Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
10
Favori
78.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dts problemi yaşadım güncellemeyi yaptım fakat hala dts problemi yaşıyorum. Problem yaşamayan arkadaşların belkide indirdikleri filmler gerçekten dts olmayabilir. Piyasada dts yazan ama olmayan çok film var. Ben bilgisayarı bağlarım o şekilkde izlerim diye dert etmedim. Bu arada Sd ve Hd yayın kalitesi mükemmel. Ambilight kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim. Gene dts olmadığını bile bile gider alırım bu tvyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

haftasonu teknosa mağazasından saolsun arkadaşların yanlış etiket basmaları ve benden önce kimsenin almamış ve sormamış olmamasından dolayı 2600tl 12 taksite almış oldum.. ilk izlenimler gayet olumlu.. menu cok karışık ve yavaş.. bunda 15 günlük lg la660s ve akıllı kumanda deneyimide sebep olmuş olabilir.

2 ay sonraki fiyat 2700. (daha pahalı)

Eylül gibi fiyatlarda indirim olası...bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

Selam arkadaşlar bugün itibari ile philips 47pfl6198k/12 sahibi oldum ilk olarak söylemem gerekirse bir çok led tv denedim bundan daha güzel görüntü kalitesi veren görmedim. kısaca anlatmak gerekirse menüler arası geçiş biraz yavaş tek dezavantajı bu. + olarak DTS videoları çok başarılı bir şekilde oynatıyor o sorunu gidermişler. sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevap yazarım.

Tv den çok memnunum forever philips (ambilight spectra 2) :D
     PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük

dts için güncellemeyi nereden yaptınız ?

bide wifi directte problem yaşıoum ben.. android samsung note kullanıoum.. sizdede benzer durum mevcut mu

Güncellemeyi servis yapmak istedi ama yapmadım. Onun yerine güncelleme dosyalarını aldiM. İsterseniz akşam rapide yüklerim USB bellek ile güncelleme yapılabiliyor. dts sorunu yaşamadım bir çok dts video denedim sorunsuz açtı. Wifi direkt olayını bende yapamadım. Galaxy s3 İle baGlanmadi. Nasıl yapıldığını bende öğrenmek isterim

Ben de philips almayı düşünüyorum.Altyazı problemi giderildi mi?Bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: albatros.emre

merhaba arkadaşlar.Geçen ay 2012 model 47 6097 model philips aldım.televizyonun sd ve hd görüntüleri çok iyiydi ama menü geçişlerinde ve darddiskten film oynatırken reset atıyordu. şimdi ise lg la66o aldım.görüntüsü hoşuma gitmedi onu da iade edeceğim. eğer philips 2013 modellerinde resetleme sorununu hallettiyse 6000 serisi tv alacağım. kullanan arkadaşlardan resetleme sorunu yaşıyoyor musunuz? tecrübenizi paylaşmanızı isteyeceğim. iyi akşamlar

arkadaşlar bakın. en iyi media player özelliklerine sahip olan tv marka (hangisi olursa olsun)bile filmlerde görüntü ve altyazı anlamında yada resetleme benzeri konularda sıkıntı yaratır.dünyanın parasını veriyoruz tvlere 100 tl oynatıcılara vermek istemiyoruz yada akıl mı edemiyoruz..100 tl lik oynatıcılardan birini 5 senedir kullanıyorum..optik çıkışlı dts filmleri sorunsuz açıyor.100tane film izlemişsem 95ini sorunsuz izledim.son 1 yıldır da 2d+3d bluray isoları acan kutudan aldım 45 gb lık filmleri sorunsuz takılmadan altyazı problemi olmadan buyutme-küçültme.istediğim reng seceneklerine ayarlayarak izliyorum.tv lerin her zaman ilk seceneği görüntü kalitesi olmalı.100tlye alırsınız oynatıcı dts sesi-mkv yi-altyazıyı halledersiniz..tv nin media player özelliği kötü diya tv geri iade edilirmi hiç hemde philips 6 serisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: kapse53

quote:

Orijinalden alıntı: albatros.emre

merhaba arkadaşlar.Geçen ay 2012 model 47 6097 model philips aldım.televizyonun sd ve hd görüntüleri çok iyiydi ama menü geçişlerinde ve darddiskten film oynatırken reset atıyordu. şimdi ise lg la66o aldım.görüntüsü hoşuma gitmedi onu da iade edeceğim. eğer philips 2013 modellerinde resetleme sorununu hallettiyse 6000 serisi tv alacağım. kullanan arkadaşlardan resetleme sorunu yaşıyoyor musunuz? tecrübenizi paylaşmanızı isteyeceğim. iyi akşamlar

arkadaşlar bakın. en iyi media player özelliklerine sahip olan tv marka (hangisi olursa olsun)bile filmlerde görüntü ve altyazı anlamında yada resetleme benzeri konularda sıkıntı yaratır.dünyanın parasını veriyoruz tvlere 100 tl oynatıcılara vermek istemiyoruz yada akıl mı edemiyoruz..100 tl lik oynatıcılardan birini 5 senedir kullanıyorum..optik çıkışlı dts filmleri sorunsuz açıyor.100tane film izlemişsem 95ini sorunsuz izledim.son 1 yıldır da 2d+3d bluray isoları acan kutudan aldım 45 gb lık filmleri sorunsuz takılmadan altyazı problemi olmadan buyutme-küçültme.istediğim reng seceneklerine ayarlayarak izliyorum.tv lerin her zaman ilk seceneği görüntü kalitesi olmalı.100tlye alırsınız oynatıcı dts sesi-mkv yi-altyazıyı halledersiniz..tv nin media player özelliği kötü diya tv geri iade edilirmi hiç hemde philips 6 serisi..

bu arada bendeki tv samsung b651 idi...altyazılar büyük ayarındayken bile 35 numara gözlük takmak gerekiyordu görebilmek için.ama görüntüsü harikaydı..tv yi iade etmek aklımdan bile gecmedi..

• philips tvlerde güncellemeyle altyazı sorunu kalmadı ama dts 7 ve 8 serisine geldi diye biliyorum 6 serisinden emin değilim , bence yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 19 Ağustos 2013; 16:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

philips tvlerde güncellemeyle altyazı sorunu kalmadı ama dts 7 ve 8 serisine geldi diye biliyorum 6 serisinden emin değilim , bence yok ...

Güncellemeyi yaptım ama genede dts sorunu var. 6 serisi kullanıyorum. Çok dert etmiyorum görüntü kalitesi süper olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

quote:

haftasonu teknosa mağazasından saolsun arkadaşların yanlış etiket basmaları ve benden önce kimsenin almamış ve sormamış olmamasından dolayı 2600tl 12 taksite almış oldum.. ilk izlenimler gayet olumlu.. menu cok karışık ve yavaş.. bunda 15 günlük lg la660s ve akıllı kumanda deneyimide sebep olmuş olabilir.

2 ay sonraki fiyat 2700. (daha pahalı)

Eylül gibi fiyatlarda indirim olası...bekliyoruz bakalım

fiyat düşmediğinden faturasını yeni kesebildiler..

• Merhaba bende 47pfl6198 aldım altyazı dışında bir sorunum olmadı. Elimde 8-10 tane dts film ardı hepsinide denedim açtı bir sorun yaşamadım. Görüntü 3d/2d-3d dönüştürme ses kısaca herşeyiyle güzel bi tv.
    Tek sıkıntı altyazıda Türkçe karakter desteklememesi. Smart pek fazla kullanmadığım için ondada sorun yok diyebiliriz.
  • e.k.o E kullanıcısına yanıt
    film açtıktan sonra option tuşuna bas ve ayarları kurcala altyazıda sorun yok artık philipslerde

türkçe karakter ayarlarıda orada :.
  • quote:

film açtıktan sonra option tuşuna bas ve ayarları kurcala altyazıda sorun yok artık philipslerde

türkçe karakter ayarlarıda orada :.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
    Denemesini yapıyorum.
  • quote:

philips tvlerde güncellemeyle altyazı sorunu kalmadı ama dts 7 ve 8 serisine geldi diye biliyorum 6 serisinden emin değilim , bence yok ...

Geçen gezerken evkurda (pek gitmem ama) 42pfl6687 modelini gördüm.Bu model hakkında bilginiz var mı?Altyazı güncelemesi bunada geldiyse bu seriden almayı düşünüyorum.Kliksada 6907 var bide.Ne önerirsiniz?Limitim 1900TL.
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    eski serilerde yani 6xx7 de altyazı ve dts yok benim bildiğim

6907 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Ağustos 2013; 4:34:53 >
  • quote:

eski serilerde yani 6xx7 de altyazı ve dts yok benim bildiğim

6907 öneririm

Teşekkür ederim.6907 de altyazı sorunu varsa yeni serilere bakayım.Gerçi media player var ama varolan özelliği sorunsuz kullanmak istiyor insan.
  • arkadaşlar merhaba. bende 6198k tv aldım. Sizlerden bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. D-smart modül aldım tv taktım kanalları buldu izlemeye başladım. Yanlız kanallar çok karışık , bende internetten bir sıralı kanal dosyası indirim.. Repair dosyasını fat32 ile biçimlendirilmiş bir usb attım ve tv taktım. İşte sorunum burda başlıyor bu repiar dosyasındaki kanalları nasıl yükleyeceğim tv'ye bilmiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla.
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012601/philips-47pfl6198k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

2519-TL, 1 aydır bekliyordum 2799'dan bu fiyata indi, yarın kısmetse alıyorum. İlgilenenlere duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: acd_80

arkadaşlar merhaba. bende 6198k tv aldım. Sizlerden bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. D-smart modül aldım tv taktım kanalları buldu izlemeye başladım. Yanlız kanallar çok karışık , bende internetten bir sıralı kanal dosyası indirim.. Repair dosyasını fat32 ile biçimlendirilmiş bir usb attım ve tv taktım. İşte sorunum burda başlıyor bu repiar dosyasındaki kanalları nasıl yükleyeceğim tv'ye bilmiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla.

tv kanal menusunda favori seceneğinde kendinizde sıralayabilirsiniz dilediğiniz şekilde.
  • öncelikle cevap verdiğiniz çok tşk ederim. evet dediğiniz gibi ordan sıralanabiliyor ama 700 yakın kanalı sizce sıralamak ne kadar zamanımızı alır :))) açıkcası çok zor. sıralanmış liste varsa o daha makbule geçer.
    saygılarımla.
  • 700 kanalın kacini izleyebilirsintki favori listeni yap bende de var modul 60 kanal var listemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

http://www.teknosa.com/urunler/110012601/philips-47pfl6198k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

2519-TL, 1 aydır bekliyordum 2799'dan bu fiyata indi, yarın kısmetse alıyorum. İlgilenenlere duyurulur

Tv'yi aldım kuruldu. 30dk izleyebildim. Güzel cihaz

SD yayında bariz fark göremedim. (Digiturk)

Emektar Samsung ile aynı geldi ama ayar çekmek lazım sanırım. Yaklaşık 3 hafta sonra eve geçeceğimden ancak izlemeye başlayacağım.

Evde bekliyor öyle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.