Şimdi Ara

PHILIPS 49PUK7100 mi LG 49UF8507 mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goktepe

Bende ikisi arasında kaldım son dakikada teknosa mağazada Philips puk7100 aldım

hayırlı olsun ...
    teknik olarak özelliklerini ben de beğenmiştim bu modelin, aklıma yatmıştı ancak philips resmi sitesinde kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ...
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/yorum-ve-oduller

• 3bin tl artı 29tl tablet 37 tl 1 yıl kasko ve ek 1 yıl sigorta toplamda 3 yıl yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

hayırlı olsun ...
    teknik olarak özelliklerini ben de beğenmiştim bu modelin, aklıma yatmıştı ancak philips resmi sitesinde kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ...
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/yorum-ve-oduller

Evet onları bende okudum fakat daha önce karar verdiğim lg içinde olumsuz yorum çoktu bazı insanları memnun etmek zor bazılarıda akıllı tv den bilgisayar performansı bekliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

hayırlı olsun ...

Evet onları bende okudum fakat daha önce karar verdiğim lg içinde olumsuz yorum çoktu bazı insanları memnun etmek zor bazılarıda akıllı tv den bilgisayar performansı bekliyor

kullanmaya başladınız mı, oradaki şikayetlere benzer durumlar var mı?..yorumunuza göre ben de dönüş yapabilirim philips'e, çünkü görüntü ve ses kalitesi iyi diye biliyorum...
    ayrıca; mağazada arkasına baktım sanki subwoofer gibi bir şey dikkatimi çekti...elemana sordum "evet, bu modelde subwoofer var" dedi, doğru mudur?..

• Kullanmaya başladım kanal geçişlerde çok az bi karanlık oluyor başka bir lcd kullanmadığım için süreyi kıyaslayamadım ekran kalitesi çok iyi hdd ye film attım mkv ve avileri çalıştırdı 3d otomatik algıladı
    Mağazadaki elemanın dediğine göre diğerlerinde bundaki gibi 16gb hafıza yokmu ve android markette bir çok uygulama var wirelessdan direk bağlandı diğerlerinde varmı bilmşyorum ama usv bellek takarsanız istediğiniz kanalı kaydedip ileri geride yapabiliyormuşsunuz ama bunun için hdd yi formatlamam lazım dedi kendi uygulamasınj kuracakmış kumandanın arkasının klavyeli olması kullanımı çok kolaylaştırıyor yanında sürekli klavye taşımana gerek yok fakat kumandayı lg deki gibi mouse olarak kullanılabiliyor diye görmüştüm oda varsa süper olur deneyemedim henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende teknosadan philipsin 7100 modelini aldım müşteri temsilcisi bu modele çok ısrar etti almam için keşke almaz olsaydım 4 aydır kullanıyorum inanın androidin gücü falan hikaye sadece tv zevki için alacaklar varsa bir sözüm yok fakat benim gibi smart tv için alıyorsanız son derece hayal kırıklığına uğrarsınız tv de akıllı kumanda yok arkadaşlar onun için kontrol yok direkt web tarayıcı yok playstore den web browser kuruyorsunuz akilli kumanda olmayınca gezinme işi çok zor artı film açınca 5 dakika anca izliyorsun tv donup kapanıp açılıyor kendiliginden 4 çekirdek yazsada işlemci yaşlı kalıyor ilk açılışta kırmızı ışık yanana kadar tv yi acamiyorsun ekrana görüntü gelmesi 1 dakikayı buluyor özet olarak şunu söylüyorum smart tv için kesinlikle almayın sadece youtube yi kullanırsınız artı akilli telefon ile iletişimi çok zayıf tv 'nin bağlantı kuramıyor miracast kesinlikle yok bazı sitelerde var gosteriliyor inanmayin inşallah faydalı bir paylaşım olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu iki televizyonda ps4 ile oyun oynayan oludumu görüntü de titreme oluyormu ya görsel kalite nasıl özellikle philips de merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.