Bildirim
PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1920x1080 boyutlu fotolarda fark ettim. Sonra daha büyük ve küçük siyah renk jpeg fotolar denedim sonuç değişmedi. İşin garip tarafı videolarda filmlerde siyah sahnelerde hiç bir şekilde belirli olmuyor sadece fotolarda görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sensiva
1920x1080 boyutlu fotolarda fark ettim. Sonra daha büyük ve küçük siyah renk jpeg fotolar denedim sonuç değişmedi. İşin garip tarafı videolarda filmlerde siyah sahnelerde hiç bir şekilde belirli olmuyor sadece fotolarda görünüyor.
lg varken tam çerçeve hizasına denk gelen fotoğraflarda buna benzer bir problem oluşuyordu.resmi ekranda büyüttüğüm vakit ise problem kayboluyordu. philipsde resmi büyütme seceneği yok sanırsam.. -
Yok hocam resim büyütülmüyor ya da ben bulamadım. Zaten saçma sapan bir menüsü var. Küçük boyutlu bir fotoda da alttan geçen yeşil bir çizgi tespit ettim kurcaladıkça bir şey bulacağım herhalde. Yarın servis gelecek. Değişim talep edeceğim umarım değiştirirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: sensiva
Yok hocam resim büyütülmüyor ya da ben bulamadım. Zaten saçma sapan bir menüsü var. Küçük boyutlu bir fotoda da alttan geçen yeşil bir çizgi tespit ettim kurcaladıkça bir şey bulacağım herhalde. Yarın servis gelecek. Değişim talep edeceğim umarım değiştirirler.
umarım değiştirirler ama sanırsam fotoğrafları ekranda büyüttüğünüz vakit problem gidecektir.İmkanınız var ise aynı fotoğrafları bilgisayar bağlayıp aynı çözünürlükde test edin derim.problem aynı şekilde dewam ederse cihazı değiştirmeleri gerek.
bide fotoğrafları buraya yükleyin bizde bakalım nasıl göründüğüne -
47PFL6198K/12 almayı düşünüyorum ama fiyatı bir türlü düşmedi geçen hafta 2799 dan 2449 a düştü teknosa da kaçırdım:(( bu nedenle 47PFL6188K/12 e baktım vatan da 2699-TL 100 lira daha ucuz.
Ama iki tv arasında farkı var mı göremedim. kendis sitesinde tüm teknik özellikler aynı kafam karıştı.
Sizce fark var mıdır? Düşünceleriniz? (düşmesini beklemek mi yoksa almak mı ya da 100 lira için değmez mi vb.)
Eylül de düğünüm var o yüzden bekliyorum ama bu ay sonu almam lazım bir şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: fazer0464
47PFL6198K/12 almayı düşünüyorum ama fiyatı bir türlü düşmedi geçen hafta 2799 dan 2449 a düştü teknosa da kaçırdım:(( bu nedenle 47PFL6188K/12 e baktım vatan da 2699-TL 100 lira daha ucuz.
Ama iki tv arasında farkı var mı göremedim. kendis sitesinde tüm teknik özellikler aynı kafam karıştı.
Sizce fark var mıdır? Düşünceleriniz? (düşmesini beklemek mi yoksa almak mı ya da 100 lira için değmez mi vb.)
Eylül de düğünüm var o yüzden bekliyorum ama bu ay sonu almam lazım bir şekilde
İki tv arasında hiçbir fark yok. Bende 6188 aldım. Vatanda indirim vardı ordan aldım. Çok memnunum ben kesinlikle tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezarim
quote:
İki tv arasında hiçbir fark yok. Bende 6188 aldım. Vatanda indirim vardı ordan aldım. Çok memnunum ben kesinlikle tavsiye ederim.
7008 'le aralarındaki fark kamera + ambilight 3x midir ? ..öle ise yazıktır 700-800 tl farka , boşuna mı bekliyorum acabaTeknosa da digitürk'lü kampanya yapmış bu 6198 serisi için ..
-
7008 i tam bilmiyorum ama olabilir. -
quote:
quote:
Yanıt için teşekkür ederim. Bu durumda hangisini daha ucuz yakalarsak onu alacağız
7008 de 700hz PMR var ve 3 taraflı XL Ambiligt ve Kamera, fiyat farkına değer mi valla bilemiyorum 3 taraflı ambiligt baya iyi olur açıkcası ama şahsen o fiyatlara çıkamıyorum.Diğer tüm özellikler aynı.
Bu arada 4 taraflı Ambilight çıkıyor seneye sanırım. Ahh ahh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazer0464 -- 5 Ağustos 2013; 17:56:25 >
-
quote:
quote:
quote:
Yanıt için teşekkür ederim. Bu durumda hangisini daha ucuz yakalarsak onu alacağız
7008 de 700hz var ve 3 taraflı XL Ambiligt ve Kamera, fiyat farkına değer mi valla bilemiyorum 3 taraflı ambiligt baya iyi olur açıkcası ama şahsen o fiyatlara çıkamıyorum.
sanalmagaza sitesinde 47 pfl 7008 2700 küsür tl dostum eğer vakıfbank kartın varsa malesef benim olmadığı için şu an 3100 'lerden 2700 'lere diğer sitelerde düşmesini bekliyorum yoksa fiyat budur , beklemek lazım.
-
Teşekkürler şu ürün mü acaba?
http://www.sanalmagaza.com.tr/Philips-47PFL7008K-3D-Smart-Led-Tv_175711.html#2 -
quote:
Teşekkürlerşu ürün mü acaba?
http://www.sanalmagaza.com.tr/Philips-47PFL7008K-3D-Smart-Led-Tv_175711.html#2
http://sizinyeriniz.sanalmagaza.com/p/12794/philips-47pfl7008k-3d-smart-led-tv kart numarası sorarsa 542119 bunu girebilirsin dostum. ben pek siteye güvenememiştim açıkçası kartımda yoktu o açıdan bu siteyi elemiştim ama 7-8 farklı kişi sorun olmadığını belirtmişlerdi (TP garantili imiş yani resmi distribütör)
Philips 47PFL7008K 3D Smart Led Tv
47PFL7008K 3D Smart Led Tv
Marka: Philips
3.439,00 TL KDV Dahil
Fiyat: 2.748,13 TL KDV Dahil
ben gene hepsiburada,kliksa ..vb sitelerdeki fiyatın düşmesini beklicem ..maximum ile 12 ay vadesiz dışında bir yerden alamam zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Ağustos 2013; 18:31:06 >
-
Vakıfbank kartım var Teşekkürler takip edeceğim denk gelir belki şu an görünmüyor.
47 inc 5008 2150-TL güzel indirim -
Rica ederim. Bende aldığım zaman hangisinde ucuzsa ordan almıştım. 700 Hz olayı iyi ama sonuçta önemli olan panel hz'i. Oda hem 6188 hemde 7008 de yanılmıyorsam 100 hz. 3 taraflı ambilight olayına gelince keşke öyle alsaydım dedim. Ambilight'i etkin kullanabileceksen 3 taraflısını bekle eğer kullanamayacaksan boş yere fazla para verme. -
Arkadaslar bende 6198 aldım ama telefonumu bağlamak istedim kablosuz tv yi göruyo ama tv nın şifresini nasıl öğrencem ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar.Geçen ay 2012 model 47 6097 model philips aldım.televizyonun sd ve hd görüntüleri çok iyiydi ama menü geçişlerinde ve darddiskten film oynatırken reset atıyordu. şimdi ise lg la66o aldım.görüntüsü hoşuma gitmedi onu da iade edeceğim. eğer philips 2013 modellerinde resetleme sorununu hallettiyse 6000 serisi tv alacağım. kullanan arkadaşlardan resetleme sorunu yaşıyoyor musunuz? tecrübenizi paylaşmanızı isteyeceğim. iyi akşamlar -
İyi günler,
Ben 42pfl6198 alacağım fakat dts desteklemiyor dediler. formda gezerken gördüm ki siz destekliyor yazmışsınız. Teknosada kampanya var ve ben bu tv yi almayı düşünüyorum. dts sorunu var mı acaba? güncelleştirme ile mi gideriliyır bu sorun ? Bilgilendirirseniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: albatros.emre
merhaba arkadaşlar.Geçen ay 2012 model 47 6097 model philips aldım.televizyonun sd ve hd görüntüleri çok iyiydi ama menü geçişlerinde ve darddiskten film oynatırken reset atıyordu. şimdi ise lg la66o aldım.görüntüsü hoşuma gitmedi onu da iade edeceğim. eğer philips 2013 modellerinde resetleme sorununu hallettiyse 6000 serisi tv alacağım. kullanan arkadaşlardan resetleme sorunu yaşıyoyor musunuz? tecrübenizi paylaşmanızı isteyeceğim. iyi akşamlar
mayısdan beri kullanıyorum resetleme sorunu ile karşılaşmadım.. 47 6198 -
dewr cevabın için teşekkür
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X