Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O bahsettiğin siyah görüntülerde ekran kararması ve renkli görüntülerde açılması olayı bende de başladı. Ama önceden yoktu güncellemelerden sonra oldu sanırım. Nasıl bir çözüm buldun? Bu arada sensör kapalı mı hatırlamıyorum onu bir bakayım ben de.
    Bende de bahsettiğiniz model var ve dediğiniz sorunları yaşamadım. Görüntü sd'lerde çok iyi değil. Ama kanaldan kanala da farkediyor. Flash tv ile Star'ın sd yayınları arasında çok fark var. Zaten büyük ekranlar da sd'lerde bozulma normal bir olay. Diğer tv'lerde de oluyor. Ama değiniz kadar berbat değil. Hd'lerde görüntü kalitesi çok tatmin edici. Özellikle film izlerken inanılmaz zevk veriyor. Sizin tv'de bir sorun olabilir. İsterseniz bir kanal ya da filmi hem Teknosa'daki hem de evinizde ki tv'de karşılaştırın. Görüntüde falan bir farklılık varsa servis çağırın, ürünü değiştirtin.

• sezarim kullanıcısına yanıt
    Hala çözüm bulamadım. Bir yerlerde ayarı vardır. Siyah yayında ekran kararıyor ama renklenince normale dönüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    Sizi kurtarayım o ekran ayarımda. Bu karrmalar aslında bir hile .tv karanlık sahnelerde arka ışığı kısarak siyah oranını arttırmya çalışıyor ama hiç de güzel olmuypr ayrıca bu ışık sızma probleminin de gizlenmesini sağlıyor. Bunun afilli adı micro dimming ... nasl kurtulurum?

Ayarlar>perfect pixel>dinamik arka ışık>kapalı

Sorun çözüldü eyi günlerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim eve gidince denerim sonucu kutlarız beraber :)

• kullanıcı arkadaşlara birsey soracam ben lg47la660s ile bu model phil arasında kaldım her ikisini de kullanmış bilen arkadaşlar kıyaslayabilir mi
  • LG 47LA640S Kullanıyorum SD yayınlarda bile çoğunda hd gibi görüntü var harika
    Fakat bazen maç izlerken bulutlanma görüyorum diye servis çağırdım birde ışık sızması vardı resim çektim sonra kendiliğinden gitti.

Şimdi değişim verirlerse 6198K yı alıcaktım...ama yorumlara bakılırsa haziran ayında yapılan yorumda aynı tv yi alan kişi ben böyle görüntü görmedim diyor ,son yorumlarda yeni alan arkadaş hayal kırıklığı ve berbat diyor.
    logolar bile okunmuyor diyor o kadar berbat olabilirmi gerçekten ? Amcamda 47 inç bir philips var modelini bilmiyorum harika görüntü var ve bulutlanma falan yok

Şimdi sorum şu değişim verirlerse ben ne alıcam arkadaş vallahi şaşırdım tüplü 70 ekranımı tamir ettirsem onda hiç sorun yoktu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

Merhaba,

sonunda bugün uydu bağlatabildim.. d-smart giriş paketi aldım.. nextstar hd elembili uydu takıldı..arada decoder yok direk tvye taktım..görüntü olarak oldukça tatmin etti.. ailemin evinde teledünya hd kullanmaktayız.. bi çok kişidede hd digiturk gördüm.. görüntü gayet tatminkar..

cihazın kullanımı ile alakalı olarak görüşlerim.. 20 günlük 47 la660s kullanmış biri olarak doğal olarak onunla karşılaştırabilirim..

eksiler ;

- menü gerçekten kötü ve yavaş.. dosya secerken baştan aşağı geziniyorsunuz.
    -menü ekran görüntüsü değişiomu bilmiyorum ama kötü.. film izlerken ses açmaya kalkınca ekranın yarısı menü ile kaplanıyor..
    -uydu kanal listelerinin numaralarını değiştiremiyormuşuz eğer bu doğru ise alışmak uzun sürecek..
    -ses 2.1 açıkçası lg la660sin ses kalitesi daha başarılıydı..
    -alt yazı durumu
    -smart tv youtubeda video açmaya çalıştım ama başaramadım..

artılar

-görüntü kalitesi gerçekten başarılı.. la 660s de iyidi ama bu tv resim kalitesi açısından çok daha başarılı..
    -klavyeli kumanda ..
    -tv panelinin şıklığı ve kalitesi.. gerçekten çok şık bir kasa.. lg nin o dandik plastik kasa hissinden sonra philips hem görüntü olarak hemde verdiği his olarak başarılı..

sonuç olarak eksilerin artılardan fazla olduğunu görebilirsiniz fakat eksi olarak değerlendirilen özelliklerden hangileri sizin için önemli onu düşünmeniz hesabını yapmanız gerek.. la660 s menü olarak başarılıydı,desteklediği formatlar evet başarılıydı ama görüntü kalitesi söz konusu olunca philipsin eline su dökemeyecek durumda... smart olayı ise lg daha başarılı gözüksede lg dede video izlerken kapanma sorunu yaşamıştım ki zaten smart olayı benim için çokda önemli değil..herhangibir android yüklü usb ile işlerimi hallederim..

ürünü ben 2600e şansımın yardımıyla (yanlış etiket basmışlar) teknosadan aldım 12 taksitle..şuanda sanırım 2800.. alınabilcek bir tv.. 3000 ve üzerine çıkacaksanız tavsiyem 7008 ve sony modelleri olacaktır..

resimler

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük

Hocam ben 42la660s almayı düşünüyorum çerçeve kalınlığı ne kadardı sizin 47 inç te. Philips mi daha kalıntı yoksa lg mi? Bir de ben genelde internet için kullanacağım ama görüntü kalitesi Philips ten hissedilir derecede geride mi?

• Arkadaslar ben de bugun 55pfl6198 aldim. Daha onceki tv de philips di ve onda teledunya modulunu sorunsuz bi sekilde kullaniyodum. Bu tvyle saatlerce ugrasmama ragmen bi turlu beceremedim.teledunya moduluyle kullanan kimse varmi aramizda?

• cemoktem C kullanıcısına yanıt
    Internet derken ? Bilgisayarım bağlayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

Internet derken ? Bilgisayarım bağlayacaksınız

Hocam internete gireceğim işte smart özelliği yani diğer sorularıma cevap verebilir misiniz?

• Arkadaşlar televizyonlar ve tv tercihi ile ilgili ayrıntılı bir araştırma yaptım ve bu araştırmalarımı yaklaşık 40 sayfada yazdım.
    Konuyu iki ayrı başlıkta tamamlayabildim.

Şimdi o yazdığım sitenin linkini buraya aktarıyorum. Okuyarak çok faydalanacağınızı umuyorum.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

Birinci yazıda tv ile ilgili teknik bilgiler var.

İkinci yazıda ise tv tercihi marka ve modell tavsiyeleri bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 24 Nisan 2014; 10:27:36 >

• LG de SD yayınlarda bile görüntü süper..star Show ve fox ta özellikle hd gibi yayın var..yayınlanan filmin maçın kaliteside önemli mesela kurtlar vadisinde çok kaliteli bir görüntü var

bir arkadaş phlipste kayan yazılarda titremeler oluyor demişti ona kafam takıldı gerçekten öylemi hepsinde
  • merhaba,

benim öprenmek istediğim led tvlerin dahili wifi özelliği sayesinde akıllı telefondan oyun oynarken veye bir video izlerken görüntüyü led ekrana aktarabilme özelliğinin olup olmadığı bir arkadaşım böyle bir özelliğin olduğunu söylemişti
  • Vidyoyu yada fotoyu philips uygulaması sayesinde yaparsın ama oyun konusunu ben de merak ediyorum. Sadece birkaç telefonda varmış o özellik heralde. Benim ipadde olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Vidyoyu yada fotoyu philips uygulaması sayesinde yaparsın ama oyun konusunu ben de merak ediyorum. Sadece birkaç telefonda varmış o özellik heralde. Benim ipadde olmuyor

arkadaşımın telefonu sanırım sony xperia neo ve oyunları büyük ekranda oynamanın eğlenceli olduğundan bahsediyordu,ben bu özelliğin TV de olduğunu sanıyordum telefonun özelliği ise yandık demektir.

bu özellik başka hangi telefonlarda var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@nuni -- 26 Nisan 2014; 12:11:56 >
  • Bugun PHILIPS 47PFL6158K ile araniza katildim.1 hafta icinde kargo ile gelecek.inceleme gore 6198.6188.ile aralarinda kasa tip dizayn farki goremedim teknik ozellikleride ayni.sadece kutudan 4 gozlik cikiyormus dual gozlukler yok.dogrumudur.birde dts olayi cozuldumu kesin cozuldu yada cozulmedi diyenler var.siteye baktim 07.04.2014 tarihli yeni yazilim cikmis.anlamadigim turkce yazilim yok eng.bunlarda menuler ing.oluyor.

• metnes71 M kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz var. Son derece memnunum. Dts olayı çözülmedi maalesef. Hdmi ile kullanıyorum. Merak etme güncellemeyle menüler Türkçe kalıyor. Güle güle kulllan

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Aynı cihaz var. Son derece memnunum. Dts olayı çözülmedi maalesef. Hdmi ile kullanıyorum. Merak etme güncellemeyle menüler Türkçe kalıyor. Güle güle kulllan

Tesekkur ederim insallah memnun kalirim

• Altyazı bit gibi eksi bir durum. Arayüz çok yavaş eksi. Ekran güzel Allah için. Dts desteği yok evet şimdi 0'a düştü gözümde. İngilizce kaynağı okuyordum yarım yamalak ingilizcemle DTS desteğinin gelmeyeceğini söylüyorlar gibi bir şey hdmı takın izleyin diyor güldürme kardeş . Alma arkadaş alma önermem. Panasonic al veya 47la740s .
  • Valla dts pek önemli bir şey değil bence değişiri adamına göre. Tak pcyi hdmiden izle. Ama sırf görüntüsü için alınır. Hdmi taktın mı zaten altyazı dts vs sorunları kalmıyor. Kişiden kişiye değişir tabi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.