Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı tvlerden bendede var.ve 2 Arkadaşımdada, onun arkadaşındada..

2 senedir, philips global forumda yazısıyoruz..Ve artık sıkıldık yazışmaktan..Çünkü fw bir adım ileri gidemiyor..
    O sebeple böyle konusuyorum.
    Görüntüsü güzel evet..Fakat farklı ekranlarda ve sahnelerdeki davranışlarını bildiğim için malımı iyi tanıyorum.

Fakat sen memnunsan, aman kurcalama, kötü yanlarınada bakma, bakanın elinde kalıyor,sinirini bozuyor.Renk tonlamaları mükemmeldir..Fakat sorunları başka..

Almayanlara tavsiye..Philips Alma Aldırma..

Olası hata videoları;

http://www.youtube.com/watch?v=oOC5szg99eU

http://www.youtube.com/watch?v=aQSZNarYbIg

Birde dlna problem videoları , ve kapanıp açılma videoları ekleyebilirim..

birden oluşur..belki ayda bir oluşur belki daha sık.
    Oluşmadığı oluşmayacağı anlamına gelmez.Çünkü birçok kişide var.
    Fişi çekip takınca düzelir..
    Tamiri çok kolay yani..Teşekkürler Philips..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 28 Ekim 2014; 20:37:34 >

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    Yani illaki bu saydığınız sorunlar benimkinde de vardır diyorsunuz? Ve bunları ben farkedemiyorum? Peki ne yapmam gerek farketmem için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Görüntüyle ilgili hiçbir problemim olmadı bu zamana kadar.
    Smart kötü ona diyecek lafım yok.
    Kumandayı çok beğeniyorum arkasındski klavye işe yaramasa da. Tak tuk ses çıkmıyor öyle
    Kapanma problemi hiç yaşamadım. Ama arada kumandayla açamıyorum kırmızı ışık hafif tepki veriyor ama açılmıyor. Neden bilmiyorum ama. Ama bu olay çok nadir oluyor
    Dlna bir kere denedim. Sorunsuz çalışıyordu sonra hdmidan film izlediğim için bir daha denemedim
    Usb ile hdd takınca tek sorunum altyazı küçük. Bir de bende çoğu 1080p film dts olduğu için dts ses sorunu var. O yüzden hdmi ile pcden izliyorum. Sıkıntı yok benim için
    3d film izlemek hele de 1080p animasyon izlemek çok keyifli
    Elektrik düşük geldiğinde kapatıyor kendini (lambalar da sönüyor ordan anlıyorum) sonra elektrik normalleşince açılıyor otomatik (kızıltepedeyim, elektrik içler acısı burda, eylülde milli takım basketbol maçlarını izlerken elektrik çok düşük geliyordu, şuan son 1 aydır elektriğim de iyi şükür, led tv sorunsuz çalışıyor)

Yani sonuç olarak smart özelliği, menü yavaşlığı ve dts hariç (pc ile çözdüm) görüntüde en ufak sıkıntım yok, memü yavaşlığına alıştım. Zaten tv pek izlemiyorum. Anca ps4 ile oyun ve pc ile de film izliyorum

Not: philips çalışanı ve philips ortağı değilim

kardeş bende kumandaya basınca kırmızı ışık tepki verip televizyon açılmıyordu.Daha sonraları bu durum televizyonun 10-15 dk kadar açılmamasına kadar vardı.Bende yetkili servise haber verdim.Tv sistem kartında arıza var dediler.Onu değişim yapacaklarını söylediler.Eğer bu tip sorunu olan arkadaşlar var ise garanti süresi bitmeden televizyonlarına baktırsınlar.

• zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Çok nadir yapıyır bende de ama öyle uzun süre değil. Bu durumda panelden açıyorum. Zaten her zaman yapmıyor. Eğer sık sık yaparsa servise haber ederim. Alalı 6 ay oldu daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de nadir yapıyordu.Bende ilk zamanlar umursamıyordum.Ancak garanti süresi bitmeye yaklaşınca ve de eve misafir gelip televizyon beni rezil edince göndermeye karar verdim.Tv sistem kartı arızalı değişim yapılacak dediler.Hatta televizyonun servise 2. gidişi oldu.Bundan öncede aynı şikayet ile göndermiştim sorun yok dediler.İlk defa bir televizyonda açılmama açılıp kendi kendine kapanma problemleri ile karşılaştım.Keşke görüntü kalitesine aldanıp philips almasaydım.Benim önerim bu tür sorunları yaşayanlar garantisi bitmeden tv yi servise baktırsınlar.Garanti bittikten sonra daha masraflı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 9 Aralık 2014; 12:58:43 >
  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Bende kapanma yok kendi kendine ama işte çok nadir tutukluk yapıyor. O zaman bende de artarsa biran önce gönderim servise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yazılım çıkmış
    benim tv habire uyarıp duruyor güncelleyim mi diye (55PFL6198K/12)
    güncelleyelim mi ne dersiniz, deneyen varmı

sitede en son şu yazılım var:

QF2EU-0.173.60.0 (Date published: 2014-11-26)

• Improvement on screen messages CAM
    • Improvements languages in broadcast EPG
    • Improvements trick modes Video on Demand
    • Improved DVBS channel list Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamenq42

quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

30 gün evvel aldığım vestel 7175 led tv de olan görüntü sorunları philips led tv lerde de oluyor mu?
    yoksa sadece vestelde mi oluyor bu sorunlar?
    yoksa her led tv nin başına gelir mi böyle sorunlar?

http://www.youtube.com/channel/UC04Ore1Xhb7K-VDArsAHxsA

Hocam kamera ile izlemişsiniz, rahatsız olmadı mı servis :)

uzun zaman girmiyordum.yeni görünce cevaplayayım dedim.
    görüntüleri çekince haberleri vardı.video ve fotolardan.youtube ye yükleyeceğimi söyledim.
    gerekenleri yazarım dedim.
    ha bu arada başka yazılmayacak şey de vardı...o da kalsın

• Philips led tv: hayatımın en büyük hatası

• 2013 model.. mayıs sonunda 2 yıl dolacak.. smart berbat.. bunu ilk aldığım zamanda söylemiştim. smartı ne kadar kullanacam diye önemsememiştimki aynen öle oldu..

Görüntü kalitesi... o vakitler smart olayıydu kumandasıydı janjanlığı ve philipsin pahalı olmasından dolayı la660s almıştım.. 1 ay içerisinde 2 panel iade ettim. ikiside bimeksden almıştım.. ilkinde ışık sızması bulutlanma had safadaydı.. ikincisinde ise ışık sızması ve kasasında çapak vardı.(geçmiş konularda resimleri mevcut). iade edip paramı geri aldım. bimeks dükkanından çıkıp teknosaya girdim. 6198i internetten daha önce incelemiştim. 2800-2900 civarında satılıyordu. teknosada 2400 yada 2500dü sanırsam yanlış etiket basmalarından dolayı o fiyata taksitli olarak bana satmak zorunda kaldılar..irsaliye ile teslim ettikten sonra faturamı 8 ay sonra teslim alabilmiştim. :)

asıl beğendiğim modeller sonydeydi. ama yeni evlendiğimden ve pahalı olduğundan vazgeçmek zorunda kalmıştım.

nese bugün itibari ile .. tvimden memnunum arkadaşlar.. memnun olmayan arkadaşlar olabilir. ama 2013 şartlarına ve fiyatına göre en güzel kasa ve görüntü kalitesine sahip.. sorunlumu evet ama hangi markanın sorunları yokki.. _ ?

Kişiselleştirilmiş mesajlardan uzak durarak uygun fiyata tercih edilebilecek bir seri..

• neticede elektronik cihaz bu hangi markayı alırsan al şans işi.
    55pfl6198 1,5 yıl oldu gayet memnunum
    ancak son yazılımda bazı arkadaşlar sorun yaşamış diye yüklemeye hala cesaret edemiyorum
    deneyen varmı?
  • Arkadaşlar bende bu TV nin 119 ekrani var bir turlu güzel görüntü alamiyorum TV izlerken

Bana bu TV görüntü ayari konusunda yardimxi olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Buradan paylasim olursa isin müdavimleri tarafından daha hoş olur kalici bilgi olur. Şimdiden teşekkürler.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    doğal yada standart modda tv yi izle doğal mod iyi duruyor .

bu ayarıda deneyebilirsin. parantez içindekiler alternatif ayarlar.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 80 (60-80 arası )
    renk : 60 (50-60 arası )
    netlik : 0 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı (minimum)
    dinamik arka ışık : kapalı(standart)
    renk geliştirme : kapalı(minimum)

ışık sensörü : kapalı (açık )
    gama : 0 (0 , +2 arası)
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50
  • Arkadaşlar merhaba. Benim tv'de arada enine boyuna çizgiler çıkıyordu bu yüzden servise gitti ve kartı değişti. 5 ay falan oluyor. Evde hep bilgisayar telefon olduğu için servisten geldikten sonra tv'yi nete bağlayıp smartı falan kullanmamıştım. Bugün nete bağlayım ded,m kablosuzdan bir türlü bağlanamadım, wps li modemim var oradan denedim gene olmadı. En son kabloyla bağlayayım dedim ve bağlandım fakat. Smart tv'yi açtığımda Philips sunucusuna bağlanamadı deyip duruyor. Güncelleme arattığımda da böyle oluyor. Siz smart menüsüne girebiliyor musunuz? Yoksa benim karttan sonra bir başka problem çıktı da ondan mı bağlanamıyorum?
  • Hocam kartlar revizyonlu ( tamirli ) dolayisiyla yapilan islemin sagligi tv takilip denenmeden tecrube edilemez size tavsiyem tv guncelleme yaptiktan sonra 0850 cagri merkezini aramaniz degisim yapilan psu larda cesitli problemler yasanbilir sonucta daha once calismis ve bir problem yasanmis bir malzeme omur sifiri kadar olmayacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: serkand43

2013 Philips smart tvlerle ilgili bir kaç video

https://youtu.be/Jm1a_KCZ0Js

https://youtu.be/3Sas_mVDOO0

https://youtu.be/tm_70zOcSpk

https://youtu.be/gjWk-kXJKBw

https://youtu.be/EZb-qOkHgKg

Hocam paylaştığınız vidyolara ek olarak bende birde anlık olarak sinyal gitmesi başladı uyduyu felan kontrol ettirdim sorun tv den gibi

• hocam yakında kırmızı yeşil ekranlar gelmeye başlarsa ve kapanıp açılmazsa rebelling ihtiyacı doğmuş olabilir.0850 ile irtibat kurarsanız tv güncelleme tavsiye ediyor.Onun için Usb ile son güncellemeyi yükleyin irtibat kurmadan önce hızlı çözüm açısından geçmiş olsun
  • Philips tv almak isteyen arkadaslarim lutfen youtube kanalimi inceleyin oyle karar verin
    https://www.youtube.com/channel/UCVZLSIQoPX1f3cPvvowj1rw/videos

• serkand43 S kullanıcısına yanıt
    Kasım 2013'den beri kullanıyorum Menü yavaşlığı hariç hiç bir sorunum yok hatta artık alıştım rahatsız etmiyor yada güncellemelerle iyi durumda her Philips TV alanınki senin gibi sorunlu olucak diye bir kaide yok bu benzer sorunlar diğer Tvlerdede denk gelebilir ama umarım sorunun bir an önce çözüme kavusur.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.