz -- 19 Nisan 2014; 23:13:22 >

• Bnde 6158 var hiçbir sorun olmadı çok şükür. Kendi uydusunu kullanıyorum wifi bağlı 3d film izliyorum smarttan maç özetlerine bakıyorum. Görüntü de güzel hem hd hem sd.. Bence tvde sorun var sizin. İnşallah en kısa zamanda halledersiniz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.